Александър Балкански Цирк Балкански

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Re: Цирк Балкански - Селяк

Мнение от georgymk » 04 Апр 2010, 22:39

525tds1983 написа:аз пък не мога да разбера защо приемате всичко казано и написано тук за чиста монета. Аз съ мсигурен че поне 40% е пълна измишльотина, окрасена и гарнирана с подробности на вкус и фантазия.

първо се научи да пишеш,после бъди сигурен.Аз не виждам причина колегата,да си измисля,той от това няма да спечели 8)
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

Потребител
Аватар

Мнение от 525tds1983 » 05 Апр 2010, 6:57

georgymk написа:
525tds1983 написа:аз пък не мога да разбера защо приемате всичко казано и написано тук за чиста монета. Аз съ мсигурен че поне 40% е пълна измишльотина, окрасена и гарнирана с подробности на вкус и фантазия.

първо се научи да пишеш,после бъди сигурен.Аз не виждам причина колегата,да си измисля,той от това няма да спечели 8)

Смятам че имам много добра езикова култура, и пиша много по-правилно от повечето в този форум, а колкото до това кой колко печели от написаното - личи си по отоговорите в темата, за мен на въпросния колега просто му липсва внимание и си го търси по този начин. Ако беше толкова засегнат от казаното му до сега да е намерил на коя медия или на кой да се оплаче.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 05 Апр 2010, 11:23

525tds1983 написа:
georgymk написа:

Смятам че имам много добра езикова култура, и пиша много по-правилно от повечето в този форум, а колкото до това кой колко печели от написаното - личи си по отоговорите в темата, за мен на въпросния колега просто му липсва внимание и си го търси по този начин. Ако беше толкова засегнат от казаното му до сега да е намерил на коя медия или на кой да се оплаче.

Офф,не ми се спори точно сега,но ще ти отстъпя,най-малкото за това,че сигурно си по-голям от мен.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на баба си фърчилото
Мечтае да кара: Нимбус 2000

Мнение от Pupinator » 05 Апр 2010, 11:39

525tds1983 написа:
georgymk написа:

525tds1983: Защо не си направиш един експеримент. Спри си колата на същото място и виж какво ще се случи. И после ела да ни разкажеш...
With all the money in the world you can't buy my respect !!!

www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 05 Апр 2010, 12:31

е нема как да стане трябва да напали колата и да мине 200км .... тегава работа :)
зарежи а по темата :) на г-н Балкански му личи че е селяк ииии освен да стоя и да чакам с нетърпение подобна негова проява в град с по-малка търпимост към селски манталитет .... ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Re: Александър Балкански Цирк Балкански

Мнение от Burningparis » 05 Апр 2010, 13:14

до: 525tds1983 Общо мнения: 8

:yes:

Да колега, точно така, липсва ми внимание, чувствам се ужасно самотен и пренебрегнат в този студен ужасен свят!!! И понеже и аз както теб имам 8 мнения в този форум и от 2006-та година все се чудя, как да стана интересен на колегите, с повечето от които се познавам.
Виждам, че си изключително прозорлив и имаш нюх да изобличиш "пълна измишльотина, окрасена и гарнирана с подробности на вкус и фантазия".
Така е, стоя си тук аз пред компютъра и сътворявам пълната "измишльотина", окрасявам я и я гарнирам пресметливо!!!! Подреждам подробности на вкус и фантазия, за да бъда звездата на форума поне в една тема, да докосна сърцето на всеки един и по този начин да си избия комплексите, че не не мога да си паркирам където си искам и селяци от ромски произход с джипове ми навлизат в личното пространство..... Това видя ти нали? :ok:

Но истината е друга, Пич, и като си толкова прозорлив, може би трябваше да пробваш да се обосновеш или по-добре да си замълчиш. Аз считам повечето хора от този форум за приятели, даже и тези, които не познавам!!!... защото сме обединени около сходни интереси в авто форум и прекрасната автомобилна марката БМВ и се обръщам към тях като към приятели а не публика, на която да привличам вниманието за мой собствен гъдел. Щом претендираш - "имам много добра езикова култура, и пиша много по-правилно от повечето в този форум", от ПОВЕЧЕТО, в този форум предполагам можеш и да четеш.
Разделът Извън Темата се характеризира с описание: "На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!", което предполага, че всеки от нас би могъл да пусне тема, в която да разкаже нещо, което му се е случило, да изрази мнение, да обърне внимание към обществен въпрос или да предизвика дискусия.
В този ред на мисли, аз лично считам, че проявата на Г-н, Селски Терикат Балкански е достойна за описание в този раздел, поради факта, че всеки един от тук би могъл да бъде на моето място в подобна ситуация с него. Въобще не ми стана и чудно, дори, от това, че хора, които са имали контакти с него потвърдиха описаното от мен държание, даже и тези, които само са чували за него.

