Люспа на стъклото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Люспа на стъклото
Колеги днес забелязах, че ми е счупено стъклото от камъче.Значи няма пукнатина на стъклото, а само една мъничка дупчица.Бях чувал, че май може да се оправи и без да се сменява стъклото а се изтегляло с нещо.Има ли такова нещо и колко горе долу струва?
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Люспа на стъклото
Да става колега с едни полимери,специални за стъкло.Трябва дупчицата да е чиста и суха и с малко "магия" става и цената на услугата е около 50лв+- в зависимост от колата и драскотината.
Скоро правих едно Ауди и стана супер
Скоро правих едно Ауди и стана супер

Здравейте колеги дълго търсих из форума подходяща тема и така не открих знам 4е и тази не е от най подходящите но виждам 4е колегата ве4е е полу4ил отговор на въпроса си и да не се трупат нови и нови теми с кратки отговори реших 4е и тази е подходяща. Да преминем по същество колата е 316и е46 (едва ли е от голямо зна4ение) намира се в италия и баща ми ми се оплака по телефона (ве4е няколко пъти) 4е при по обилен дъжд в колата влиза вода, стъклата са си затворени казва 4е е прегледал уплътненията и 4е са здрави. Някои сблъсквал ли се е със същия проблем и има ли някаква идея от какво меже да бъде благодаря ви предварително. 

Последна промяна androv91 на 05 Апр 2010, 13:35, променена общо 1 път
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
adovet написа:Колеги днес забелязах, че ми е счупено стъклото от камъче.Значи няма пукнатина на стъклото, а само една мъничка дупчица.Бях чувал, че май може да се оправи и без да се сменява стъклото а се изтегляло с нещо.Има ли такова нещо и колко горе долу струва?
Гледай да я оправиш по навреме,че аз моята кола я купих с люспа на стъклото и за 1 месец прерастна в цепнатина,която раздели прозореца на две.За щастие бях сключил каско,без да опоменавам люспата,която застрахователя не видя

- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
В пловдив 1 лепи стъкла - не си личи после счупеното
(по добре оригинално стъкло отколкото турки боклук @!!)
(по добре оригинално стъкло отколкото турки боклук @!!)

- adovet
- старши ентусиаст
-
Благодаря за съветите,Отивам сега първо при застрахователите и после да го правя 

някой може ли да ми даде адрес на хора които извършват това лепене?
ако може в близост до Пловдив
с тези цени на стъклата на застрахователите няма да са доволни ако отново ги потърся..
притеснявам ме това че и да взема ново ще издържи най-много една година без да се появи отново някоя следа от камъче. като купих колата нямаше абсолютно нищо по стъклото, карах я година и половина и се появи първата, след около още една година се появи втора следа от камъче... страшни пътища имаме
с тези цени на стъклата на застрахователите няма да са доволни ако отново ги потърся..
притеснявам ме това че и да взема ново ще издържи най-много една година без да се появи отново някоя следа от камъче. като купих колата нямаше абсолютно нищо по стъклото, карах я година и половина и се появи първата, след около още една година се появи втора следа от камъче... страшни пътища имаме

© написа:някой може ли да ми даде адрес на хора които извършват това лепене?
Зад ресторант чадърите има един който ги лепи.
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
този фото полимер става добре обаче нетрябва да влиза грам мрасотия едно пускане на стъкломиещето вече е загубена кауза.
а водата в колата дето влиза на колегата androv91 ако е сменяно стъклото най вероято не е залепено както трябва виждалсам каммион за 150000 евра от завода не езалепен както трябва и тече. ако е от стъклото трябва да си личи оот каде влиза водата остават следи.
а водата в колата дето влиза на колегата androv91 ако е сменяно стъклото най вероято не е залепено както трябва виждалсам каммион за 150000 евра от завода не езалепен както трябва и тече. ако е от стъклото трябва да си личи оот каде влиза водата остават следи.
Колега на мен ми лепиха 2 люспи и съм много доволен , почти нищо не си личи и вече 10000 км минах няма ядове ако искаш мога да ти дам кординати на ЛС за София на човека .
- kruz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бмв Х1 2021 г.
DaDa написа:Колега на мен ми лепиха 2 люспи и съм много доволен , почти нищо не си личи и вече 10000 км минах няма ядове ако искаш мога да ти дам кординати на ЛС за София на човека .
Колега даи адрес на човека в София че и аз съм с люспа Мерси
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
И аз го лепих моето, имаше две язвички и определено имаше ефект. Човека се намира близо до КАТ.
- adovet
- старши ентусиаст
-
ами дайте координати и горе долу какви пари струва.Мерси предварително 

- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
0888969541 това е телефона на човека от пловдив
Колега веднага щом се прибера ще ти ги напиша , човека работи много съвестно и е много точен дава сертификата за пред каско , както и гаранция .Но за съжаление телефоните са му в нас довечера ще ти пиша.
Такааа телефона на човека е 0887725444 сервиза му е в Гео Милев
Такааа телефона на човека е 0887725444 сервиза му е в Гео Милев
Последна промяна DaDa на 07 Апр 2010, 9:31, променена общо 1 път
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2