М43 1.6 или 1.8
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Re: М43 1.6 или 1.8
dangerous написа:мдааа филтъра е точно под педалите(имам в предвид отдолу на пода от външната страна)хванат с С образна скоба точно над рейката....
Той е там но май на шестаците,а колегата е с 18-ска.А филтъра на 1.6 и 1.8 е отдолу под колата,по точно под седалката на пасажера.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Biogame написа:dangerous написа:мдааа филтъра е точно под педалите(имам в предвид отдолу на пода от външната страна)хванат с С образна скоба точно над рейката....
Той е там но май на шестаците,а колегата е с 18-ска.А филтъра на 1.6 и 1.8 е отдолу под колата,по точно под седалката на пасажера.
Абе не съм много сигурен за седана ама мисля,че е като на компакта под шофьорската седалка защото бензино проводите минават точно от там и захранването на рейката с бензин е от лявата страна.
- dangerous
- младши ентусиаст
-
Biogame написа:dangerous написа:мдааа филтъра е точно под педалите(имам в предвид отдолу на пода от външната страна)хванат с С образна скоба точно над рейката....
ами значи на всичките е на едно и също място щом казваш,че на 6-таците е там
аз карам 1.8 и си е точно там

Колко BMW-та изпих в тея кръчми!!!
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
- BUMER_87
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
- Детайли за колата: 96 318i
Колега и ас сам с 1.8 М43 и сам доволен.Моята също е взех от солон напрвих и обслужвне и вече три години я карам
само една рейка сам направил

- ppoker_face
- Потребител
-
- Кара: е36 1.8is coupe
- Мечтае да кара: e36 M3 3.2 coupe
филтара е в тунела на скоростната кутия ... точно под дясната предна седалка .. скобата му е алуминиева няма как да го сбъркаш след резервоара това е първото прекъсване на маркуча 

ДВГ с Скорости от 318 ис купе '93 (обурудван) има бубини помпи радиаотори колектори вискота инсталация ..... абе всичко си има + скорости съединителя е на 200 300 км почти нов ! -- >500 лв
Цял заден мост с диф полуоски и тн.. --- > 300 лв Дясно врата 40 лв заден капак 40 лв и Капак от е46 или е39 незнам точно а и не пише за 50 лв има забелешки от градушка
Цял заден мост с диф полуоски и тн.. --- > 300 лв Дясно врата 40 лв заден капак 40 лв и Капак от е46 или е39 незнам точно а и не пише за 50 лв има забелешки от градушка
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
jako_ludiq написа:Колата ми се струва спънта за 1.8...ако беше 1.6 щях да знам защо не иска да върви и нямашеда ходя на диагностика, но в този случай...ще се ходи
Зaщо неиска да върви 1.6 ша ми кажеш ли да знам че се чуда от бая време.

Ко говориш,тя разликата толкоз голяма....Даже на 1.6 в купе му дават по бързо ускорение от 1.8 седан 

- toshkoooooo
- Потребител
-
има доста баварци който се водят 316И ,а са с 1,8-мотор, това да не те учудва.Виж как ти почва номера на двигатела,там е кодирано колко кубика и колко цилиндъра ти е автомобила.
- menchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw E36 compact
- Мечтае да кара: BMW X6
задължително първо смяна на масло,всички филтри,кабели и свещи и ремъците с водна помпа и тогава я пробвай,ако и тогава ти се струва спъната води я на диагностика,обаче ако не си имал БМВ досега,може и за това да се заблуждаваш,на БМВ-тата има трябват повече обороти за да тръгнат да вървят,всмисул над 3000 оборота.
- menchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw E36 compact
- Мечтае да кара: BMW X6
LiTtLeRoCk написа:Biogame написа:dangerous написа:мдааа филтъра е точно под педалите(имам в предвид отдолу на пода от външната страна)хванат с С образна скоба точно над рейката....
Абе не съм много сигурен за седана ама мисля,че е като на компакта под шофьорската седалка защото бензино проводите минават точно от там и захранването на рейката с бензин е от лявата страна.
на компакта филтъра си е отдоло под колата един дълъг филтър,за бензина нали за това говорите?
а иначе на купето са отпред под чистачките,два малки филтъра.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2