BMW 5 Series Gran Turismo
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: BMW 5 Series Gran Turismo
липсва ми 4х4 в тоя модел и ми липсва 3литровия дизел с 306 коня. иначе сичко е шест вътре!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Събота имах удоволствието да се повозя и карам BMW 535i GT, 3000 TwinPower Turbo с 306к.с.. Няма да коментирам шукарийките които и без това не харесвам, но останалото е
Със брат ми минахме около 120км и определено си останахме щастливи. За първи път се качвах в кола с 8
скорости и понеже не обичам автоматите повечето време карах на ръчка(джойстик
), удоволствие въпреки, че брата и представителя на БМВ ме обявиха за луд. Не знам ако и в каква степен могат да се изключват асистентите, но ми липсва грубия старт на съединителя. Със всичките електронни джаджи, джойстик, камери и тази за нощно виждане си е като електронна игра, само дето при определена скорост застигаш страшно другите коли.
Най-интересното беше, че след всичкото това просташко каране със смачкан педал на газта в диапазона от 40 до 240км/ч телевизора показа среден разход под 13/100
ей това вече не можах да си го обясня.
Завиждам благородно на всички които успеят да си го купят това БМВ.

Най-интересното беше, че след всичкото това просташко каране със смачкан педал на газта в диапазона от 40 до 240км/ч телевизора показа среден разход под 13/100

Завиждам благородно на всички които успеят да си го купят това БМВ.
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4

- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
SKISA написа:липсва ми 4х4 в тоя модел и ми липсва 3литровия дизел с 306 коня. иначе сичко е шест вътре!
Айде от мен да мине, за да пиеш спокойно по Гергьовден:
http://www.worldcarfans.com/11004162569 ... e-variants
Забележи, че ако изчакаш до есента ще можеш да вземеш големия дизел с 4х4 - те тая комбинация ми липсваше в Е60

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
знам ,знам...! вече ми предложиха. уникално творение ,но сигурно няма да се справя с парите и да успея да се метна. а и аз чисто нова кола от магазина не изкарвам по дифолт. просто не мога да се прекърша да дам толкова много пари за чисто ново... ше чакам...!