Въпрос за твърд таван при 323 Кабрио

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Въпрос за твърд таван при 323 Кабрио

Мнение от Kris_323 » 12 Май 2010, 0:39

Здравейте на всички :) Нов съм и малко не разбирам, ще прощавате, поразрових се, но нещо не успях да намеря отговор на въпроса ми. :confused:

Още малко мисля да изчакам и най-накрая да си купя това животно - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details (не точно тази, но същият модел)

Въпросът ми е обаче, понеже колата е кабрио (в краен случай ще търся некабрио, но това ми е децката мечта :winky: ) дали за този модел се намират и твърди тавани (за студено време, когато е ясно, че няма да се сваля), като при този модел - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details (на предпоследната (12та) снимка е сниман) ? И ако да, то горе долу на какви цени ще са?

Порових се в гугъл, ползвах и търсачката тук, но нещо не ми се получи :( Ще се радвам някой да ми поразясни! :) Благодаря предварително! :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Re: Въпрос за твърд таван при 323 Кабрио

Мнение от Rosendo » 12 Май 2010, 22:36

Здравей Колега,
първо искам да ти пожелая успех относно начинанието което си предприел с покупката на нова кола.Има обаче няколко истини които ми се иска да знаеш относно "кабриото",истини които докато не си собственник няма как да знаеш. Действително тежкарлъка е голям,когато се пуснеш през града със свален гюрук,удоволствие си е разбира се,но е задължително да имаш още една нормална кола,а за в България още повече.Лошото е че сме ги виждали по филмите винаги лъскави,а на тези които се возят даже не им се помръдват косите.
Ето какво имам в предвид:
-Температурният диапазон за употреба на колата със свален гюрук е между 22 и 28 градуса.Под 22 градуса ли е ти е студено,а когато е над 28 умираш от жега,а също така често се случва да ти се бели челото или да изгориш на колан и къси ръкави без дори да се усетиш.
-Когато шофираш със свален гюрук колата се пълни със прах и всякаква друга смрад и после да се почисти е доста трудно.
-В движение пътниците на задните седалки ще се оплакват че много духа,защото реално е така
-Багажника е доста по малък и ако ти се случи като при мен да станеш родител,направо е някакво чудо да вкараш бебешката количка в багажника.(На мен ми се наложи да купувам количката с ролетка в ръка,мерейки дължината в сгънато положение.
-Обезателно трябва да имаш гараж,защото продължителното стоене под дъжда или на припек не е много полезно да гюрука,а когато става въпрос за България,знаеш какви зими имаме.Твърдия таван е добро решение,но поне тук в Испания струва над 2000 евро,намира се доста трудно,а има и друг момент,важно е да се отваря гюрука поне веднъж месечно,защото иначе е възможно да блокират механизмите,което при наличието на твърд таван можеш да си представиш каква игра е.
Сега е нормално да ме попиташ:
Е тогава ти защо си купи кабрио??????
Отговора е,защото не знаех всички тези неща.........
Въпреки всичко,ако наистина си решил,успех и късмет,пак ти казвам,голям кеф е,гаджетата са твой :mhihi: ,но имай в предвид написаното по горе.
Надявам се да съм бил полезен!!!
Поздрави на всички!!!

Потребител
Аватар

Re: Въпрос за твърд таван при 323 Кабрио

Мнение от Kris_323 » 13 Май 2010, 13:08

Мерси страшно много за помощта и за споделената информация и опит :) Дори не се бях замислял за повечето неща! :paranoid: Сега доста поразмислих и може би ще се ориентирам към нещо такова http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details , пък живот и здраве, някой ден, ако има възможност може и да взема някоя пичеловка като твойта :) Мерси още веднъж, всичко най-хубаво ! :bchug:

Назад към E46