тенекеджия....къде?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: тенекеджия....къде?

Мнение от bum_bum » 12 Апр 2010, 11:03

Добре ве Тодоре, какъв човек си ти, че си го написа и тва в подписа?
ДА, ПОТВЪРЖДАВАМ, ПРЕД ЦЕЛИЯ ФОРУМ, ЧЕ СИ ИЗМАМНИК. ПОТВЪРЖДАВАМ, ЧЕ МИ ДЪЛЖИШ 300ЛВ ЗА НЕЩА, КОИТО ТИ ПРОДАДОХ НА 0 ЦЕНА И ИМАХМЕ УГОВОРКА ДА МИ ГИ ПЛАТИШ ДО НЯКОЛКО СЕДМИЦИ, А СТАНАХА 2 ГОДИНИ. ПОТВЪРЖДАВАМ, ЧЕ СЪМ СЕ ОТНЕСЪЛ С ТЕБ КАТО КЪМ ПРИЯТЕЛ, А ТИ МИ СЕРЕШ НА ГЛАВАТА. ПОТВЪРЖДАВАМ, ЧЕ ТИ ПЛАТИХ САНДВИЧА ПРЕД СТРОИТЕЛНИЯ, КОГАТО СИ КАРАШЕ КОЛАТА ЗА БОЯ ПРИ СИНИ, ЩОТО СИ ГО БЕШЕ ПОРЪЧАЛ, А СЕ ОКАЗА, ЧЕ НЯМАШ 5ЛВ В ТЕБ ДА СИ ГО ПЛАТИШ. И НЕ МИ ПОЧВАЙ СЕГА "АМА АЗ ЩЕ ТИ ГИ ВЪРНА", ЩОТО, АКО БЕШЕ ИМАЛ НАМЕРЕНИЕ И ЖЕЛАНИЕ ЩЕШЕ ДА ГО НАПРАВИШ ДО СЕГА 100 ПЪТИ.
СПЕСТИ СИ ТРУДА ДА МЕ ПОЗДРАВИШ, АКО СЕ ВИДИМ НА СЪБОРА ИЛИ КЪДЕТО И ДА Е БИЛО, ЗАЩОТО АЗ НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ ТЪЙ КАТО ЗА МЕН СИ ИЗМАМНИК И МОШЕННИК НА ДРЕБНО, А АЗ ТАКИВА ХОРА НЕ ЖЕЛАЯ НИТО ДА ПОЗНАВАМ, НИТО ДА ИМАМ НЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ, ТЪЙ, ЧЕ НЯМА ДА ОТВЪРНА ПОЗДРАВА ТИ.
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 12 Апр 2010, 11:16

bum_bum написа:Добре ве Тодоре, какъв човек си ти, че си го написа и тва в подписа?
ДА, ПОТВЪРЖДАВАМ, ПРЕД ЦЕЛИЯ ФОРУМ, ЧЕ СИ ИЗМАМНИК. ПОТВЪРЖДАВАМ, ЧЕ МИ ДЪЛЖИШ 300ЛВ ЗА НЕЩА, КОИТО ТИ ПРОДАДОХ НА 0 ЦЕНА И ИМАХМЕ УГОВОРКА ДА МИ ГИ ПЛАТИШ ДО НЯКОЛКО СЕДМИЦИ, А СТАНАХА 2 ГОДИНИ. ПОТВЪРЖДАВАМ, ЧЕ СЪМ СЕ ОТНЕСЪЛ С ТЕБ КАТО КЪМ ПРИЯТЕЛ, А ТИ МИ СЕРЕШ НА ГЛАВАТА. ПОТВЪРЖДАВАМ, ЧЕ ТИ ПЛАТИХ САНДВИЧА ПРЕД СТРОИТЕЛНИЯ, КОГАТО СИ КАРАШЕ КОЛАТА ЗА БОЯ ПРИ СИНИ, ЩОТО СИ ГО БЕШЕ ПОРЪЧАЛ, А СЕ ОКАЗА, ЧЕ НЯМАШ 5ЛВ В ТЕБ ДА СИ ГО ПЛАТИШ. И НЕ МИ ПОЧВАЙ СЕГА "АМА АЗ ЩЕ ТИ ГИ ВЪРНА", ЩОТО, АКО БЕШЕ ИМАЛ НАМЕРЕНИЕ И ЖЕЛАНИЕ ЩЕШЕ ДА ГО НАПРАВИШ ДО СЕГА 100 ПЪТИ.
СПЕСТИ СИ ТРУДА ДА МЕ ПОЗДРАВИШ, АКО СЕ ВИДИМ НА СЪБОРА ИЛИ КЪДЕТО И ДА Е БИЛО, ЗАЩОТО АЗ НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ ТЪЙ КАТО ЗА МЕН СИ ИЗМАМНИК И МОШЕННИК НА ДРЕБНО, А АЗ ТАКИВА ХОРА НЕ ЖЕЛАЯ НИТО ДА ПОЗНАВАМ, НИТО ДА ИМАМ НЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ, ТЪЙ, ЧЕ НЯМА ДА ОТВЪРНА ПОЗДРАВА ТИ.
да ве,то4но щото с ваще 300 лева станах милионер за тва си го написах тва в подписа,аз също потвърждавам 4е си4ко е така както си написал,ама не сера на никоя глава,най-малко на твоята.Винаги сам те ссмятал за един от най коректните ама оня ден изпищяха от теб и сони,казах му го на ли4но казвам го и на тебе щот не ми отговаряш,да не по4на и аз да тарся преебани от вас,щото щом сони не се сеща за кой става вапрос явно няма да е един.и явно от многото завле4ени по ваще думи,остана един на който му нося по колкото събера,кат се има предвид за колко пари имам 4асти при него
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 12 Апр 2010, 11:20

