Оттечка на ток-проблем решен
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- radkaborisova67
- Потребител
-
Оттечка на ток-проблем решен
здравейте колеги, от 1 месец насам имах един проблем, колата имаше оттечка и дърпаше ужасно много ток, например за една вечер чисто нов акумолатор падаше до толкова, че централното не отключваше всичките врати, а само тази която отключвам...
Къде ли не съм ходил и всички вдигат рамене, Забравих да кажа,че съм от Сливен и карам 318 и.
Един почивен ден реших да отида при Цецо, Срещу кат, който е от сливен го знае,
само вдигна капака измери там колата в покой и показва 0.80, и ми вика иди и си изгаси халогенните (а мойте халогени ми ги откраднаха) и аз му викам нямам халогенни бе човек, но той си знае неговото и ми вика, изгаси ги от копчето, да са она off...Правя го, мери пак човека и познайте показа 0.00/
и ми вика, въпреки, че ги няма халогените релето си дърпа, като е вклюено и събаря акумолатора,
Къде ли не съм ходил и всички вдигат рамене, Забравих да кажа,че съм от Сливен и карам 318 и.
Един почивен ден реших да отида при Цецо, Срещу кат, който е от сливен го знае,
само вдигна капака измери там колата в покой и показва 0.80, и ми вика иди и си изгаси халогенните (а мойте халогени ми ги откраднаха) и аз му викам нямам халогенни бе човек, но той си знае неговото и ми вика, изгаси ги от копчето, да са она off...Правя го, мери пак човека и познайте показа 0.00/

и ми вика, въпреки, че ги няма халогените релето си дърпа, като е вклюено и събаря акумолатора,
http://picbg.net/u/52742/36177/417109.jpg[url][/url]
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- radkaborisova67
- Потребител
-
Re: Оттечка на ток-проблем решен
dopestar написа:е добре а ти като нямаш халогени защо държиш копчето вкл.
ми не съм забелязъл
http://picbg.net/u/52742/36177/417109.jpg[url][/url]
3 мнения
• Страница 1 от 1