Александър Балкански Цирк Балкански
Модератор: Общи модератори
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Re: Цирк Балкански - Селяк
525tds1983 написа:
нашето момче нали като се качи зад волана на BMW става недосегаемо и безсмъртно и правилата за него отпадат
Ще си позволя да ти задам едно въпросче. Какво по-точно правиш в този форум?
Темата на Любо е за селския манталитет, какъвто за съжаление притежават една голяма част от хората с пари в България.. А и на балканите. Какво целиш с досаждането и неуместната ти намеса в тая тема?
Накратко - Ай, сиктир!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Re: Александър Балкански Цирк Балкански
оставете момчето на мира станал е на 26-27 кара пети номер 96 година и мисли че света му е в краката а всъщност е до врата в лай.ата
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Случката е забавна, тъй като много голям % от феновете на баварската марка не отстъпват по манталитет на тоя селяндур, ама човек колкото и да се прави на играч се намира някой още по- голям лауреат, който му спира тока

Никой не мое ма връне на селу!
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
saleen написа:..... много голям % от феновете на баварската марка не отстъпват по манталитет на тоя селяндур.....
За съжаление си абсолютно прав....
R6 - Was sonst?
черните овчици с отрицателните мнения срещу нашия колега се показаха в темата,кой с по 8 мнения кой с по 2,заядливи тъпаци......най обичам така,като се оплаче наш колега и да се намери факана опозиция която да се прави на отворена
,а колкото до циркаджията някой път ще попадне на някое боксьорче и ще му направи зъбите такси 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
То боксьорчета тука много
И всичките такива 

- 525tds1983
- Потребител
-
vladuicho написа:черните овчици с отрицателните мнения срещу нашия колега се показаха в темата,кой с по 8 мнения кой с по 2,заядливи тъпаци......най обичам така,като се оплаче наш колега и да се намери факана опозиция която да се прави на отворена,а колкото до циркаджията някой път ще попадне на някое боксьорче и ще му направи зъбите такси
Когато на някой не му оттърва истината - винаги човека който я казва става крив. Аз съм реалист !!! Явно на много от вас не ви отърва реалността

Имам едно кратко послание към колегите, които се заяждат с Любето и то е: Да ми л*п*т ...!!! Аман от тъпи комплексари, които се мислят за велики като серат и плюят навсякъде из темите. Абе вие изобщо знаете ли кой е Любо че го плюете така бе...По точен човек от него непознавам...Айде стига съм ви хранил че вече ме е срам...
- saleen
- старши ентусиаст
-
TiGoNiSh написа:Имам едно кратко послание към колегите, които се заяждат с Любето и то е: Да ми л*п*т ...!!! ...
Колега, каза ли нещо?

saleen написа:TiGoNiSh написа:Имам едно кратко послание към колегите, които се заяждат с Любето и то е: Да ми л*п*т ...!!! ...
Колега, каза ли нещо?Допиши си поне фразата, и без друго такива изяви се поощряват тук
Само не се заяждай! Ако държиш да ми кажеш нещо -> ЛС!
TiGoNiSh написа:saleen написа:TiGoNiSh написа:Имам едно кратко послание към колегите, които се заяждат с Любето и то е: Да ми л*п*т ...!!! ...
Колега, каза ли нещо?Допиши си поне фразата, и без друго такива изяви се поощряват тук
Само не се заяждай! Ако държиш да ми кажеш нещо -> ЛС!
Не се занимавай! На ЛС-та изведнъж го хваща амнезията!

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
ааааа не така.
с цел да няма ексцесии слагам точка на спора,
ако има проблемации некакви спрямо това,
приемам рекламации на лс. или по тел.
с цел да няма ексцесии слагам точка на спора,
ако има проблемации некакви спрямо това,
приемам рекламации на лс. или по тел.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.