300, 300.. може да не си забогатял, но е факт, че си напълнил продава/купува с теми, имаш 100 неща за продаване и парите ги имаш, съответно е въпрос на желание да ми ги върнеш, а не на възможност и това е което не уважавам като поведение.
От мен никой не се е оплаквал пред мен, че съм го завлякал или прекарал нещо, ако има такъв нека каже. Продавал съм също много неща във форума, имало е дефекти естествено, но никога не съм отказвал подмяна, ако някой се е обадил. Ако има някой недоволен, то той не се е обадил за да знам, иначе е щял да бъде компенсиран.
Изображение

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 12 Апр 2010, 11:24

bum_bum написа:300, 300.. може да не си забогатял, но е факт, че си напълнил продава/купува с теми, имаш 100 неща за продаване и парите ги имаш, съответно е въпрос на желание да ми ги върнеш, а не на възможност и това е което не уважавам като поведение.
От мен никой не се е оплаквал пред мен, че съм го завлякал или прекарал нещо, ако има такъв нека каже. Продавал съм също много неща във форума, имало е дефекти естествено, но никога не съм отказвал подмяна, ако някой се е обадил. Ако има някой недоволен, то той не се е обадил за да знам, иначе е щял да бъде компенсиран.

на мен не ми влиза в работата с другите как си,както казах винаги съм смятал 4е си един от най-коректните и съдя по това как си се даржал с мен,да продавам сто неща и има още толкова които не съм пуснал за продаване,имам ги и парите да ти ги оправя,ама след си4кото сране и думите 4е сам те завлякал какво да кажа и напиша пове4е?
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 12 Апр 2010, 11:30

Евала правя на бум бум!имал е търпение 2 години да те чака!мисля че се е отнесъл прекалено добре с теб!за него проблема не са парите но ти не се ли чувстваш кофти като той е изгубил доверие в теб, а преди това ти е вярвал и ти е дал неща за сумата от 300 лева!дано да намерите решение!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 12 Апр 2010, 11:31

angel_lalov написа:Евала правя на бум бум!имал е търпение 2 години да те чака!мисля че се е отнесъл прекалено добре с теб!за него проблема не са парите но ти не се ли чувстваш кофти като той е изгубил доверие в теб, а преди това ти е вярвал и ти е дал неща за сумата от 300 лева!дано да намерите решение!

ти като изобщо не си в 4ас за кво коментираш :idea: аз тарся решение,ма да видим

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 12 Апр 2010, 11:35

:no: коментирам щото форума се напълни с измамници!не казвам че си такъв но според думите на бум бум е така!и пак се е отнесъл с уважение към теб!можеше да ти сложи бан и готово!но не е отнесъл се е пак с уважение!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 12 Апр 2010, 11:37

angel_lalov написа::no: коментирам щото форума се напълни с измамници!не казвам че си такъв но според думите на бум бум е така!и пак се е отнесъл с уважение към теб!можеше да ти сложи бан и готово!но не е отнесъл се е пак с уважение!

той да ми сложи бан,ти май си се объркал нещо :mhihi: ,продал съм последно време доста неща,нещо което клиентите не са харесали сам им връщал парите,мислиш ли 4е съм такъв какъвто ме определяш без да имаш ни най малка представа за какво става на вапрос?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 12 Апр 2010, 11:37

bavareca_86 написа:имам ги и парите да ти ги оправя,ама след си4кото сране и думите 4е сам те завлякал какво да кажа и напиша пове4е?

