Продадох кола на изплащане и ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: ми се Q7-V12 TDI
Мечтае да кара: на писта
Детайли за колата: R10

Re: Продадох кола на изплащане и ...

Мнение от wing 32 » 15 Апр 2010, 22:06

GVT написа:
alitsiap написа:
l-s написа:Е как ще я бракува тая кола като рег.табели не са в него.

Три коли вече са бракувани без табели единия случеи беше личен. Длъжни са да я бракуват ако ти поискаш и настояваш. Особено ако заявиш, че колата вече несъществува. Пример: Нищо не ставаше от нея, откраднаха и номерата, да не пречи я дадох на вторични. Да си измисли някаква такава версия. Между другото тез номера са лино твоя собстеност която си платил и никои не може да те задължи, да ги върнеш. Но да не влизаш в спорове просто измисли достоверна причина, че вече несеществуват. Искат ги задължително (плашат) от съображения за сигурност да не попаднат в ръцете на престъпници.
П.С. Колега не съобразих но големия талон поне трябва да имаш. Но предполагам, че си го дал и него на манго.

Номерата не са твоя собственост,нищо ,че си ги платил.Ти и за лични документи плащаш но като изтиче срока си длъжен да ги върниш. ;)

:yes: КАТ в такива случаи иска да си ги прибере за да няма злоупотреби :bang:

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36
Детайли за колата: 96 318i

Мнение от BUMER_87 » 15 Апр 2010, 23:19

Ти мислиш ли че на ония му е в главата за прегледа и че му няма големия талон сигорно му не пука. По добре се хващай сериозно да си опарвиш колицата, успех батка

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 16 Апр 2010, 15:07

Skip_209 написа:
alitsiap написа:
l-s написа:Е как ще я бракува тая кола като рег.табели не са в него.

Три коли вече са бракувани без табели единия случеи беше личен. Длъжни са да я бракуват ако ти поискаш и настояваш. Особено ако заявиш, че колата вече несъществува. Пример: Нищо не ставаше от нея, откраднаха и номерата, да не пречи я дадох на вторични. Да си измисли някаква такава версия. Между другото тез номера са лино твоя собстеност която си платил и никои не може да те задължи, да ги върнеш. Но да не влизаш в спорове просто измисли достоверна причина, че вече несеществуват. Искат ги задължително (плашат) от съображения за сигурност да не попаднат в ръцете на престъпници.
П.С. Колега не съобразих но големия талон поне трябва да имаш. Но предполагам, че си го дал и него на манго.

Големия талон си е при мен,как да го дам и да чакам пари после? :lol:
Сега се замислям че скоро и изтича прегледа на колата,а неможе да се мине на преглед без големия талон,заради номера на двигателя.

може и още как аз никога не го нося с мен

Предишна

Назад към Извън Темата