електроника каква какви пари?
Модератор: bum_bum
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Cobra написа:Това с турбото знаеш че си беше човешки гаф-тука говорим за техника не за това че аз се направих на тарикат и Киро го наду,а то си духала в атмосверата вместо в мотора
ок кой падне бутилка мускат търговище и мезенце в Биад айде заклю4вам темата след малко

ludiagsm написа:Cobra написа:Това с турбото знаеш че си беше човешки гаф-тука говорим за техника не за това че аз се направих на тарикат и Киро го наду,а то си духала в атмосверата вместо в мотора
ок кой падне бутилка мускат търговище и мезенце в Биад айде заклю4вам темата след малко
Аааааа ако ша локваш почвам да сера както аз си знам

Даже като има развитие за 5-чката /тия дни ще е , бъди сигурен/ ще искам отключване на мойта тема за да я допълня

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
bawareca написа:ludiagsm написа:Cobra написа:Това с турбото знаеш че си беше човешки гаф-тука говорим за техника не за това че аз се направих на тарикат и Киро го наду,а то си духала в атмосверата вместо в мотора
Аааааа ако ша локваш почвам да сера както аз си знам![]()
Даже като има развитие за 5-чката /тия дни ще е , бъди сигурен/ ще искам отключване на мойта тема за да я допълня
ок само пращаш лс и си отклю4ен
ама най добре да е нова тема шот ме натискат когато е над 4-ри страници както стана и тази тук
пишеш там продължение и тва е
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
ludiagsm написа:Cobra написа:Това с турбото знаеш че си беше човешки гаф-тука говорим за техника не за това че аз се направих на тарикат и Киро го наду,а то си духала в атмосверата вместо в мотора
Луууууд БИАД ни го затвориха копелееееееееееееееее

Че чекаме около месец докато трябва да ме почершиш

Аре в Неделя примерно калл да се видим!
Кирееееее утре като дойда бате ще си умра от кеф пак да се режа по улиците с дъртия кош

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5