Е па като ги имаш парите и не си ми ги дал, тва не е ли завличане :mhihi: Факт е, че след 2 години писнах и то щото се подразних, че демонстрираш, че имаш пари, а не завъртиш един телефон да се видим и да се оправим.
Няма значение, харчи ги със здраве, за мен както ти казах и преди случая е приключен и не си прав да твърдиш, че не су ме завлякъл, щото си е точно така ;)
Изображение

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 12 Апр 2010, 11:39

bum_bum написа:
bavareca_86 написа:имам ги и парите да ти ги оправя,ама след си4кото сране и думите 4е сам те завлякал какво да кажа и напиша пове4е?

Е па като ги имаш парите и не си ми ги дал, тва не е ли завличане :mhihi: Факт е, че след 2 години писнах и то щото се подразних, че демонстрираш, че имаш пари, а не завъртиш един телефон да се видим и да се оправим.
Няма значение, харчи ги със здраве, за мен както ти казах и преди случая е приключен и не си прав да твърдиш, че не су ме завлякъл, щото си е точно така ;)

колко пъти да ти казвам 4е не искам да си ги хар4а сас здраве,както написах търся решение ама....,.мога още днеска да ти ги оправя,ама нали не ги искаш,незнам какво да направя,кажи ти? ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 12 Апр 2010, 11:44

Дръж си ги, казах ти го вече. Не търся повече нищо от теб, както ти казах, ако имаше желание щеше да си ги оправил преди много време. Аз не съм за 300лв, щото уважението, и дадената дума струват много повече.
Изображение

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 12 Апр 2010, 11:47

bum_bum написа:Дръж си ги, казах ти го вече. Не търся повече нищо от теб, както ти казах, ако имаше желание щеше да си ги оправил преди много време. Аз не съм за 300лв, щото уважението, и дадената дума струват много повече.

еми зна4и излиза 4е не съм измамник на дребно както ме определи,просто не си искаш парите и се правиш на герой тука и продалжаваш да ме набеждаваш 4е не искам да ти ги варна,желание съм имал,като съм нямал пари от де да ти ги зема,да открадна ли?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 12 Апр 2010, 11:56

2 години нямаш 300лв ли? Пускаш теми как да си докараш Е38 от Фанция, пък обясняваш, че нямаш пари. Остави си колата при Наско да ти я прави и нямаше пари? Върна на Ексайтъра парите, който ти ги беше дал след мен, на Кольо Закса върна някакви пари, правиш си РД в Биад.. тва ко му викаш безпаричие, евала! :mhihi:
Не е редно след като съм ти направил един вид услуга да те търся и да си ги искам, знаеш, че един път всичко на всичко преди година те питах кво става с парите и тва беше. Под достойнството ми е да се моля за нещо, което е мое, вдяваш ли? Не ти ги търся, щото по много начини и много пъти си декларирал, че нямаш намерение да ми ги връщаш.
Това е от мен, повече няма да пиша. За мен си некоректен и това е!
Изображение

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 12 Апр 2010, 12:04

bum_bum написа:2 години нямаш 300лв ли? Пускаш теми как да си докараш Е38 от Фанция, пък обясняваш, че нямаш пари. Остави си колата при Наско да ти я прави и нямаше пари? Върна на Ексайтъра парите, който ти ги беше дал след мен, на Кольо Закса върна някакви пари, правиш си РД в Биад.. тва ко му викаш безпаричие, евала! :mhihi:
Не е редно след като съм ти направил един вид услуга да те търся и да си ги искам, знаеш, че един път всичко на всичко преди година те питах кво става с парите и тва беше. Под достойнството ми е да се моля за нещо, което е мое, вдяваш ли? Не ти ги търся, щото по много начини и много пъти си декларирал, че нямаш намерение да ми ги връщаш.
Това е от мен, повече няма да пиша. За мен си некоректен и това е!

пак си се объркал,с Колю закса никога не съм имал земане даване,грешна ти е информацията,нито знаеш как сам докарал колата,нито знаеш каква е при4ината да е купена,нито кой е дал парите и така нататък.да лека по лека кадето имам да давам пари си ги оправям,никога не съм се крил да не дигам телефони и така нататък.И пак те питам кога и как и по какъв на4ин съм декларирал 4е няма да ги варна,като винаги сам казвал 4е при първа възмойност ще ти ги оправя?и то в теми пред целия форум

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 12 Апр 2010, 12:16

Аз не знам как още не сте му набили менчето на тоя bavareca_86

bavareca_86 не знан от къде е тая наглост в теб бе... ти си нечовек, ама не си и животно. Ти си предмет.
Животното като направи изцепка като твоята навежда глава, а не лае.

От 2 години те пише в тоя форум, че дължиш пари, а ти ходиш за Е38... направо евала ти права.

Аз се скарах с мой близък приятел за 50 лева, че не ми ги върна за 1 седмица както се бяхме разбрали, а за 4.

Ти не заслужаваш нищо друго освен БАН.
4 8 15 16 23 42

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата