Един съвет искам
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Един съвет искам
Имам 318ИС 95г. червена купе,внос от германия преди 14-15 месеца,много запазена нямам забележки с оригинален М тунинг така си дойде задна предна броня,като я внесох я карах със кастрол RS май е /60-0/сега е с Мотул 50-0 не го хар4и и в града си ми харчи много добре има всичко климатроници,ел.пакет,2 възглавници,17 джанти и гуми Дънлоп на 2 месеца най-скъпата им версия/спортмах/,пролетта и смених всичко свали се цялото окачване и се смени със ново само Сваг, тампони/на скоростна кутия на двигател/ шарнири и биалетки и т.н.,купих и Кони кит спорт окачване/пружина с амортисьор/нов съединител,нови носачи,нов диф,сменени всички масла абе каквото се сетите не знам дали има по запазена ИС в момента в БГ тя като я вкарах че от дару кар им се събраха очите а за сега е още по добре тапицерията е като нова както и волана
искам да знам колко пари мога да и взема на колата максимално
моля да бъдете обективни ако не ми изнася няма да я продавам сега зор няма.Мисля че има снимка на колата тук на профила ми.
искам да знам колко пари мога да и взема на колата максимално
моля да бъдете обективни ако не ми изнася няма да я продавам сега зор няма.Мисля че има снимка на колата тук на профила ми.
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Важно е да правиш това, което ти се иска! Ако ти е омръзнала я продай, ако не си и се радвай! Хората за това харчат пари - за да им е добре а не "за да е..т дявола във въздуха", както 99% от Българите се опитват непрекъснато! То за това и не им е добре, защото икономията е майка на ...
8 мнения
• Страница 1 от 1