тенекеджия....къде?
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: тенекеджия....къде?
Тъпото в цялата работа е, че когато има замесени финикийски знаци, се карат познати и приятели. ЗА познатите лично мен ме боли х**, ама когато ес скарат двама добри приятели, тогава е плачевно.
ае вместо да пишеш и да се ебаваш с подписи и прочие не е ли по-лесно да идеш с 300 кинта и да се приключи сагата 

- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
ами по лесно му е да стои тук и да се забавлява!вместо да постъпи мъжки и да отиде да даде парите и да се извини на БУМ БУМ!поне малко от малко да си изкупи вината която е огромна!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
bum_bum написа:Върна на Ексайтъра парите, който ти ги беше дал след мен,
Ти сега да не ми се разсърдиш, че съм те предредил

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В никой случай, просто го цитирам като пример, че е въпрос на желание, не толкова на възможност 

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Ето заради такива хора не давам пари на заем - а и ако дам примерно то това са суми от 5-10лв макс... и то на приятел, а не на познат... и тези пари съм ги отписал - пиша ги подарени... ако отсрещната страна благоволи да ми ги върне - са ми бонус. Ако искаш да се скараш с приятел - намесете пари на заем и си готов... Много хора обаче в речника си слагат "=" между познат и приятел, а дори приятелите си не зачитат...
Пари на заем може да се наложи на всеки да вземе, но е оправдано ако е за лечение, храна, отопление... а хората взимат пари, за да си оправят нещо по колата или гориво да сипят - е това не разбирам... нямам пари - има маршрутки... вися по спирки...
И не - не те познавам лично (да не ми заобясняваш и на мен сега), но вече виждам от "приятелите ти" що за човек си и каква наглост проявяваш към хората, които се държат добре с теб, дори и след мизериите ти... просто знай че всеки си намира майстора - не ти го пожелавам, но някой ден да не изгориш за много по-малко... просто наистина си случил на хора дотук.
Пари на заем може да се наложи на всеки да вземе, но е оправдано ако е за лечение, храна, отопление... а хората взимат пари, за да си оправят нещо по колата или гориво да сипят - е това не разбирам... нямам пари - има маршрутки... вися по спирки...
И не - не те познавам лично (да не ми заобясняваш и на мен сега), но вече виждам от "приятелите ти" що за човек си и каква наглост проявяваш към хората, които се държат добре с теб, дори и след мизериите ти... просто знай че всеки си намира майстора - не ти го пожелавам, но някой ден да не изгориш за много по-малко... просто наистина си случил на хора дотук.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
|`oTuH написа:Аз не знам как още не сте му набили менчето на тоя bavareca_86
bavareca_86 не знан от къде е тая наглост в теб бе... ти си нечовек, ама не си и животно. Ти си предмет.
Животното като направи изцепка като твоята навежда глава, а не лае.
От 2 години те пише в тоя форум, че дължиш пари, а ти ходиш за Е38... направо евала ти права.
Аз се скарах с мой близък приятел за 50 лева, че не ми ги върна за 1 седмица както се бяхме разбрали, а за 4.
Ти не заслужаваш нищо друго освен БАН.
единственото нещо което виждам със сигурност,4е не знаеш е това да не можеш да пишеш правилно на собствения си език.За мен4ето заповядай по сяко време да се пробваш ти

ти ли ми даваш парите за е38,4е ми държиш сметка?
а щом си се скарал с близък приател за 50 лв,то толко ти е бил приател или и ти си измислен герой

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
slav4o1 написа:ае вместо да пишеш и да се ебаваш с подписи и прочие не е ли по-лесно да идеш с 300 кинта и да се приключи сагата
абе по лесно е,ма виж 4е се прави на ощипан и на голям игра4 и не си иска парите,да готов съм да му се извиня за това 4е се полу4и така,ама трябва ли след като си признавам грешката да продалжава да се прави на батка,вместо да се видим да оправим нещата и да се продължи,то ясно 4е доверие нема да има пове4е,ма поне ще докажа 4е не съм мизерник и измамник
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10

Последни ти пост ми хареса!ето това се казва мъжка приказка!дано сега и бум бум да ги приеме!и всичко да спре!
а относно менчето недей бъди толкова смел щото не познаваш сички и незнаеш един ден къде точно ще попаднеш и на кого!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
angel_lalov написа::clap:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Последни ти пост ми хареса!ето това се казва мъжка приказка!дано сега и бум бум да ги приеме!и всичко да спре!
а относно менчето недей бъди толкова смел щото не познаваш сички и незнаеш един ден къде точно ще попаднеш и на кого!
един път биеш друг път те бият,и от двете бая съм преживял за годините,се ми е едно кое ще е,ма просто не съм клавиатурен мишкар,който му е мерак се пробва,не ме е страх от никой

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Е как няма да си измамник ве "играч".
Като върнеш парите и човека ще забрави 2 години подигравки ли?
4 8 15 16 23 42
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
|`oTuH написа:Е как няма да си измамник ве "играч".
игра4ите тука са други,аз съм обикновен 4овек

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Аз пък да ти кажа си изключително нагло и безочливо парче,не стига дължиш пари и то,от сума ти време,не ти пука,дори и парадираш с това си държание,даже и в подписа си го написал,на тебе и боя ти е малко да ти кажа.
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4