Още един "У"(убиец) на пътя!:)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Хехееее откъде я изкопахте тая тема ве
Инче кво да кажа,вече почти година съм с книжка,може да каже помъдрях,понаучих доста неща за движението в София
Сбъдна ми се и мечтата да хвана 3-ката на магистралата и първото чувство беше невероятно!:) Та даже и напрах към 500 км с нея,иначе връткам една Лада и за щастие още нямам катастрофа,а най-якото е,че вече ги няма шибаните контролъори,щото не се и качвам в шибаните рейсове!:mhihi:

Инче кво да кажа,вече почти година съм с книжка,може да каже помъдрях,понаучих доста неща за движението в София

Сбъдна ми се и мечтата да хвана 3-ката на магистралата и първото чувство беше невероятно!:) Та даже и напрах към 500 км с нея,иначе връткам една Лада и за щастие още нямам катастрофа,а най-якото е,че вече ги няма шибаните контролъори,щото не се и качвам в шибаните рейсове!:mhihi:
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
StuNNeR пожелавам ти успех...и дано станеш един добросъвестен шофьор...стискам ти палци!!! 

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
BMWgirl_Z8 написа:StuNNeR пожелавам ти успех...и дано станеш един добросъвестен шофьор...стискам ти палци!!!
Май някой пише без да е прочел цялата тема

StuNNeR вече си е взел книжката както е написал преди моя втори пост ...

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Дайте да направим един подфорум "Нови шофьори" - като гледам има вече няколко такива теми, а и новите шофьори са едни от най-активните във форума.
Последна промяна Georgieff на 07 Окт 2005, 15:32, променена общо 1 път
Touring & windsurf club
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
много ясно...
Неможе всички да сме "СТАРИ шофьори", а и бтв. като имаш стаж над 5 години и си по-велик/а ли?
Сигурно можеш да управляваш автомобила по-добре или?
Добрия шофьор не създава рискови ситуации на пътя, било то с късмет, преценяване на ситуацията или лудост... може да си на 40 и да не можеш да караш, може и на 20 да си... разлика няма! Всеки свиква с колата за няколко месеца, от там натам...
така, че тези изказвания за новите шофьори са безмислени малко...
м?
Неможе всички да сме "СТАРИ шофьори", а и бтв. като имаш стаж над 5 години и си по-велик/а ли?
Добрия шофьор не създава рискови ситуации на пътя, било то с късмет, преценяване на ситуацията или лудост... може да си на 40 и да не можеш да караш, може и на 20 да си... разлика няма! Всеки свиква с колата за няколко месеца, от там натам...
м?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
абе някой чете ли тая тема....човека си е взел книжката отдавна......колкото до новите шофьори,аз не мисля че за няколко месеца може да се научиш да караш ...ама може аз да имам друго разбиране за каране!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
то ако си го неможеш и за 30 години няма да се научиш
п.с. дължиш ми един диск, пък аз ти дължа едно черпене бате
п.п.с. видяхме темата, че от майна си райна време, аз нарочно пиша

п.с. дължиш ми един диск, пък аз ти дължа едно черпене бате
п.п.с. видяхме темата, че от майна си райна време, аз нарочно пиша

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
vicho написа:много ясно...
м?
Под "Нови Шофьори" имам предвид хора, които още не са взели книжка, карат курсове или са взели книжка преди няколко месеца.
Има поне 2 теми, където се обсъжда как някой си карал учебната кола и какво му казал инструктора и така нататък. Просто предложих тези теми да си стоят в отделен подфорум, където хората, които ги интересуват тези неща, да си постват.
Ако не го одобряваш, не виждам защо трябва да ме нападаш?
Това кой е млад/нов шофьор си е записано в Закона за движение по пътищата и не виждам защо се засягаш.
А това за кой е добър шофьор и кой не е, е разисквано многократно и също не виждам каква връзка има с това, което си говорим тук, при условие, че НИКЪДЕ не съм споменал за добри и лоши шофьори, а и в темата не е ставало дума.
Не съм искал да засегна който и да е с този и предишния си пост, така че ако съм засегнал някой, се извинявам.
Touring & windsurf club
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
BMW Power написа:Абе пич и да не вземеш книжка кво=ТО С КНИЖКА ВСЕКИ ЗНАЕ!!!![]()
здравей, виждам, че си нов тук, затова искам да ти поясня, че е хубаво да гледаш датите на последните постинги ида не изравяш стари, вече дискутирани теми.
Приятно четене и пребиваване във форума.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2