Колеги дайте съвет с Агу

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Re: Колеги дайте съвет с Агу

Мнение от mitrax » 18 Апр 2010, 13:50

ти за някаква газова турбина ли говориш ? в тец марица май има такава ? или за бензинов двигател преправен да работи на газ :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 E36
Мечтае да кара: Кабрио с харттоп

Мнение от D.Devito » 18 Апр 2010, 17:02

Здравейте колеги да споделя по мойта тема за проблема с форсажа.Първо прекъснах бензиновата помпа с реле,второ спрях дюзите при работа на газ с отделно реле.Проблема устана на натоварен мотор се форсира мах до 4500 оборота,стигнах до извода че проблема идва от недостик на газ предполагам проблим в сондата в бутилката за газта или запушен тръбопровод.Ще я карам идната седмица на газаджйте да проверят какво става.За сравнение в пари за разход просто нямя място за сравнение на половина по евтино а като работа на двигателя също мн.добре се получи няма да киха няма да играят обороти.Кото цяло съм доволен само и вървежа да наглася и всичко ще е шест.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520

Мнение от IMB » 18 Апр 2010, 17:18

Щом не може да се форсира над 4500 оборота провери филтърчето за газта да не е запушено, трябва да е в газовия клапан. Медната тръбичка колко милиметра е и изпарителя колко киловата е.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320д

Мнение от giggs_11 » 19 Апр 2010, 19:40

IMB написа:Щом не може да се форсира над 4500 оборота провери филтърчето за газта да не е запушено, трябва да е в газовия клапан. Медната тръбичка колко милиметра е и изпарителя колко киловата е.
той каза че уредбата е чисто нова,само бутилката е ползвана 1.5г. което е нищо,така че едва ли се е запушил клапана за газта,по съм склонен за киловатите на изпарителя ..........и каква марка е тоя изпарител?!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от D.Devito » 04 Май 2010, 23:23

Здравейте изпарителят е Волтран тъй наречен от газаджиите Турското Ловато. На вид и устройство си е ловато едно към едно, но за киловати незная от сервиза за гозови уредби от където го купих ми казаха,че този е супер за мотор 115кс склонен съм да им вярвам.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320д

Мнение от giggs_11 » 05 Май 2010, 20:05

D.Devito написа:Здравейте изпарителят е Волтран тъй наречен от газаджиите Турското Ловато. На вид и устройство си е ловато едно към едно, но за киловати незная от сервиза за гозови уредби от където го купих ми казаха,че този е супер за мотор 115кс склонен съм да им вярвам.
аз от няколко месеца карам точно с такъв ,нямам проблеми ,даже е по икономичен от стария Ланди Ренцо с който бях преди

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от D.Devito » 06 Май 2010, 19:56

Наистина съм мн доволен 23лв 210км смесен разход от това по добре с обикновенно Агу здраве му кажи.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd
Мечтае да кара: ...

Мнение от Пламен Андреев » 06 Май 2010, 22:01

:shock: :shock: :shock: нагледах се на чудеса карам е39 520и сложих му гас преди около половин година ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН марката е палар джет италианска много съм доволен до сега няма никакви проблеми!!!Та на въпроса винаги когато паля студена топла без значение колата е на бензин баз да са спрени помпи бобини или дюзи или какшото и да е :kuku: след форсирането на мотора на 1500 оборота колата автоматично на газ и с реле дюзите спират да работят (бензиновите)по принцип газта когато е студен двигателя влиза втечнен а при топъл двигател влиза като газ под налягане!!!при летни условия мога да приема че е възможно да се пали на газ а зимата да попитам тогаша какво ще правят обгазените БМВта с спрени помпи или каквото и да е.
Изображение

БЪДИ ВИНАГИ ВЕРЕН НА МАРКАТА И НАЙ - ВЕЧЕ НА СЕБЕ СИ. "B M W"

Предишна

Назад към E36