Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от Бай Митьо » 27 Апр 2010, 21:37

Maverick_VS написа:Абе според мен ти е рано за каквото и да е, освен чисти тренировки, но не че ще ме послушаш де...поне се замисли :winky:

Нещо за мойто питане от предната страница за суперсериите да ми кажете :roll: , да не се самоцитирам :mhihi: ?
.

Пропуснал съм някъде по-горе ако си споменал кажи стаж в зала, на колко години си, височина и кг и маса ли целим??
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 27 Апр 2010, 21:40

23 години, 202 см, 106-7кг., стаж около 4 години ходене на фитнес (последните 4 месеца сериозно по 5 пъти седмично, преди това 2-3 пъти и с почивки...)и целя хубава ръка най-общо казано (може би по-скоро оформена, отколкото просто обем) :winky: . В момента ми е 44см, но на мойте габарити си трябва още :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 27 Апр 2010, 21:52

Maverick_VS написа:23 години, 202 см, 106-7кг., стаж около 4 години ходене на фитнес (последните 4 месеца сериозно по 5 пъти седмично, преди това 2-3 пъти и с почивки...)и целя хубава ръка най-общо казано (може би по-скоро оформена, отколкото просто обем) :winky: . В момента ми е 44см, но на мойте габарити си трябва още :mhihi:

Еййй ти ме уби бе човек, 202 см... И само някой да е казал, че Е36 не е за големи хора :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 27 Апр 2010, 23:12

Maverick_VS написа:23 години, 202 см, 106-7кг., стаж около 4 години ходене на фитнес (последните 4 месеца сериозно по 5 пъти седмично, преди това 2-3 пъти и с почивки...)и целя хубава ръка най-общо казано (може би по-скоро оформена, отколкото просто обем) :winky: . В момента ми е 44см, но на мойте габарити си трябва още :mhihi:

малко си е 44 на 202 см поне 48-9 трябва да е :mhihi: аз съм висок 190 и на мен ми е около 44 а все 1 нямам ръка :mhihi: сега съм се хванал сериозно и дано има ефект...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Апр 2010, 23:24

Ае кви мутанти сте вие :shock: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 27 Апр 2010, 23:43

Аз съм се родил малко след чернобил ... :D

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 28 Апр 2010, 9:09

bum_bum написа:Ае кви мутанти сте вие :shock: :mhihi:

86-ти набор :mhihi:

scipo написа:Аз съм се родил малко след чернобил ... :D

:yes: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

бум, кажи нещо за суперсериите :roll: :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 28 Апр 2010, 9:17

Както казва един в едно клипче във vbox И*аси Змията - 202см.

Незнам как се храниш човек през деня, незнам каква ти е работата, но аз по принцип не съм бил привърженик никога на суперсериите. Значи мнг изтощават и възстановяването след това е доста трудно. Плюс това на теб са ти мнг тези 5 пъти седмично при случай, че искаш да качваш маса. Значи няма време, в което тялото да почива, защото то тогава расте, не в залата. Голямите изроди ходят по 5 пъти, или всеки ден, но химията им е мнг. Там възстановяването е голямо, бързо. Няма мускулна треска. Ето защото така тренират. АЗ примерно ходех преди 4 пъти, е сега ако искам да раста никога не мога да отида 4 пъти. Просто ще седя на 1 и също място. За това ти казвам в твоя случай аз не бих правил супер серии. Не знам какво приемаш това е другото, но не ми се вярва чак такива неща, че да може тялото ти да се възстанови.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 28 Апр 2010, 10:29

Суперсериите се добре да се правят при мускули, които са антагонисти т.е. противоположни т.е. примерно бицепс-трицепс... сгъваш, после разгъваш... аз лично бих правил (както и правя) суперсерии само бицепс-трицепс, че са малки мускули... но можеш да комбинираш и предно и задно бедро...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Апр 2010, 10:48

Аз съм правил всичко, включително и гръб и гърди, но си е до организъм. На един му понася добре и расте, на друг не. От години обаче нямам за цел да трупам маса и вече съм позабравил кое как ми е действало.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 28 Апр 2010, 13:01