Идяета ти "Ако беше толкова засегнат от казаното му до сега да е намерил на коя медия или на кой да се оплаче." е много добра, можеш да вземеш всичко това написано тук и да отидеш в някоя медия, ти! Ако според теб този човек, ще промени отношението си по някъкъв начин, върви аз ще те подкрепя! На мен ми е достатъчно, че темата има 2375 прегледа и сега благодарение на теб, ще има още!

Последно се обръщам към думите ти : "просто липсва внимание и си го търси по този начин". Да колега, прав си че в тази наша страна липсва внимание насочено към просташките прояви на подобни "известни" личности. Ако това се бе случило в друга държава, с други маниери на поведение, подобна личност, би казала " Не се притеснявайте да паркирате тук за кратко, щом имате нужда, обадете ми се когато потегляте" или "дали бихме могли да се разминем"

Лек ден Колега! Темата е за Балкански а не за 525tds1983 и нека с написаното от мен не се премества акцентът върху теб.
Последна промяна Burningparis на 05 Апр 2010, 15:11, променена общо 3 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Coulthard » 05 Апр 2010, 13:39

Burningparis :clap: :bang: :bowdown:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на баба си фърчилото
Мечтае да кара: Нимбус 2000

Мнение от Pupinator » 05 Апр 2010, 14:54

Любе ... сипи ... :yes:
With all the money in the world you can't buy my respect !!!

www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Мнение от SpLiT » 05 Апр 2010, 17:18

Любе, бях изписал 30 реда... ама се замислих, че няма смисъл да те защитавам... и ти го доказа подобаващо!!! Както се казва сервира му изискана хранилка сипана с позлатен черпак (сиреч културно и без псувни) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

BTW: абе Любето всеки го знае... а тоя Балкански кой беше :lalala: :lalala: :lalala:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Нещо яко със задно.

Мнение от batetony » 05 Апр 2010, 23:16

Демирев написа:Най-обичам едностранно представени случаи и блеещи в купом овчици.

Абсолютно точно казано.
Обичам Родината, мразя държавата.

Потребител
Аватар

Мнение от 525tds1983 » 06 Апр 2010, 7:09

batetony написа:
Демирев написа:Най-обичам едностранно представени случаи и блеещи в купом овчици.

Абсолютно точно казано.

И това най-вече имах предвид, кой знае колко знаци и означенич е имало че не трябва да се спира там , ама нашето момче нали като се качи зад волана на BMW става недосегаемо и безсмъртно и правилата за него отпадат. Кой знае и той как се е направил на мъж за да се излее това срещу него, все пак надали е някога ще успее да направи това което прави фамилия Балкански за България.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Burningparis » 06 Апр 2010, 9:27

batetony написа:

Абсолютно точно казано.

:banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Мнение от SpLiT » 06 Апр 2010, 10:43

525tds1983 написа:
batetony написа:

Абсолютно точно казано.

И това най-вече имах предвид, кой знае колко знаци и означенич е имало че не трябва да се спира там , ама нашето момче нали като се качи зад волана на BMW става недосегаемо и безсмъртно и правилата за него отпадат. Кой знае и той как се е направил на мъж за да се излее това срещу него, все пак надали е някога ще успее да направи това което прави фамилия Балкански за България.

Абе ей всезнайко, нали човека ти обясни по-горе, че половината форум го познава и сме приятели, къде се ръгаш у АПФГ??? Нали ти обърна внимание и изписа 1 страница, нали ти написа с червено, какво би се случило, ако не бяхме в тази погранична територия наречена България!!! Какво още искаш и философстваш??? Ходил ли си в София??? А ходил ли си до тоя ВЕЛИК цирк??? Какви знаци, какви 5 лева в тая кална дупка в Зоната търсиш ти бе??? А доколко Балкански е дал на България... :kuku: :kuku: :kuku:

ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА! ДОКАЗА СЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Coulthard » 06 Апр 2010, 11:29

525tds1983 аре стига, гони офцете на къра и не се занимавай с такива теми. Начина по който защитаваш дивия селяк ме навежда на мисълта че и ти самия правиш като него ....
И още веднъж евала на колегата аз обикновенно след като чуя "майка ти..." и вече съм налетял!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Burningparis » 06 Апр 2010, 13:05

525tds1983 написа:
batetony написа:

Абсолютно точно казано.

пълно е със знаци... а ти явно ме познаваш добре.

ето тук се виждат само две табели с неясен смисъл като от мантинели на магистрала....това са знаци за не паркиране...аз бях спрял в дясно ....

060420101136.jpg

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата