Софтуер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Re: Софтуер
Между другото,дюзите ти са добре към момента© написа:има най-различни тестове в които горе долу всичко е описано, включително и данните които трябва да покаже
нещо такова например
като свършиш с диагностиката влизаш долу в ляво ... не знам какво пишеше на бутона и след това има доста неща които може да провериш (там където се настройват показанията на борд компютъра)
може би колегите ще кажат по-точно

- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
pazokolarov написа:iliew написа:Е ок тогава ...от кьде да изтегля цялата програма? Може да е опоменато някьде но 44стр са си много(прегледах ги ведньж)!Извинявам се че ви занимавам.pazokolarov написа:Колеги започвам качване на всичко нужно в този тракер:
http://xtremebg.com/index.php?action=browse
По-сдъвкано от това едва ли може да се направи.![]()
За още по-мързеливи - услуги по домовете от благосклонни ентусиасти (не съм в тази група) на завишена коледна тарифа, с включени пълен пансион с преспиване![]()
Последна промяна mili4uk на 27 Дек 2013, 22:03, променена общо 1 път
Beat the Devil
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Полагаше ми се само една и я дадох, но пратих мейл на админите да ми отпуснат допълнителна квота. Ако ми отпуснат още покани ще ти изпратя.
Ще търся обаче друг по-лесно достъпен тракер да кача всичко там, че в този големи надувковци, щот, видиш ли, бил частен ...
Някой да знае какво точно иска да ми каже с това.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Dimitroff написа:Май богата смес.
Проверка на горивната система+твърдението на колегата-поне така си го превеждам аз

- _-^Pampi^-_
- Потребител
-
Колеги, имам странен проблем...не мога да влезна нито в Car Memory нито в Key Memory.
Дава ми тази грешка:

А колата ми няма DSP усилвател, къде е проблема?
Как може да се разкара това DSP?
Дава ми тази грешка:

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
_-^Pampi^-_ написа:Колеги, имам странен проблем...не мога да влезна нито в Car Memory нито в Key Memory.
Дава ми тази грешка:
Проблема ти не е изобщо странен.

Най-вероятно е имала DSP, но не е извадено като опция от ZCS/FA или е неправилно кодирана, т.е. грешно ZCS/FA. И в двата случая трябва да се промени ZCS/FA. В случая Progman се опитва да намери DSP, т.е. закодирано е, че има DSP, а не може да бъде намерено.
Проблема може да се отстрани с NCS (май и с Progman ставаше промяната, ама на мен с NCS ми е по-лесно), като промениш ZCS-a или FA (според това с кое от двете ти е колата).
П.С. Май много сложно го обясних, ама няма по-просто обяснение.

- _-^Pampi^-_
- Потребител
-
Аз забравих да кажа, че колата е нямала никога DSP, преди си влизах в Car Memory и Key Memory...
Реших вчера да влезна и не става...
Като влезна в Recode и ми излиза DSP ама няма как да го махна от там, има само опция да го прекодирам.
Как въобще се появи това DSP не знам.
Има ли някакъв начин да се ресетне всичко, както си е излезнала от завода.
Реших вчера да влезна и не става...
Като влезна в Recode и ми излиза DSP ама няма как да го махна от там, има само опция да го прекодирам.
Как въобще се появи това DSP не знам.
Има ли някакъв начин да се ресетне всичко, както си е излезнала от завода.
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
здр колеги от два часа чета темата и неможах да обобщя имам е39 525 тдс само с кръглата букса
какви са вариантите за диагностика и кодиране ако е възможно кодиране
решил съм да взема кабел от ибей но го дават за бмв обд 2 с преход за кръглата букса и софт
да опитвам ли или направо в склад 66
и още нещо дали ще работи успешно с преход усб-компорт ,че лаптопа ми няма компорт ,но работи с прехода
ако съм пропуснал някой пост то е защото от много време чета вече, за което се извинявам
какви са вариантите за диагностика и кодиране ако е възможно кодиране
решил съм да взема кабел от ибей но го дават за бмв обд 2 с преход за кръглата букса и софт
да опитвам ли или направо в склад 66
и още нещо дали ще работи успешно с преход усб-компорт ,че лаптопа ми няма компорт ,но работи с прехода
ако съм пропуснал някой пост то е защото от много време чета вече, за което се извинявам
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Ако си поръчаш от склад66, при евентуален проблем ще ти окажат по-бързо съдействие или ще се възползваш от гаранцията.
А за УСБ-то - тази тема е предимно за ползването на такъв кабел, не само през ком-порт.
А за УСБ-то - тази тема е предимно за ползването на такъв кабел, не само през ком-порт.
- vip65
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d 163kc
Колеги къде може да е проблема_в ДИС при опит за свързване ми дава съобщение
че главата не може да се свърже.
че главата не може да се свърже.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Има ли колега който разбира да ми помогне малко с диагностикити. Имам едни скрийншотове искам да му ги покажа. и skype- galincho1987
И до попитам защо като дам на диагностика и на Ауто - ми пиши за някакви волтажи ала бала и не ме пуска на ауто и трябда да влезна на мануал. Като подкарах диагностиката ми даде грешка в ламда сонда преди катализатора. А не ми даде че имам грешка и в еърбега (защото той свети) С Инпа 5 като дам диагностика на еърбег и ми дава грешка
П.С. с 16пиновата букса съм
Благодаря
И до попитам защо като дам на диагностика и на Ауто - ми пиши за някакви волтажи ала бала и не ме пуска на ауто и трябда да влезна на мануал. Като подкарах диагностиката ми даде грешка в ламда сонда преди катализатора. А не ми даде че имам грешка и в еърбега (защото той свети) С Инпа 5 като дам диагностика на еърбег и ми дава грешка

Благодаря
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Next написа:Има ли колега който разбира да ми помогне малко с диагностикити. Имам едни скрийншотове искам да му ги покажа. и skype- galincho1987
И до попитам защо като дам на диагностика и на Ауто - ми пиши за някакви волтажи ала бала и не ме пуска на ауто и трябда да влезна на мануал. Като подкарах диагностиката ми даде грешка в ламда сонда преди катализатора. А не ми даде че имам грешка и в еърбега (защото той свети) С Инпа 5 като дам диагностика на еърбег и ми дава грешка![]()
Благодаря
Колега като си с 16-пиновата букса имаш ли и 20 пиновата. Ако имаш и 20 пиновата прави диагностиката през нея. Иначе за автоидентификацията по-скоро ти е от кабела. С какъв кабел си? За грешката на ламбдата постни един шот да я видим каква е точно - може да е подгрев на ламбда, може ламбда контрола да е минал лимита и да не може да адптира повече, може и ламбдата да е заминала.
П.С. Ако беше писал месец по-рано можеше и на място в Елхово да ги видим нещата.

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Скоро си купих кабел с софтуер от склад66. С 16 пиновата букса съм няма преходника към 20. Тя нужна ли ми е ? Тази букса ми е под таблото дали тя ми прави въртели немога да влизам в доста настройки примерно в car memory.
Ето я и грешката

INPA

А това е когато се опитам да вляза в "Body" - "Airbag" или което и да е било от боди.

П.С. Пробвах и на друга Е46 да правя това което исках обаче пак нестава
Ето я и грешката
INPA
А това е когато се опитам да вляза в "Body" - "Airbag" или което и да е било от боди.
П.С. Пробвах и на друга Е46 да правя това което исках обаче пак нестава