ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Колеги да попитам,взех подлакътник и отдолу има място за касетки като натиснеш да отвориш кутията-с какво мога да ги заместа,демек да ги премахна и на тяхно място да сложа вътре нещо та да си го ползвам като джобче.Поне видях,че са в две части и излезнаха до едно положение тези гнезда.Мисля,че един колега ги подмени преди време с полу кутиика вътре и става ефектно,краен вариянт ще го измайсторя нещо.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- kufi01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57D25
- Мечтае да кара: E60///M5
Значи моито въпросче е следното таван от е36купе става ли за е36седан???
- pafkataaa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 325i
колеги светнете ме има ли разлиза в барчето с подлакътникът за седан и купе?
Жена и Кола не въртят ли задница, не ми ги хвали
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Колеги каква е допустимата утечка на ток при автомобила ? при мен показа 0.07 и ме посъветваха да си вържа аудио плеъра по друг начин. При вас как стоят нещата ?

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
pafkataaa написа:колеги светнете ме има ли разлиза в барчето с подлакътникът за седан и купе?
Само на компакта е различен, другите стават.
- pafkataaa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 325i
ок мерси колега
Жена и Кола не въртят ли задница, не ми ги хвали
Ам относно буксата за бега никой не ми отговори ама аз разбрах коя е 
Новото ми питане е, как се сваля таблото с врътките за парното, като сваля копчетата има два винта, свалям ги ама не се получава нищо...
Какъв му е чалъма на това нещо и трябва ли да свалям други неща около него, мога ли да измъкна само таблото за да си сменя крушките, защото не светят ?

Новото ми питане е, как се сваля таблото с врътките за парното, като сваля копчетата има два винта, свалям ги ама не се получава нищо...
Какъв му е чалъма на това нещо и трябва ли да свалям други неща около него, мога ли да измъкна само таблото за да си сменя крушките, защото не светят ?
- kufi01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57D25
- Мечтае да кара: E60///M5
MaNiNC написа:Ам относно буксата за бега никой не ми отговори ама аз разбрах коя е
като свалиш винчетата леко дърпаш панела към теб тои е на щипки освен винчетата и в левия краи ще я видиш крушката тя е само една и се завърта на ляво
надявам се да съм ти бил полезен колега
- mendelei86
- Потребител
-
- Кара: E36 318i M40
- Мечтае да кара: T55
здравейте колеги,въпроса ми е-какъв е този датчик на снимките,за какво служи и къде точно трябва да е влючен,гледах за номенклатурен номер но от цифрите които видях нищо не ми излиза,на снимките оградените с червено букси са именно мястото от където тръгва въпросната джаджа,автомобила е е36 318и седан М40 http://mendelei86.snimka.bg/automobiles/tc.497941
kufi01 написа:MaNiNC написа:Ам относно буксата за бега никой не ми отговори ама аз разбрах коя е
като свалиш винчетата леко дърпаш панела към теб тои е на щипки освен винчетата и в левия краи ще я видиш крушката тя е само една и се завърта на ляво
надявам се да съм ти бил полезен колега
Май трябваше да уточня, че колата е компакт и неска не успях да го сваля, защото не можех да измъкна шейната на радиото ...
А Освен тези болтове отпред като се извади бордовия над него има още едно винче вътре, а бордобия за да го извадя го бутнах отзад като махнах жапката.
Може и да има още някое скрито винтче, ама нещо не беше ден да го правя и да търся къде има и се отказах, и утре е ден.
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
купе/седан/компакт/кабрио/комби - еднаквили са по широчина?
- mendelei86
- Потребител
-
- Кара: E36 318i M40
- Мечтае да кара: T55
darko1 написа:купе/седан/компакт/кабрио/комби - еднаквили са по широчина?
колега всички със 4 врати са широки по 1698мм.а моделите със 2 врати по 1710мм.
- kokobaroko13
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw е36
Иска да попитам дали мобил атф 220 става за бмв 316 компакт 95 г и дали е добро и ако не е с какво масло тряба да бъде защото такова ми казаха да си зема на маслото пише че става и за автоматични кутии и такива работи . Благодаря ви предварително...

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
kokobaroko13 написа:Иска да попитам дали мобил атф 220 става за бмв 316 компакт 95 г и дали е добро и ако не е с какво масло тряба да бъде защото такова ми казаха да си зема на маслото пише че става и за автоматични кутии и такива работи . Благодаря ви предварително...
така зададен въпроса ще рече човек, че питаш за двигателя..... Иначе за хидравлика и за авт. скоростни кутии става.
- kokobaroko13
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw е36
да да просто бях в филма и съм забравил да пишя че е за хидравликата ама аз са разтърсих и разбрах че е бомба а да попитам ако искам да го сменя цялото как да го напраля да го пусна от маркуча или да го измуча с голяма спринцофка и да налея новото че то не се знае колко год е въряло ...