Продадох кола на изплащане и ...
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
Продадох кола на изплащане и ...
Здравейте колеги!
Имам проблем и незнам какво да направя.
Преди година и няколко месеца продадох една кола на изплащане на някакъв тип от другия край на България.
Той си плащаше вноските както трябва,превеждаше ми парите по сметка.Обаче дойде време да се прави нов договор за продажба и той се прави на много зает.Как мога да го накарам да направим договор?Приятели ми казват да я пусна за издирване,но според мен не е това начина а и той също има копие от договора разбира се.И да спомена,че въпросния купувач е от малцинствата.
Имам проблем и незнам какво да направя.
Преди година и няколко месеца продадох една кола на изплащане на някакъв тип от другия край на България.
Той си плащаше вноските както трябва,превеждаше ми парите по сметка.Обаче дойде време да се прави нов договор за продажба и той се прави на много зает.Как мога да го накарам да направим договор?Приятели ми казват да я пусна за издирване,но според мен не е това начина а и той също има копие от договора разбира се.И да спомена,че въпросния купувач е от малцинствата.
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Продадох кола на изплащане и ...
В договора не е ли записано че след изплащане на последната вноска трябва да се явите при нотариус?! И ако не се появи някои от двамата Предварителният договор да се счита за окончателен? А договор имате ли?
Дай повече инфо!
Дай повече инфо!

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Кола се продава само с договор за покупко-продажба, всичко останало е рисковано, камо ли за хора от малцинствата 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Освен да си търсиш правата в съда, аз друг вариант не виждам.
Никой не мое ма връне на селу!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
мисля че момчето иска да каже че колата е платена.. но е време да се прехвърля
Обяви я за открадната и ще видиш колко бързо ще се появи оня 

- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
barty написа:В договора не е ли записано че след изплащане на последната вноска трябва да се явите при нотариус?! И ако не се появи някои от двамата Предварителният договор да се счита за окончателен? А договор имате ли?
Дай повече инфо!
има предварителен договор,но в него не пише тези неща които си споменал.

www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Я вземи го сканирай и дай да му метнем едно око к'во точно пише... Разбира се заличи всички лични данни и тези на колата...
ПС: Зайо, не давай такива идеи на човека- колата е платена, за кражба и дума не може да става... Да не го издуха колегата после...
ПС: Зайо, не давай такива идеи на човека- колата е платена, за кражба и дума не може да става... Да не го издуха колегата после...
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
saleen написа:Освен да си търсиш правата в съда, аз друг вариант не виждам.
От горчив опит ти казвам много е трудно дори и по съдебен път-хо това ти е единственият ти вариянт
- BUMER_87
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
- Детайли за колата: 96 318i
Разпитай някой адвокат той ще ти каже по добре от нас кво д направиш. Иначе савети само да искаш 

Skip,това се решава лесно.Кажи в кой град е колата и наградата за предния номер е 100 лева.
Който има желание да изкара 100 кинта за една минута ще ти пише на лична и ще се разберете по подробно марка модел и тн.Бъди сигурен ,че действа.Я пробвай да караш колата без преден номер да видиш колко ще изкараш.Той сам ще те потърси и като дойде си му включи и тези 100 лева.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Skip,това се решава лесно.Кажи в кой град е колата и наградата за предния номер е 100 лева.Който има желание да изкара 100 кинта за една минута ще ти пише на лична и ще се разберете по подробно марка модел и тн.Бъди сигурен ,че действа.Я пробвай да караш колата без преден номер да видиш колко ще изкараш.Той сам ще те потърси и като дойде си му включи и тези 100 лева.
Евала

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Дааа, това с предният номер си действа... Правил съм го за моя кола (през обедната почивка го свалих- до края на деня бяхме минали през нотариуса
) и пак ще го направя при нужда, но има една уловка... За моята кола е безопасно- големият талон е в мен и лесно се доказва всичко, ама на чужда кола да сваляш номера си е чиста кражба и става лошо от един момент нататък...

ms написа:Дааа, това с предният номер си действа... Правил съм го за моя кола (през обедната почивка го свалих- до края на деня бяхме минали през нотариуса) и пак ще го направя при нужда, но има една уловка... За моята кола е безопасно- големият талон е в мен и лесно се доказва всичко, ама на чужда кола да сваляш номера си е чиста кражба и става лошо от един момент нататък...
Кражба на какво?До колкото разбрах колата си се води на първия собственик,втория и три талона да има пак не може да я регистрира.Хората за 100 кинта прават доста по лоши работи отколкото да свалят номер на кола за 30 секунди.Па и все пак избора си е ваш

- BUMER_87
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
- Детайли за колата: 96 318i
Тия от малцинствата не ги бъркат нито номера нито ништо карат пияни,без книшки и оште куб такив.......
А може ли тая кола да е отишла на балканто мангала да се е отървал от нея а ти да чакаш да е прехвърляте.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Хитро
но според мен не е излишна една консултация с адвокат, защото макар че колата се води по талон на първият собственик (тъй като не е прехвърлена), купувачът пък има договор за покупко-продажба, който също има някаква юридическа стойност.

Никой не мое ма връне на селу!
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3