Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от FaceOff » 15 Апр 2010, 13:28

spower написа:спокойно можеш да си го увеличиш аз съм го пил на по 15гр на 3 приема с по 2 лъжици глюкоза от тия като мед дето са ;) да се усвоява, но не забравяй че креатина товари бъбреците и ако не пиеш достатъчно вода може да усетиш болки там...както и периода за който го приемаш в тази доза

Взех си 300гр. По 7-8 грама на ден прави 40-тина дни, мисля, че не е проблем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 17 Апр 2010, 12:25

kokobm написа:
spower написа:спокойно можеш да си го увеличиш аз съм го пил на по 15гр на 3 приема с по 2 лъжици глюкоза от тия като мед дето са ;) да се усвоява, но не забравяй че креатина товари бъбреците и ако не пиеш достатъчно вода може да усетиш болки там...както и периода за който го приемаш в тази доза

Взех си 300гр. По 7-8 грама на ден прави 40-тина дни, мисля, че не е проблем.

Пиеш ли поне по 2литра вода на ден няма страшно тъкмо по бързо да се задържа в мускула и от там и обема ;)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 17 Апр 2010, 22:23

По повод на проблеми, които ме мъчат от доста време реших да споделя и тук. Първо проблемите:
- болка, пукане и ограничение на движението на ръцете в раменните стави;
- болка и пукане в трапеца и врата;
- болки в предно и средно рамо при тренировки за гърди- хоризонтален бенчпрес с щанга и повдигане встрани с дъмбел за средно рамо;
- сравнително слабо развита мускулатура на рамото и горната част на гърдите;
- сравнително слабо развита мускулатура на ръката-бицепс и трицепс.
Какво съм предприел до момента: ходих на различни масажи, като накрая попаднах на компетентен човек- кинезитерапевт, който ми каза, че сухожилията ми са слабоеластични и от там идват изброените по-горе проблеми. Прави ми масажи и раздвижвания и ми сложи една инжекция Дипрофос, с опцията ако не усетя подобрение до 10 дена да ми сложи още една.
Причина според мен за тези сковани сухожилия, болки в мускулите и недоразвити мускулни групи е претоварването /претренирането/. Порових в интернет и открих, че това може да е следствие и от недостиг на калциеф флуорид в организма.
Въпросът ми е следния: при описаната ситуация с лечебна цел може ли да се приема калциев флуорид, по каква схема и от къде може да се намери такъв?
Благодаря предварително!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 17 Апр 2010, 23:21

Сложно въпросче. 90 кг, 1.90 съм с корем и паласки- как да свалям паласки-като едновременно тренирам за качване на маса? :ok:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Апр 2010, 1:56

ktv написа:Въпросът ми е следния: при описаната ситуация с лечебна цел може ли да се приема калциев флуорид, по каква схема и от къде може да се намери такъв?
Благодаря предварително!

Дори не си го и помисляй :nono: Вземи си някаква пълноценна сол- хималайска, дълбочинна, нерафинирана морска или някаква подобна и хапвай повечко от нея, като се увери преди това, че пиеш достатъчно вода.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Апр 2010, 16:53

То претренирването обикновенно се лекува най-добре с.... почивка... няма да е лошо да помислиш и за това... аз не тренирам вече от 6 месеца и някои неща се забелязват... вярно, загубих кондиция и тонус, ама пък и разни болежки и т.н. отлетяха... почивката си е чиста далавера.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 18 Апр 2010, 17:16

ktv написа:По повод на проблеми, които ме мъчат от доста време реших да споделя и тук. Първо проблемите:
- болка, пукане и ограничение на движението на ръцете в раменните стави;
- болка и пукане в трапеца и врата;
- болки в предно и средно рамо при тренировки за гърди- хоризонтален бенчпрес с щанга и повдигане встрани с дъмбел за средно рамо;
- сравнително слабо развита мускулатура на рамото и горната част на гърдите;
- сравнително слабо развита мускулатура на ръката-бицепс и трицепс.
Какво съм предприел до момента: ходих на различни масажи, като накрая попаднах на компетентен човек- кинезитерапевт, който ми каза, че сухожилията ми са слабоеластични и от там идват изброените по-горе проблеми. Прави ми масажи и раздвижвания и ми сложи една инжекция Дипрофос, с опцията ако не усетя подобрение до 10 дена да ми сложи още една.
Причина според мен за тези сковани сухожилия, болки в мускулите и недоразвити мускулни групи е претоварването /претренирането/. Порових в интернет и открих, че това може да е следствие и от недостиг на калциеф флуорид в организма.
Въпросът ми е следния: при описаната ситуация с лечебна цел може ли да се приема калциев флуорид, по каква схема и от къде може да се намери такъв?
Благодаря предварително!

Нещата са сериозни.Консултирай се със спортен лекар преди да правиш,купуваш и предприемаш,каквото и да било.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 18 Апр 2010, 17:18

Така си е- почивката лекува и прави шампиона :winky: ама от 23 години не съм спирал за повече от две седмици и то инцидентно. Ще направя пауза от десет дена със сериозен стречинг на раменните стави. Ще ям храни, богати на калциев сулфат, пък после ще видим.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Апр 2010, 17:58

Ти се майтапиш с тия 10 дена... на теб ти трябва поне 1 месец активна почивка с рехабилитация дори... но наистина ще е добре да те види спортен лекар...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Апр 2010, 0:10

не трябваше ли на 12 месеца по 1 да се почива? :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 19 Апр 2010, 8:42

И при мен е както при колегата КТВ от 14 години не съм спирал единствено това лято направих 1 месец почивка заради морето :) по великден се изтърсих с мотора на лакът и болките в дясното рамо доста се засилиха абе трудно си вдигах и гащите нагоре :mhihi:, но продължих да тренирам след седмица с лостовете и леки тежести с цел да раздвижвам и да се кръвоснабдява травмираното място, мъка е но има вече подобрения, пия Ходроник
http://www.framar.bg/%D1%85%D0%BE%D0%B4 ... 11621.html
вече 6 седмици има леко подобрение ставите на китките спряха да ме будят нощем от пукане както и раменните стави намалиха пукането, но пък това падане ме върна много назад...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 20 Апр 2010, 11:26

Ето малко инфо и за Аспартам.
http://otrova.org/index.php/2009/04/%D0 ... %B0%D0%BC/
Като гледам във евтините протеини го слагат.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Апр 2010, 11:40

И в скъпите го има. Просто културата в Щатите е такава, че не се смята за вреден.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 20 Апр 2010, 11:43

Тези протеини на ОН и Sci, BSN изрично пише Без аспартам. НО не знам може и да слагат тайно.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 20 Апр 2010, 11:45

ОН имат и "Natural" версии на някои продукти (whey, casein etc.), които са без искуствени съставки
In Ban We Trust!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата