Пак за Голфовете и техните шофьори!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 01 Окт 2005, 6:16

голфа си е голф.
който не го признава или не е наясно къде и колко се продава тая кола или не иска да се примири с факта че тази колица отговаря на изискванията на доста повече шофьори които поради ред причини не са си купили по скъпа или по евтина или по бърза или по бавна кола.
голфа е класика в жанра,бил е и ще бъде!Легенда!!!!
ся си зех на скоро е36 и пак кат се върна ше си зема голф ей тъй да има да си го джиткам там дето бмвто нема да ходи :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325i » 01 Окт 2005, 17:31

Защо се казва ГОЛФ клас:roll: ;)
Кое е по добро от голфа?форд фокус ли?(не казвайте Е46 защото не са в един клас... ;) )
Корола е японския ГОЛФ.....Рено19 - френския.....
това е положението....незаслужено всички плюят по голфовете...без да имат каквато и да било причина...повечето даже не са се качвали в голф камоли да карат...
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Баткото с тояжката » 01 Окт 2005, 17:52

В наща фамилия винаги много сме уважавали Голфовете. Винаги сме имали поне трима Голфа. Като цветова разцветка предпочитаме мръсно бяло, щото у маалата нямаме постоянно течаща вода и рядко се мият колите. Братчеда Салито се изтарикати и върза един бидон за покрива на къщата та кат вали сбира вода. Така после хем колата изкъпе хем и чаветата позамие. Тука си имаме един дето му викат Хасан Тунинга. Вчера ми върза светкащи пръскалки и са ми обеща за Нова година да ми намерва от ония светкащите и свиркащите ауспуси. Скоро ща ви пускам сники, ама да не завиждате много, че ще ми урочасате колата и после трябва баба Айше пак да ми бае на бигачката против уроки. Ае до скоро ;)
:mrgreen: Който не керел бути на най си хас у маро пенгяс! :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 03 Окт 2005, 9:23

БОТ написа:В наща фамилия винаги много сме уважавали Голфовете. Винаги сме имали поне трима Голфа. Като цветова разцветка предпочитаме мръсно бяло, щото у маалата нямаме постоянно течаща вода и рядко се мият колите. Братчеда Салито се изтарикати и върза един бидон за покрива на къщата та кат вали сбира вода. Така после хем колата изкъпе хем и чаветата позамие. Тука си имаме един дето му викат Хасан Тунинга. Вчера ми върза светкащи пръскалки и са ми обеща за Нова година да ми намерва от ония светкащите и свиркащите ауспуси. Скоро ща ви пускам сники, ама да не завиждате много, че ще ми урочасате колата и после трябва баба Айше пак да ми бае на бигачката против уроки. Ае до скоро ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Ти направо ме разбиваш с твоите коментари!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nyky » 03 Окт 2005, 20:38

[quote="BMW_325i"]Защо се казва ГОЛФ клас:roll: ;)
Кое е по добро от голфа?форд фокус ли?(не казвайте Е46 защото не са в един клас... ;) )
това е положението....незаслужено всички плюят по голфовете...без да имат каквато и да било причина...повечето даже не са се качвали в голф камоли да карат...[/quote
Извиняваи, но аз не съм чувал за Голф клас :?: Класовете при
автомобилите имат само буквено означение. Голфа е достъпна, непретенциозна кола с много малко екстри. За това се кара от много
хора. Обаче Королата е друго нещо и съм сигурен , че много ще се
разсърди ,ако разбере, че я сравняваш с Голф ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nyky » 03 Окт 2005, 21:13

nyky написа:
BMW_325i написа:Защо се казва ГОЛФ клас:roll: ;)
това е положението....незаслужено всички плюят по голфовете...без да имат каквато и да било причина...повечето даже не са се качвали в голф камоли да карат...[/quote
Извиняваи, но аз не съм чувал за Голф клас :?: Класовете при
автомобилите имат само буквено означение. Голфа е достъпна, непретенциозна кола с много малко екстри. За това се кара от много
хора. Обаче Королата е друго нещо и съм сигурен , че много ще се
разсърди ,ако разбере, че я сравняваш с Голф ;)

:uups: Коментара и цитата нетрябваше да излязат заедно :uups:

Потребител
Аватар

Мнение от ANNIHILATOR » 05 Окт 2005, 15:55

По отношение на колегите настроени отрицателно към Голфа.Имам едно въпросче.Ако закъсате и недай си боже на вън е зима, няма ли да сте благодарни човек било с трабанче да ви помогне.Човек си копува кола според джоба.Аз лично не съм видял човек с БМВ или Мерцедес да спира да помага.Пожелавам на тези дето са отрицателно настроени към по ефтените коли и се пресмиват на такивата да закъсат някаде където няма покритие на мобилните мрежи и да си поплачат!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от фен на BMW » 05 Окт 2005, 19:20

ANNIHILATOR написа:По отношение на колегите настроени отрицателно към Голфа.Имам едно въпросче.Ако закъсате и недай си боже на вън е зима, няма ли да сте благодарни човек било с трабанче да ви помогне.Човек си копува кола според джоба.Аз лично не съм видял човек с БМВ или Мерцедес да спира да помага.Пожелавам на тези дето са отрицателно настроени към по ефтените коли и се пресмиват на такивата да закъсат някаде където няма покритие на мобилните мрежи и да си поплачат!!!

