уплатнения за стъкла
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- dog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5
- Мечтае да кара: Камаро
- Детайли за колата: x5 3,0d 2003
уплатнения за стъкла
здравеите понеже ще слагам нови предно и задно стъкла знае ли някои дали освен в дару мога да намеря уплатненията за тях някъде другаде в дару са около 100лв
завинаги с BMW
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Те уплътненията не вървят ли със стъклата?И на мен ми предстои смяна на предно стъкро- казаха ми към 140 лв. , но пък за уплътнение нищо не казаха. Това в "Кобра"
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Защото след 4-5 годинки на уплътнението му се е*бава майката, да не говорим за след 10.... Това не означава обезателно,че трябва да тече в купето, когато вали, но при положение, че сменяш стъклото, да не смениш уплътнението .... хм.
Това е все едно да си смениш термостата, но де не смениш уплътнението (или маслен филтър със старото уплътнение)
Мое мнение!
Това е все едно да си смениш термостата, но де не смениш уплътнението (или маслен филтър със старото уплътнение)
Мое мнение!
- dog
- кандидат ентусиаст
-
моите ги няма целите понеже колата се е обръщала на таван и двете стъкла са се потрошили съответно и уплътненията са брак в мустанг ми намериха стъкла на доста добра цена но те нямат уплътнения та затова ги търся другаде освен в дару
завинаги с BMW
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
и аз търся уплътнение
Здравейте, ще се радвам,който има информация за цените и мястото от където може да се закупят уплътнения за предно стъкло.
На мен при първия дъжд, след закупуването на автомобила, ми протече. Човека от когото я купих каза че не е забелязал проблема понеже я държал в гараж. Е аз нямам гараж
Така, че ще се наложи да се сменя това уплътнение.
Също така: къде и кой може да извърши смяната?
в обикновен сервиз или .. на друго място.
Сам едва ли бих се наел да го направя.
На мен при първия дъжд, след закупуването на автомобила, ми протече. Човека от когото я купих каза че не е забелязал проблема понеже я държал в гараж. Е аз нямам гараж

Така, че ще се наложи да се сменя това уплътнение.
Също така: къде и кой може да извърши смяната?
в обикновен сервиз или .. на друго място.
Сам едва ли бих се наел да го направя.
1. ICE - Едва ли разбираш повече от момчетата в Кобра за да знаеш кога се сменя уплътнението, а имено те казаха, че не е за смяна!
2. Също те ми казаха, че уплътнението е по скоро декоративно отколкото да предпазва от влага и т.н.
3. Това стъкло (или поне на купето) се лепи и ако вали вътре то значчи, че не е залепено добре след смяната (защото невярвам само да си се разлепи - оригиналното).
4. Мисля си , че те знаят по добре от нас - мисля че не едно стъкло са сменяли!
Това е моето мнение и ако някой не е съгласен да ме извини. Нищо лично!
2. Също те ми казаха, че уплътнението е по скоро декоративно отколкото да предпазва от влага и т.н.
3. Това стъкло (или поне на купето) се лепи и ако вали вътре то значчи, че не е залепено добре след смяната (защото невярвам само да си се разлепи - оригиналното).
4. Мисля си , че те знаят по добре от нас - мисля че не едно стъкло са сменяли!
Това е моето мнение и ако някой не е съгласен да ме извини. Нищо лично!
Момчета, ще използвам отворената тема, за да Ви запитам, в тая КОБРА могат ли да се намерят уплътнения за страничните предни стъкла, защото моите вече позаминаха и освен, че в движение откъм стъклата се чуват странни шумове от вятъра и прозорците започнаха да ми се кривят. Доколкото съм се бъркал из форума разбрах, че те служат и като релса за стъклото. В дару струват около 80лв бройката, което прави 160 за двете. Ебати цената за некви уплътнения. Дали има в КОБРА такива и дали няма да са по-евтини?!
- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
Противоречиш си...
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
- dog
- кандидат ентусиаст
-
момчета купих си уплътненията от дару само там ги имат за информация за предно и задно стъкла заедно със решетките под предния прозорец всичко 138лв кофти ама няма начин
завинаги с BMW
13 мнения
• Страница 1 от 1