Търся колега с отстъпка в Дару
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Търся колега с отстъпка в Дару
Здравейте колеги. От около година търся втора ръка въздуховоди за м2 броня тъй като нови са доста скъпи, но немога да си намеря. И пред мен остана единствения вариант Дару Кар.
Тъй като съм чувал че някой колеги имат отстъпка в Дару исках да помоля, ако има такъв колега които би дал да ползвам отстъпката му за да си взема въздуховоди да ми пише на ЛС. Ще почерпя по бира след това задължително.
Ако темата ми не е за тук и не е по правилата или пречи извинявам се предварително.
Тъй като съм чувал че някой колеги имат отстъпка в Дару исках да помоля, ако има такъв колега които би дал да ползвам отстъпката му за да си взема въздуховоди да ми пише на ЛС. Ще почерпя по бира след това задължително.
Ако темата ми не е за тук и не е по правилата или пречи извинявам се предварително.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: Търся колега с отстъпка в Дару
Нямаш грижи, имам 10% остъпка там. Пиши по скайп да се разберем нещо 

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Членството в BMW Клуб България доказва Вашия ентусиазъм към марката и каузата на нашия клуб! Лесно е всеки да влиза в този сайт или да посещава сбирки и събори, но причината да имате тази възможност се дължи именно на членовете на клуба, които с общи усилия накараха всеки притежател на клубна членска карта да се чувства горд, да се чувства част от нещо значимо!
Стани и член първо ниво,струва само 40лв,които реално си ги избиваш в отстъпки,безплатни стикери и свободен вход на събора.
А и ще се чувстваш горд,като част от нещо голямо и значимо.
Стани и член първо ниво,струва само 40лв,които реално си ги избиваш в отстъпки,безплатни стикери и свободен вход на събора.
А и ще се чувстваш горд,като част от нещо голямо и значимо.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
Така мислят феновете, такава сигурно е била и идеята в началото ... но сега си мисля, че нещата като че ли не стоят точно по този начин ... Общо взето нито имаш думата за каквото и да било, нито някой те пита, нито се впечатлява, че си член (имам предвид от ръководството). Клуба като че ли не се развива, освен този събор и вече и фест ... друго нищо. Клуба всъщност са тясна група хора, които решават какво/що ... и чакат с нетърпение да си платиш членския внос под заплахата да загубиш правата си за 2 години... и като платиш ... ги гониш да си получиш членската карта... Честно казано вече не виждам смисъл...
Както и да е... не е тук мястото за подобни разговори... а и в крайна сметка, тук сме, за да си помагаме...
Както и да е... не е тук мястото за подобни разговори... а и в крайна сметка, тук сме, за да си помагаме...
можех да ти предложа алтернативен вариант на Дару, но специално в този случай нещо са се объркали ...(по-висока цена излиза)
уточнявайте кой ще помага и да заключваме
уточнявайте кой ще помага и да заключваме
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Wolfen написа:Така мислят феновете, такава сигурно е била и идеята в началото ... но сега си мисля, че нещата като че ли не стоят точно по този начин ... Общо взето нито имаш думата за каквото и да било, нито някой те пита, нито се впечатлява, че си член (имам предвид от ръководството). Клуба като че ли не се развива, освен този събор и вече и фест ... друго нищо. Клуба всъщност са тясна група хора, които решават какво/що ... и чакат с нетърпение да си платиш членския внос под заплахата да загубиш правата си за 2 години... и като платиш ... ги гониш да си получиш членската карта... Честно казано вече не виждам смисъл...
Нека отговоря на този пост.Правя го нарочно тук,а не на личен,за да не останат други колеги с грешно впечатление.
Както съм написал горе,Членство първо ниво,ти дава право на отстъпки в магазини и сервизи партньори на клуба и на преференциални такси при мероприятия провеждани от клуба.При второ ниво на членство вече имаш специални права,и тогава администрацияте се допитва до твоето мнение.Реално погледнато това което се прави и се подържа не е никък малко,с 15000лв преблизително на година от членски внос.Ако искаме повече трябва да сме повече (Колкото повече,толкова повече).
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
Явно просто си прочел какво пише в сайта за нивата ... на хартия е така, наистина... 1во, 2ро ниво ала бала ... но като че ли няма достатъчна прозрачност в това, което прави клуба, за решенията, които взема. Нищо, че не сме 2ро ниво членове ... а и с това цялото мотане покрай тези карти ... някак си това голямото нещо, от което уж сме част .. ми се струва твърде мъгляво. Това е лично мнение, не ангажирам никой с него.
Айде наздраве!
Айде наздраве!

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Слави на мен и на Димитров ни трябват по един чифт въздуховоди, но тои ме посъветва да изчакаме човек с повече от 10% отстъпка. Иначе темата може да я заключваш. Ако има човек които има по сериозна отстъпка може да пише на ЛС.
Ако не се намери никои ще ползвам нормалната отстъпка.
Благодаря на колегите предложили да ми помогнат
Ако не се намери никои ще ползвам нормалната отстъпка.
Благодаря на колегите предложили да ми помогнат

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
8 мнения
• Страница 1 от 1