Заради травмата ми от падането с мотора в рамото силно намалих работните тежести и съответно увеличих броя на повторенията. Съкратих до 15сек почивките. Сега минах на тренировка синергисти с антагонисти /бицепс-трицепс/ разгъване на скрипеца-трицепс и веднага без почивка сгъване за бицепс. Тежестите, с който правя в момента правят и жените, но напомпването е страшно, немога да си позволя да спра да тренирам от 14г не съм спирал решил съм така да тренирам докато отшуми болката, за да поддържам някаква форма. Отделно досега винаги съм тренирал тежко, но няма начин. Миналата седмица реших, въпреки болките в рамото да увелича тежестта на щангата при хоризонтален лег, но опита проба грешка ме наказа с доста болки до края на седмицата. Явно до пълното възстановяване ще трябва съвсем леки тренировки...Нека някой, който се е сблъсквал да сподели дали това е правилния път към възстановяването или греша...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 28 Апр 2010, 13:11

аз съм имал проблем с рамото и навсякъде където ходих ми казваха, че рамото се възстановява единствено с почивка... почини 2-3 седмици, дори и месец и виж как ще се чувстваш след това няма да загубиш много от формата си... пък и едва ли си заслужава да се контузиш още повече заради форма... но ти си решаваш

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Апр 2010, 13:33

Сложи под лежанката по един диск, около 5-10 см за да я повдигнеш леко, това измества натоварването от рамото до някъде. Но ако те боли няма смисъл да се напъваш. Рамото е много сложна става и повредиш ли я няма кой да ти я оправи никога.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 28 Апр 2010, 14:08

Малко съм бос на тая тема... Ама все пак... От доста години почвам-спирам по няколко месеца поради ред причини и нищо не постигах... От скоро пак започнах... След тренировка взимам по една доза суроватъчен протеин, наблягам на яйцата, картофите, месото (доколкото кризата го позволява де... :mhihi: ) Но се замислям направо да си взема една кофа или суроватъчен протеин или креатин (че в момента го пия след тренировка от "протеин-бара" в залата, но не ми се струва разумно по 2.50лв. и даже незнам протеинът добър ли е или не е , който ми дават...) Та някакъв съвет да ми дадете, като добро съотношение цена-качество и кое е по-добре - суроватъчният протеин или креатинът ? Че в момента съм се заровил малко да попрочета и доста разногласия има... :dunno:
П.С. 20год. 187см. (-+ 2-3см) 87кг. (-+ 2-3кг.)
П.С.2 Благодаря предварително на отзовалите се :yes: Просто ми омръзна с "инструктурите", които каквото и да ги питам, те си мляскат, ядейки нещо и за всяко нещо "еммм (мляс-мляс) , става да" ... "ам това другото" -"еммм (мляс-мляс) и това може, да" :banghead: :dunno:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 28 Апр 2010, 14:37

uCnaHeTcA написа:Малко съм бос на тая тема... Ама все пак... От доста години почвам-спирам по няколко месеца поради ред причини и нищо не постигах... От скоро пак започнах... След тренировка взимам по една доза суроватъчен протеин, наблягам на яйцата, картофите, месото (доколкото кризата го позволява де... :mhihi: ) Но се замислям направо да си взема една кофа или суроватъчен протеин или креатин (че в момента го пия след тренировка от "протеин-бара" в залата, но не ми се струва разумно по 2.50лв. и даже незнам протеинът добър ли е или не е , който ми дават...) Та някакъв съвет да ми дадете, като добро съотношение цена-качество и кое е по-добре - суроватъчният протеин или креатинът ? Че в момента съм се заровил малко да попрочета и доста разногласия има... :dunno:
П.С. 20год. 187см. (-+ 2-3см) 87кг. (-+ 2-3кг.)
П.С.2 Благодаря предварително на отзовалите се :yes: Просто ми омръзна с "инструктурите", които каквото и да ги питам, те си мляскат, ядейки нещо и за всяко нещо "еммм (мляс-мляс) , става да" ... "ам това другото" -"еммм (мляс-мляс) и това може, да" :banghead: :dunno:

Със сигурност не съм от най-разбиращите тук, но скромното ми мнение е, че протеин (особено веднага след тренировка) ти е задължителен, а креатина е по твое усмотрение, и в зависимост от това какво точно целиш. Принципно двете неща нямат нищо общо. Купи си някой качествен протеин (суроватка-whey), със сигурност не български и си прави шейковете сам - с вода или нискомаслено мляко, може да добавяш и по един банан и лъжица мед. Пий го до 20тина-30 мин макс след тренировка. Ако държиш на креатина (който 'напомпва' мускулите, чрез задържане на вода в тях) го пий с малко въглехидрати веднага на излизане от залата, или си купи готова 'смес' от креатин, въглехидрати и някои други съставки спомагащи неговото усвояване -
http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=3297
Шейковете в повечето зали се правят от най-нискокачествените протеини, често насипни и с доста съмнителен произход. Успех!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата