Добри майстори на Е34
Модератор: Технически модератори
			45 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3

- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: Добри майстори на Е34
За мен пък човека се казва Росен , има си собствен сервиз недалеч от ДАРУ КАР.Той поддържа и ремонтира всичките ни автомобили (около  отделно от това след като брат ми прави нещо отговорно по състезателната кола всичко минава при него на внимателна проверка за да няма
 отделно от това след като брат ми прави нещо отговорно по състезателната кола всичко минава при него на внимателна проверка за да няма   
   Той е човека който ми е отремонтирал комбито преди доста години и километри , на него може да се разчита на 99,99% ,че няма лъжа,няма измама
  Той е човека който ми е отремонтирал комбито преди доста години и километри , на него може да се разчита на 99,99% ,че няма лъжа,няма измама   Не обича да приказва много много ,всичко каквото подменя събира винаги в плик и го връща на собственика на отремонтирания автомобил с пълни обяснения какво-що.
  Не обича да приказва много много ,всичко каквото подменя събира винаги в плик и го връща на собственика на отремонтирания автомобил с пълни обяснения какво-що.
Ние ще сме с него до края 

Георги Пенчев

отделно от това след като брат ми прави нещо отговорно по състезателната кола всичко минава при него на внимателна проверка за да няма
   Той е човека който ми е отремонтирал комбито преди доста години и километри , на него може да се разчита на 99,99% ,че няма лъжа,няма измама
  Той е човека който ми е отремонтирал комбито преди доста години и километри , на него може да се разчита на 99,99% ,че няма лъжа,няма измама   Не обича да приказва много много ,всичко каквото подменя събира винаги в плик и го връща на собственика на отремонтирания автомобил с пълни обяснения какво-що.
  Не обича да приказва много много ,всичко каквото подменя събира винаги в плик и го връща на собственика на отремонтирания автомобил с пълни обяснения какво-що.Ние ще сме с него до края

Георги Пенчев
- Diavollo
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: BMW E34 520i
+1 за Росен. Много съм доволен 

Всичко, което не ме убива ме прави по-силен!!!
		- bate koko
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
за пловдив-роската и лубака в   ки4ука..... а и не само е34-ки правят..........  

- ggb
- ентусиаст
- 

- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
bate koko написа:за пловдив-роската и лубака в ки4ука..... а и не само е34-ки правят..........
+1 и от мене в Пловдив наистина това са хората.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: вече Е38 730д 01
- prestige6969
- кандидат ентусиаст
- 

Росен от Елин Пелин, за който каза Жоро Пенчев е страшно добър професионалист, само той и Ники Николов са пипали мойто комби, от 3 месеца се грижи и за служебните ми коли, нямам никакви забележки и го препоръчвам горещо на всички колеги!!!!!

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Хилядолетен сокол
Мда, Росен препоръчвам, но предимно сам си правя колата   

.
 .

.
 .- NikiNikolov
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Хилядолетен сокол
тел. на Росен: 0888419350.

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Абе тука в тая подсекция сме само майстори събрани , ами пусто нямаме гараж с подемник и инструменти да видите кво става  .
.
А и другото е ,че много ни понамързява.
			 .
.А и другото е ,че много ни понамързява.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Zubcho
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Най-хитро ще е да се съберат пари и да се купи 1 подемник и да се тури в нечии гараж, и да си се ползва от хората можещи и имащи желание. Само дето после ще станат такива скандали, че 2-рата световна пасти да яде.  

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
		Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
колеги дайте някой варненче дето чатка дизелаци, турбута, ГНП, и ако прави и диагностики. Тука има на много места кадето правят диагностика само, че защо я правят и те не знаят   

- georgipass
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
D_U_D_E_ написа:колеги дайте някой варненче дето чатка дизелаци, турбута, ГНП, и ако прави и диагностики. Тука има на много места кадето правят диагностика само, че защо я правят и те не знаят

Кажи от коли си недоволен за да знам, че тези които ще ти кажа да не са в това число
 ..., защото има доволни и недоволни винаги
 ..., защото има доволни и недоволни винаги  
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
колега аз до сега не съм ходил точно за това, и за това питам. чувал съм само за един Бош, че ''май'' разбирал на дизелите и правил диагностиката както требва, ама и това само от един човек съм го чувал. Иначе гледам всичко сам да си сменям и да правя, щото за един реглаж на предницата фърлих 2 чифта 17' и 50 кинта   

- georgipass
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
D_U_D_E_ написа:колега аз до сега не съм ходил точно за това, и за това питам. чувал съм само за един Бош, че ''май'' разбирал на дизелите и правил диагностиката както требва, ама и това само от един човек съм го чувал. Иначе гледам всичко сам да си сменям и да правя, щото за един реглаж на предницата фърлих 2 чифта 17' и 50 кинта

И аз съм на същия принцип за каквото и да е
 Иначе  за дизелови сервизи- Мотор Консулт ... намира се около Ауто + , а другия е Дизел Сервиз до зеленчуковата борса... аз нямам дизелова кола за да кажа мнение конкретно, както казах по-горе има и доволни и недоволни, препоръчвам ти ги по простата причина , че собствениците им ми бяха преподаватели в ТУ-Варна..., но това не означава , че и персонала им е на техния акъл разбира се
 Иначе  за дизелови сервизи- Мотор Консулт ... намира се около Ауто + , а другия е Дизел Сервиз до зеленчуковата борса... аз нямам дизелова кола за да кажа мнение конкретно, както казах по-горе има и доволни и недоволни, препоръчвам ти ги по простата причина , че собствениците им ми бяха преподаватели в ТУ-Варна..., но това не означава , че и персонала им е на техния акъл разбира се  
			45 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3