проблем с километража
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем с километража
Имам проблем с километража.От време на време спита да отчита скороста , и не отброява километрите , при удар на таблото пак тръгва, датчика е проверен работи , презапоих таблото ефекта беше временен , някой срещал ли е подобен проблем?
- niko_first
- младши ентусиаст
-
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
При моя проблема е във връзката проводник-клема (на левия куплунг на таблото) на проводниците от датчика. Ама няма кой да го оправи ... 

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
пробвай да пръснеш буксите и датчика със "спрей за контакт" продава се по бензиностанциите струва 5-6лв. и може да презапоиш отново спойките... при мене проработи от втория опит

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
При мен забива разходомера
леко като чукна по таблото и се оправя рядко го прави ма го прави! Като чели забива стрелката нещо ако трябва да я смажа

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Пробвай, като не работи, да размърдаш сноповете зад таблото.Людмил написа:Аз имам проблем с оборотомера-включва се известно време след лато запаля колата и незнам механичен ли е проблема или електронен,но с почукване не вина ги става
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

И при мене го имаше проблема с оборотомера.Някой път въобще и не тръгваше,но всичко се оправи само,таблото също не светеше от време на време и с почукване се оправяше сега си работи всичко без да съм го пипал и не знам от какво може да е,някой път просто нещат да работат и това си е.
П.П.Повече от една година вече не ми е давало никакви проблеми
П.П.Явно годинките си казват своето

П.П.Повече от една година вече не ми е давало никакви проблеми

П.П.Явно годинките си казват своето

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Людмил написа:Аз имам проблем с оборотомера-включва се известно време след лато запаля колата и незнам механичен ли е проблема или електронен,но с почукване не вина ги става
При мене се оправи като смених бушона.

Ма много ме кефи тази кола!!!

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2