Нужда от съвет за тапицерия.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Нужда от съвет за тапицерия.
Здравейте.
В новата ми кола забелязах, че тавана е защипван с телботчета, предполагам е бил провиснал, преди това
А и искам да си променя интериора, както се казва да вкарам чист въздух в купето.
След първоначалното изваждане и последващите належащи ремонти
, това не ми е първата грижа, но да си имам едно наум , не е лошо.
Прегледах старите теми за тапицериите, но по нова от 2004 г. не успях да открия и пердполагам данните вътре не са актуални.
Първо искам съвет :
1. Дали да си купя нова кора с тапицерия за тавана.
2. Дали да отида, за да се претапицира тавана?
3. Претапициране на седалките или за начало комплект калъфки?
Въпрос: Работи ли още този тапицер на 4-ти колометър.
Друг можете ли да ми препоръчате?
НА ЛС ако се възприема като реклама.
За мнения които подкрепят калъфките: откъде може да се вземат, защото все пак са за БМВ. Няма да ги продават на всеки пазар.
Ами това е засега.
Благодаря.
В новата ми кола забелязах, че тавана е защипван с телботчета, предполагам е бил провиснал, преди това

А и искам да си променя интериора, както се казва да вкарам чист въздух в купето.
След първоначалното изваждане и последващите належащи ремонти
, това не ми е първата грижа, но да си имам едно наум , не е лошо.
Прегледах старите теми за тапицериите, но по нова от 2004 г. не успях да открия и пердполагам данните вътре не са актуални.
Първо искам съвет :
1. Дали да си купя нова кора с тапицерия за тавана.
2. Дали да отида, за да се претапицира тавана?
3. Претапициране на седалките или за начало комплект калъфки?
Въпрос: Работи ли още този тапицер на 4-ти колометър.
Друг можете ли да ми препоръчате?
НА ЛС ако се възприема като реклама.
За мнения които подкрепят калъфките: откъде може да се вземат, защото все пак са за БМВ. Няма да ги продават на всеки пазар.
Ами това е засега.
Благодаря.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Тапицера на 4-ти км не работи, но имат оригинални платове на БМВ. Аз лично не съм фен на калъфките. Оригинални ако има, може и да изглеждат добре, ама ще струват колкото претапициране. Този на"Стамболийски" (при вагон-ресторанта) работи добре, но не се наема да прави врати на БМВ. Виждал съм добре направени коли при някакъв в Горубляне, а от колегата Too Cool имам тел. на човек, който е правил неговата кола и се е справил добре - 0888219147. Аз също мисля да ползвам услугите му за вратите и предните седалки.
Never mistake motion for action...
3 мнения
• Страница 1 от 1