Мнения за Джанти.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- horsepower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 316i m43 coupe
- Мечтае да кара: e36 M3 EVO
- Детайли за колата: Враца Биич 104магарета Куц кон ама бегачка с БаВаРсКо сърце и кръв!
Re: Мнения за Джанти.

Последна промяна horsepower на 22 Апр 2010, 0:02, променена общо 1 път
----->> BmW <<------
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
абе вие май само глупости мислите по цял ден?
хората са го казали - от ет35 до 47
всичко останало е компромис - я към визия, я към сгънати вежди..
като е толкова зора за тоя борд, хващаш хиляда лева за брок джанти за е36 и на ти борд
като не искаш даваш хиляда даваш 500 за джанти от петица и още 500-1000 за правене на веждите и готово.
такива теми ги има обсъждани - пък и малко ровене в нета за тая информация може само да размърда нечия мозъчна гънка.
като е толкова зора за тоя борд, хващаш хиляда лева за брок джанти за е36 и на ти борд
като не искаш даваш хиляда даваш 500 за джанти от петица и още 500-1000 за правене на веждите и готово.
такива теми ги има обсъждани - пък и малко ровене в нета за тая информация може само да размърда нечия мозъчна гънка.
- horsepower
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Враца Биич 104магарета Куц кон ама бегачка с БаВаРсКо сърце и кръв!

----->> BmW <<------
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
horsepower написа:8) Никои ли няма да коментира ! ет 10 седи идеално но с J8 j9 или j9.5 идва в множко !
То дупки,дупки ама... има по-ниски Х5ци...

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
furiozo написа:абе вие май само глупости мислите по цял ден?
Имаш Брок за продаване или ?? да кажем че фат луук-а ме кефи адски много но нямам намерение да дам 1000лв за джанти и то точно за брок при положение че имам студено пресована алуминий-магнезиева джанта RH на колата си която чичо Шмит я е правил в началото на 90-те така както си пише в дебелите книги и все още не е мръднала.
horsepower написа::D Хехе спокойно колега, ще сменя окачването но не можах да разбера коментарите ви че ет10 "няма как да стане!"Доказах ви че става но трябва да се направи правилен подбор на гумите. И искам да те попитам теб специално ''Coulthard'' от кои град си?
Защото тук във Враца няма място без дупка, колата седи достатъчно ниско на сток окачване и като бодна твърдо и ниско какво ли ще се случи?!
Държа да споделя че на снимката няма нищо общо с това което е в реално време и имам още работа по джантите и капачките.
Гумата ми е 205/55/15 което ми дава същата височина/месо като на сток гума 195/60/15 така че достатъчно имам за да опазя до някаква степен джантата си... проблема при теб е от друго място 195/40 си е живо наказание поради една друга причина - караш с много брутален стреч и ако гумата ти не е нова и с хубава смес някой ден може да ти направи голяма беля, да се аргументирам защо 8J джанта е 203мм широка минимално допустимият размер гума е 215мм , не че аз също не съм с 8.5J джанта и 205 гума но поне имам месо за стреча ти с това 40 ме притесняваш иначе ако някой пита 8.5Jx16 ET10 RH Style 32
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
horsepower написа::clap: Не се ядосваи колега, ама с тия твоите сметки мога да си купя кола
колега хубавата джанта си държи цена! верно има 17ки за е36 за 300 лева ама въпрос на вкус - ако е джанта ще е нова или поне ако е втора ръка ще е читава, а оригинални читави или нови все цените им са 800-1000+ лв
@Coulthard - доколкото гледах последно в раздел продава - stakata_kn имаше брок за продаване.
не се ядосвам колега, просто вече рядко чета този подраздел и веднъж седмично да вляза се разскват теми, които са били разисквани десетки пъти - и с малко търсене всичко може да се изнамери
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
еми човека не знае как се ползва търсачката и поства нова тема все пак сме форум
относно Brock-а не ме разбра
не робувам на марки и модели за мен RH като качество на отстъпват на Brock така че което ми падне на по-добра цена, това че Brock B1 е една от най-красивите джанти за Е36 не я прави единствената, а и да платя за 15 годишна джанта 1000лв като мога да платя 300лв за същото качество нема да го бъде
относно търсачката ето я темата :
viewtopic.php?f=8&t=178456
5 страници всичко е изписано и казано

относно Brock-а не ме разбра

относно търсачката ето я темата :
viewtopic.php?f=8&t=178456
5 страници всичко е изписано и казано
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
понеже автора се сърди , ще иде на лс тоя пост...
Последна промяна vicho на 22 Апр 2010, 12:21, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Италианските джанти с ет10 се равняват на Немските с ет20.Сравнихме джанти от един и същи модел-едните бяха немски а другите италиански и бяха досущ еднакви а Ет-то беше различно.Та ако слагаш Немски джанти с ет 10 или 0 ще ти е доста трудно да караш,освен ако не си гледал Немски списания с БМВ-та щото лично аз останах с отворени Очи..и някой от моделите едвам ги различавах.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- horsepower
- кандидат ентусиаст
-
Гумата ми е 205/55/15 което ми дава същата височина/месо като на сток гума 195/60/15 така че достатъчно имам за да опазя до някаква степен джантата си... проблема при теб е от друго място 195/40 си е живо наказание поради една друга причина - караш с много брутален стреч и ако гумата ти не е нова и с хубава смес някой ден може да ти направи голяма беля, да се аргументирам защо 8J джанта е 203мм широка минимално допустимият размер гума е 215мм , не че аз също не съм с 8.5J джанта и 205 гума но поне имам месо за стреча ти с това 40 ме притесняваш иначе ако някой пита 8.5Jx16 ET10 RH Style 32
Колега аз карам отпред с 195х45 р16 а отзад 195х50 р16 как да сложа 205 като според мен ще опира сериозно! Гуми нови слагам сега "maloya Futura Sport V" според теб стават ли ? Окачване се замислям да сложа някое от форума за 500лв. дето ги има... наистина имам проблем с стреч-а и много си пазя бордовете.

----->> BmW <<------
- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
Борбет А 16'' 9ж задни и 7ж предни с гуми 205/40 ще опират ли на е36 компакт с червени пружини ????
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Тези 205/40 как ще стоят нормално на тези широки джанти?Според мен,както и според много колеги по-нагоре е опасно.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4