Теч на масло от диференциала
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Теч на масло от диференциала
Ходих да ми сменят задните амортисьори и маистора каза че от некви семеринги на дифа покапва масло и аз му казах да ги сменя но каза че трудно се намирали.Та въпроса ми е някои знае ли от каде да си ги взема и какви парички са ориентировъчно.Съвет за какво масло да налея после няма да е излишен?
Re: Теч на масло от диференциала
моя съвет е да си вземеш нещо истинско защото ментетата мн бързо протичат пак.питай в дару кар,камор невервам да са мн.скъпи.но все пак са истински.
- kik_777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36-ци
- Мечтае да кара: e30-ка
За масло ти препоръчвам Motul 75w140 (ако е шпер) в Prospeed е 50лв,ако не е шпер може и 75w90.За семеринга най добре от DARU CAR,не е скъп,като алтернатива може да пробваш и тук при тарговците на части в платените обяви.Аз го смених семеринга и сега нямам проблем.
Успех
Успех

Последна промяна kik_777 на 23 Апр 2010, 8:53, променена общо 1 път
*93 Е36-coupe 318is... *95 E36-coupe 320i... *96 E36-coupe 320i... *97 E36-sedan 320i...

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
beckshot написа:Ходих да ми сменят задните амортисьори и маистора каза че от некви семеринги на дифа покапва масло и аз му казах да ги сменя но каза че трудно се намирали.Та въпроса ми е някои знае ли от каде да си ги взема и какви парички са ориентировъчно.Съвет за какво масло да налея после няма да е излишен?

Какво означава трудно се намират?
Семерингите както и лагерите и мн. други са стандартизирани.
То верно че на BMW изглеждат малко по-различни, но стандартните пасват.
Отиваш в магазин за семеринги и питаш за същия размер. Качеството зависи от марката. Има автомобили от преди 20г., на които не им течат семерингите. Мислиш ли че сега технологиите за изработка са по скапани?
Семерингите както и лагерите и мн. други са стандартизирани.
То верно че на BMW изглеждат малко по-различни, но стандартните пасват.
Отиваш в магазин за семеринги и питаш за същия размер. Качеството зависи от марката. Има автомобили от преди 20г., на които не им течат семерингите. Мислиш ли че сега технологиите за изработка са по скапани?
5 мнения
• Страница 1 от 1