Има ли Е36 любими за крадците части ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Любими части едва ли
всичко което се търси от някого се сваля от някъде
Едва ли има някой който си държи колата на улицата и да не е осъмнал с липсващи части
лайстни, емблеми, фарове за мъгла, капачки на лятите джанти, огледала и т.н... Аз все още търся кой ми сви задната емблема и надра капака за да му строша ръцете
Всичко което се сваля за секуни се краде за съжаление.
единственият начин да се опази колата донякъде е да се държи в гараж.

Всичко което се сваля за секуни се краде за съжаление.

BMW & RAMMSTEIN RULES

- Shubret0069
- кандидат ентусиаст
-
BAYRON написа:неоправдано е ако го нямаш тепърва да правиш или поднаем
Напротив. За мен гаража е като още една стая от апартамента (даже любимата), пък след време може да смениш Е36-цата с по нова кола и тогава ще е напълно оправдан.
- Баткото с тояжката
- кандидат ентусиаст
-
И аз мисля, че гаража е едно доста добро решение на проблема. От една страна ти пази колата от набези, а от друга предпазва самата кола от капризите на времето. Голямо удобство е зимата да запалиш колата и да тръгнеш, вместо да разриваш сняг един час 

- Баткото с тояжката
- кандидат ентусиаст
-
Shubret0069 написа:МалиииМани тоя изрод от профила ти, че е ебати грозната гледка
Защо обиждаш семейството ми?

И в този форум ли сте расисти, аз ви мислех за по-интелигентни хора надраснали расовите предразсъдъци, но уви. И тук има расова дискриминация

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ааааа вече е късно..........братовчед му те търси 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
гаража е наистина наи добрата алтернатива не само за да не гепят а и за самата кола разбира се.Но друг е въпроса дали си заслужава ако не е лично твои да плащаш наем 50-60 кинта всеки месец+каското и се получават едни готини цифри
и за кво??защото живеем в една държава кадето всеки си прави каквото иска ама кво да се прави това е положението
за сега сам на зад с едни стакла на огледалата които сам ги намазал със силикон за планките другия вариянт е много груб да ги разпробия с рапидки огледалата по краищата но един приятел с 190ка след 3тия чифт стъкла така до направи.А наи скорото ми е лаистните и то само от едната страна които след като си ги купих сам ги хванал с по една рапидка по краищата и одгоре с едни тапички и станаха перфектно даже не е грозно 

Shubret0069 написа:BAYRON написа:неоправдано е ако го нямаш тепърва да правиш или поднаем
Напротив. За мен гаража е като още една стая от апартамента (даже любимата), пък след време може да смениш Е36-цата с по нова кола и тогава ще е напълно оправдан.
брат

- Shubret0069
- кандидат ентусиаст
-
BAYRON написа:братче трябва да си продам и двете коли за да си купя гараж
В тоя случай наистина не е оправдано

- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Най-често гепят халогените мама им...На мен вече ми ги свалят 2 пъти.Ама сега съм си ги хванал здраво
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3