Продадох кола на изплащане и ...
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- wing 32
- Потребител
-
- Кара: ми се Q7-V12 TDI
- Мечтае да кара: на писта
- Детайли за колата: R10
Re: Продадох кола на изплащане и ...
GVT написа:alitsiap написа:l-s написа:Е как ще я бракува тая кола като рег.табели не са в него.
Три коли вече са бракувани без табели единия случеи беше личен. Длъжни са да я бракуват ако ти поискаш и настояваш. Особено ако заявиш, че колата вече несъществува. Пример: Нищо не ставаше от нея, откраднаха и номерата, да не пречи я дадох на вторични. Да си измисли някаква такава версия. Между другото тез номера са лино твоя собстеност която си платил и никои не може да те задължи, да ги върнеш. Но да не влизаш в спорове просто измисли достоверна причина, че вече несеществуват. Искат ги задължително (плашат) от съображения за сигурност да не попаднат в ръцете на престъпници.
П.С. Колега не съобразих но големия талон поне трябва да имаш. Но предполагам, че си го дал и него на манго.
Номерата не са твоя собственост,нищо ,че си ги платил.Ти и за лични документи плащаш но като изтиче срока си длъжен да ги върниш.

- BUMER_87
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
- Детайли за колата: 96 318i
Ти мислиш ли че на ония му е в главата за прегледа и че му няма големия талон сигорно му не пука. По добре се хващай сериозно да си опарвиш колицата, успех батка
Skip_209 написа:alitsiap написа:l-s написа:Е как ще я бракува тая кола като рег.табели не са в него.
Три коли вече са бракувани без табели единия случеи беше личен. Длъжни са да я бракуват ако ти поискаш и настояваш. Особено ако заявиш, че колата вече несъществува. Пример: Нищо не ставаше от нея, откраднаха и номерата, да не пречи я дадох на вторични. Да си измисли някаква такава версия. Между другото тез номера са лино твоя собстеност която си платил и никои не може да те задължи, да ги върнеш. Но да не влизаш в спорове просто измисли достоверна причина, че вече несеществуват. Искат ги задължително (плашат) от съображения за сигурност да не попаднат в ръцете на престъпници.
П.С. Колега не съобразих но големия талон поне трябва да имаш. Но предполагам, че си го дал и него на манго.
Големия талон си е при мен,как да го дам и да чакам пари после?![]()
Сега се замислям че скоро и изтича прегледа на колата,а неможе да се мине на преглед без големия талон,заради номера на двигателя.
може и още как аз никога не го нося с мен
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3