Литна ми перката, дайте съвет
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Литна ми перката, дайте съвет
Как си карах (1ва-60, 2ра 110)и нещо тропна през цялото купе от предния до задния край, спирам пред нас и гледам от радиатора излиза пара и КВО перката я нема, тя имаше доста голям луфт и си беше за смяна ама...за кви пари мога да си взема перката и има ли нещо по специфично при поставянето на новата?А ако е спукала радиатора бати кура ше е 

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
следващия път си купи перка без крилца
ся сериозно - преди година-две преди да се напрай на сърдит КЕВИН-30 ми каза че перките на е30 и на няква лада... май седмица беше - пасвали идеално ! едната струва 9лв. а другата маи беше между 60 и 70 - сам се сети коя - коя е
перката ти по принцип е пластмасова и не вярвам да е наранила радиатора и то чак толкова че да протече... по скоро може да има проблем при лагера където се закача самата перка имаше там и няква пружинка дето зацепва перката като загрее колата - тя се чупи най-лесно доколкото знам !
а и ти без перка можеш да си запалиш колата и да видиш дали тече вода отнякъде, тя ти е необходима чак след като колата загрее над 80 градуса а това става след няколко минути при изправна охладителна система
като завърти водната помпа веднага ще си приличи дали има някъде течове

ся сериозно - преди година-две преди да се напрай на сърдит КЕВИН-30 ми каза че перките на е30 и на няква лада... май седмица беше - пасвали идеално ! едната струва 9лв. а другата маи беше между 60 и 70 - сам се сети коя - коя е

перката ти по принцип е пластмасова и не вярвам да е наранила радиатора и то чак толкова че да протече... по скоро може да има проблем при лагера където се закача самата перка имаше там и няква пружинка дето зацепва перката като загрее колата - тя се чупи най-лесно доколкото знам !
а и ти без перка можеш да си запалиш колата и да видиш дали тече вода отнякъде, тя ти е необходима чак след като колата загрее над 80 градуса а това става след няколко минути при изправна охладителна система
като завърти водната помпа веднага ще си приличи дали има някъде течове
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Ко прайш бе момче, ти тая кола я направи на салата. Имаш ли идея, че 110 на втора са ти към 7000 оборота, не се надявай тоя двигател да издържи още много...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- dopestar
- ентусиаст
-
ами тя не пластмасова а силиконова даже мека такава беше ама тя си въртеше постоянно от момента на запалване до момента на вадене на ключа. благодаря ти за тази полезна информация
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Има пружина във виско съединителя 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Да, бе, а ЕКУ-то следи вискозитета на маслото[steeN] написа:Има пружина във виско съединителя

А истината е - електрическа. DA WOLF-:yes:
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- dopestar
- ентусиаст
-
- dopestar
- ентусиаст
-
- niko_first
- младши ентусиаст
-
юзър написа:ЗЕМИ СИ СМЕНИ ТАМПОНИТЕ НА МОТОРА ИЛИ ТЕЗ НА КУТИЯТА/ИЛИ ПО СКОРО ВСИЧКИТЕ/ИНАЧЕ ,МОЙЕ ДА СИ ГИ СМЕНЯШ ПЕРКИТЕ И РАДИАТОРИТЕ ВСЕКИ ДЕН
що бе кво обшо има едното с другото

светнете ме

само гасссс на ИС-ката
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3