Аз вчера видех 1 пич с BMW,да помага на един с мерцедес да разглоби ауспуха,щото падна по движение!Ама не разбрах после момчето като заключи колата,тичаше по магистралата към х-л Плиска ! :shock:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 05 Окт 2005, 20:38

ANNIHILATOR написа:По отношение на колегите настроени отрицателно към Голфа.Имам едно въпросче.Ако закъсате и недай си боже на вън е зима, няма ли да сте благодарни човек било с трабанче да ви помогне.Човек си копува кола според джоба.Аз лично не съм видял човек с БМВ или Мерцедес да спира да помага.Пожелавам на тези дето са отрицателно настроени към по ефтените коли и се пресмиват на такивата да закъсат някаде където няма покритие на мобилните мрежи и да си поплачат!!!

Хе хе, Инхалатор, това не зависи от колата, а, си зависи от човека ве ;) Ако той е решил да помогне за него няма значение дали кара БМВ или трабант. Аз лично съм спирал да помагам много пъти, на мен също са ми помагали съвсем непознати с голфове, рена, и т.н. В случая като закъсаш няма никакво значение ква му е колата на този който е спрял да ти помогне 8)
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Потребител
Аватар
Кара: A4 Avant 1.8T
Мечтае да кара: BMW M3,AUDI RS4,PORSCHE CGT

Мнение от hartge » 06 Окт 2005, 11:02

Нещо не виждам каква е връзката между качествата на Голфа като автомобил и характера и възпитанието на шофьора му.Евала на момчето,че ти е помогнало,но той не го е направил защото има Голф или за да му благодариш,а просто щото е излязъл свестен човек.Не мисля,че може да се правят генерални изводи за даден човек,само за това,че кара определен автомобил,както и обратното.Има не малко примери за тъпи изпълнения и с БМВ-та,но аз примерно не си правя извода,че БМВ е тъпа кола за мутри и простаци/независимо че всички такива,ако не карат Мерцедес обикновено карат БМВ/,а продължавам да си ги харесвам баварките.Голфа пък ,като изключим факта,че е от по-нисък клас автомобил винаги е бил и си остава добър автомобил -един от лидерите в класа си,колкото и това да не се харесва на много хора.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 07 Окт 2005, 9:37

hartge написа:Нещо не виждам каква е връзката между качествата на Голфа като автомобил и характера и възпитанието на шофьора му.Евала на момчето,че ти е помогнало,но той не го е направил защото има Голф или за да му благодариш,а просто щото е излязъл свестен човек.Не мисля,че може да се правят генерални изводи за даден човек,само за това,че кара определен автомобил,както и обратното.Има не малко примери за тъпи изпълнения и с БМВ-та,но аз примерно не си правя извода,че БМВ е тъпа кола за мутри и простаци/независимо че всички такива,ако не карат Мерцедес обикновено карат БМВ/,а продължавам да си ги харесвам баварките.Голфа пък ,като изключим факта,че е от по-нисък клас автомобил винаги е бил и си остава добър автомобил -един от лидерите в класа си,колкото и това да не се харесва на много хора.

:bowdown: :yes: :yes: :yes:Едно мнение,което заслужава поклон.Евалата!!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 08 Окт 2005, 7:56

Според мен, видната ненавист на хората тук, към Голф е по простата причина, че са изяли много шамари от легендата от Волфсбург!

П.С. Голф 4 1.6 търси съперници от мюнхен с мотори 1.6 да им разцепи трътките и да им покаже колко секси дупе има и как прекрасно му светят задните светлини :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 08 Окт 2005, 9:45

дайте да си пуснем една тема за голфа и да се осираме там.ще говорим и с факти ако желаете.аз съм много ЗА!
не за да се караме обаче а за да изнамерим истината.може и анкетка даже да пуснем :idea:
а колкото за голфа 1,6 ...само да не та пипне некоя хонда че верно ще ти види светлините ама като обиколи планетата докато стигнеш до 3та :)
/шегичка не с цел да се заям! :) PEACE! /

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 08 Окт 2005, 12:02

Какво вообще има да се осираме. Голфа си е супер автомобил, качествен, удобен, сравнително бръз (особено в форма ГТи). Това че ние харесваме БМВ няма нищо общо с Голфа. Това че Пернишката мафия се кефят да си слагат сини пръскалки на Голф 1чките и да карат като диваци не означава че всеки качил се на Голф е такъв.

Преди 1 година ако някой ми беше дал един Голф 3ка, направо нямаше да се замисля. Щях да си скоча и да си го карам по цял ден и то с усмивка. На колата нищо лошо и няма. Сега естествено че ако някой ми предложи 320ка ще я предпочета пред голфа, но това е друг въпрос, а 320ката е и друг клас автомобил.

Все пак не може всеки да кара БМВ нали? А за вървене, няма какво да си говориме. Има и Хонди и Тойоти и Митсубишита . . . въпрос на личен избор. РАДВАЙТЕ СЕ ЧЕ ГО ИМАТЕ!
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от фен на BMW » 08 Окт 2005, 14:18

WeiSTD написа:Какво вообще има да се осираме. Голфа си е супер автомобил, качествен, удобен, сравнително бръз (особено в форма ГТи). Това че ние харесваме БМВ няма нищо общо с Голфа. Това че Пернишката мафия се кефят да си слагат сини пръскалки на Голф 1чките и да карат като диваци не означава че всеки качил се на Голф е такъв.

Преди 1 година ако някой ми беше дал един Голф 3ка, направо нямаше да се замисля. Щях да си скоча и да си го карам по цял ден и то с усмивка. На колата нищо лошо и няма. Сега естествено че ако някой ми предложи 320ка ще я предпочета пред голфа, но това е друг въпрос, а 320ката е и друг клас автомобил.

Все пак не може всеки да кара БМВ нали? А за вървене, няма какво да си говориме. Има и Хонди и Тойоти и Митсубишита . . . въпрос на личен избор. РАДВАЙТЕ СЕ ЧЕ ГО ИМАТЕ!

Ето това е ! :clap:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории