Плевен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
За съжаление аз разбрах за тази тема на вчерашната ни "сбирка" във Враца.Определено късно
!Днес 1 май споделете как беше-снимки,ако имате още по-добре
!Дано за следващата сбирка и ние от Враца да сколасаме за сбирка,макар и да не се появим с любимата марка
!

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
Аве пичове я сега кажете какъв е шанса да са причисла към дружинката ... чесно казано съм още мн зелен тамън съм направил 18 ... до седмица две ще си зема и кола ... което е втория проблем щото няма да е БМВ а сигурно Фиат Браво ... кажете как е реда или да са разберем на по една биричка с който е тука че ви гледам че половината ви няма кой извън България и така 

I'll take YoU where YoU wAnT tO gO , oPeN Up aNd leT mE fReE yOuR soUl , jUsT lEt yOuR bODy lOoSe coNtRoL
*RacinG.PleveN.TeaM* d`ge 

И така предния път малко се изложихме , но благодарение на групата от Ловеч всичко беше на ниво. Мисля си че е време пак да се съберем и дано тоз път от Плевен има повечко хора,срамота толкова БМВ-та има ама явно хората са прекалено заети да мерят улиците , че да участват в такива мероприятия. Та ако има желаещи от Плевен да кажат. Иначе за групата от Ловеч те си знаят че са поканени и не се и съмнявам в тях че биха пропуснали. Айде чакам парви предложения за дата , място и час.?
П.С. Миналата седмица смених предни носачи , работата не е добре , добре че е в гаранция:(
П.С. Миналата седмица смених предни носачи , работата не е добре , добре че е в гаранция:(
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
То се е видяло че на горния въпрос май никой няма да ми отговори
Нека мина на следващия малко по актуален ... някой от плевенската група има ли намерение да ходи на тунинг събора в Казанлък сега на 3-4 септември ... ако да , ще се радвам да се разберем нещо да пътуваме заедно нататъка че до Шипка го знам пътя , ама нататъка ми куца малко

Нека мина на следващия малко по актуален ... някой от плевенската група има ли намерение да ходи на тунинг събора в Казанлък сега на 3-4 септември ... ако да , ще се радвам да се разберем нещо да пътуваме заедно нататъка че до Шипка го знам пътя , ама нататъка ми куца малко

I'll take YoU where YoU wAnT tO gO , oPeN Up aNd leT mE fReE yOuR soUl , jUsT lEt yOuR bODy lOoSe coNtRoL
*RacinG.PleveN.TeaM* d`ge 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Slavi написа:
НА колко Км ги смени ако не е тайна? Да знам да се чувствам ли преебан

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
На 31.08 заминавам за Плевен и ще съм там до 04.09. Пишете ако има среща да знам къде и кога да мина да треснем по нещо

...ако не се съберете
звънете,ние от Ловеч ще Ви отсрамим 

http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320