Смяна на сегменти?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			10 мнения
			 • Страница 1 от 1

- b2
- старши ентусиаст
- 

- Кара: F15 X5; G81 M3 Stage 3
Смяна на сегменти?
Колата е Е30 320i двоен стоп '85 година, седан, М20B20 с L-Jetronic
Може ли да се свали капака на картера за да се развият биелите с цел да се извадят буталата за да се сменят сегментите БЕЗ ДА СЕ СВАЛЯ МОТОРА И СКОРОСТНАТА КУТИЯ?
Според майстора ми трябва да се свалят неможело без.
			Може ли да се свали капака на картера за да се развият биелите с цел да се извадят буталата за да се сменят сегментите БЕЗ ДА СЕ СВАЛЯ МОТОРА И СКОРОСТНАТА КУТИЯ?
Според майстора ми трябва да се свалят неможело без.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
		Може! Ма, тряа да свалиш барем предния мост и жилото за ръчната спирачка. Жилото за всеки случай  А, ако не свалиш предния мост, ще тряа да сваляш мотора и пак действаш през картера. По-мързеливо, нема
  А, ако не свалиш предния мост, ще тряа да сваляш мотора и пак действаш през картера. По-мързеливо, нема 
			 А, ако не свалиш предния мост, ще тряа да сваляш мотора и пак действаш през картера. По-мързеливо, нема
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
		- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
- 

- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Въобще не можеш да извадиш буталата без да свалиш главата ( поне ако буталата са цели   

) А за слагане на нови сегменти през картера трябва да идеш при някои наистина много добър маистор
 ) А за слагане на нови сегменти през картера трябва да идеш при някои наистина много добър маистор  

0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
- ivantchoG
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 1985 BMW E30 M10B18

ГИНЕКОЛОГBESSNIA написа:А за слагане на нови сегменти през картера трябва да идеш при някои наистина много добър маистор
П.С. Не можах да се сдържа

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- b2
- старши ентусиаст
- 

Стига глупости бе приятели, много ясно главата е свалена, ама човека ми каза че картера неможе да се свали и трябвало мотора да се вади.
Кажете кво да правим кое е по-лесния вариянт?
			Кажете кво да правим кое е по-лесния вариянт?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
		- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
Те хората ти написаха.. или двигателя се вади или се маха предния мост... твоя майстор може да си избере кое му е по-лесно  

Ама по принцип по-голямата хамалогия накрая излиза че е по-лесно... аз лично бих предпочел да махна двигателя... не е много трудно 

Пък и като махнеш двигателя ще можеш на спокойствие да работиш че и някоя друга полезна работа да свършиш
Дилян Пенчев

Ама по принцип по-голямата хамалогия накрая излиза че е по-лесно... аз лично бих предпочел да махна двигателя... не е много трудно

Пък и като махнеш двигателя ще можеш на спокойствие да работиш че и някоя друга полезна работа да свършиш
Дилян Пенчев
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
- 

- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Кажи му на маистора само да надигне двигатела  без да го откачва от скоростите и без да го вади от колата,само да  отвие тампоните към моста.  И ти си намерил един майстор.
Я го избазикаи ,че трябва да свали моста и да извади двигатела отдолу да видим кво ше ти каже. 

Я го избазикаи ,че трябва да свали моста и да извади двигатела отдолу да видим кво ше ти каже.

0878155158 BG. номер
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
- 

- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
картера може да се свали без да се пипа нищо друго   правили сме го - хич не е приятно но... е възможно ! дали ще успее да развие всички болтове на биелите отдолу обаче не съм никак сигурен, даже се съмнявам.... ма мн се съмнявам
 правили сме го - хич не е приятно но... е възможно ! дали ще успее да развие всички болтове на биелите отдолу обаче не съм никак сигурен, даже се съмнявам.... ма мн се съмнявам  
П.С. кат сложихме двигателя на 323-ката в коша после Радо каза, че ако се наложи можем да свалим пак буталата но... не знам дали го е правил дося 
но ако свалите блока ще ви бъде много по-лесно и ще стане по-бързо и ще си спестите много нерви. така че препоръчвам да го свалите, не е чак толкоз трудно... и слегането не е мн трудно - с Радо двамцата сложихме двигетл+скоростна кутия в коша и го наместихме съвсем сами

правили сме го - хич не е приятно но... е възможно ! дали ще успее да развие всички болтове на биелите отдолу обаче не съм никак сигурен, даже се съмнявам.... ма мн се съмнявам
П.С. кат сложихме двигателя на 323-ката в коша после Радо каза, че ако се наложи можем да свалим пак буталата но... не знам дали го е правил дося

но ако свалите блока ще ви бъде много по-лесно и ще стане по-бързо и ще си спестите много нерви. така че препоръчвам да го свалите, не е чак толкоз трудно... и слегането не е мн трудно - с Радо двамцата сложихме двигетл+скоростна кутия в коша и го наместихме съвсем сами

- b2
- старши ентусиаст
- 

.. И после след има-няма 30км блокира нали   

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
- 

- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
b2 написа:.. И после след има-няма 30км блокира нали
айде да не се обижаме... не беше след 30км а след 100 !

П.С. тва беше при ремонта на главата, при втория ремонт - вече основен още не сме я запалили че да видим колко ще изкара, ама се надявам тоя път да всичко да е нормално....

10 мнения
			 • Страница 1 от 1