Резервоарът връща бензин?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Резервоарът връща бензин?
Вече за втори път като зареждам имам чувството, че връща бензин. За 50лв го чакам по 10 минути и си личи как се задържа бензин най-отгоре преди да влезе навътре. Преди за нула време се зареждаше без никакви проблеми. Сякаш има нещо вътре, което пречи... затова се чудех дали няма някакъв клапан или нещо, който да създава проблеми... не ми се вярва някакъв боклук да е влезнал -- все пак бензин сипвам не вода да оставя варовик (въпреки че това не се знае
).
Чакам вашите идеи.

Чакам вашите идеи.
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Резервоара има вентилация - ако е запушена, въздуха трябва да излиза през гърловината, и създава проблеми на бензина, който влиза оттам. При това положение трябва да усетиш проблем и на дълъг път - след 100-200км, като отвориш капачката, трябва да усетиш вакуум.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
аз не видях вентилация/клапан... Къде трябва да се търси?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Батко не го пипай докат връща за бога.......грехота е 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
Идеята е 100-200км без спиране. Ако вентилацията не е запушена напълно, при междинните престои влиза въздух, макар и по-бавно.jk написа:... трябва да навартя още няколко км да станат към 200 и ще видя за това с вакума дали го има
И аз не го откривам, но ... Това според книгата за Е36 е част от горивната система. №14 на на схемата е "адсорбер". ВероятноICE написа:... аз не видях вентилация...

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Вече за втори път като зареждам имам чувството, че връща бензин
Ми събирай го и почвай да ни го продаваш, ама на тънка цена ейй

Иначе и според мен е от вентилацията

Live and let Die!
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
Майтап, майтап, ама да не ви идва до главата ...

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Не знам за вас но на мойто Е30 му се беше запушил някъв филтър дето е отпред до двигателя и в него има активен въглен и като го очистихме и махнахме част от въглена всичко се оправи незнам дали при Е36 го има този филтър 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
И на мойто Е30 е така, за 50лв поне 10мин зареждам

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
15 мнения
• Страница 1 от 1