раздуване на калници
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			35 мнения
			 • Страница 2 от 3 • 1, 2, 3

- bavareca_86
- Ох, на баба!
- 

- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
баси спама,сони ве4е си има истинско ока4ване,за сега отзад само,дове4ера 4акам дилян да ми даде и за отпред ма да видим как ше е с него,отзад сега е с регулируемо кони и едни сини пружини забравих им името,предните такива са в един друг колега  той си знае,за отпред е билщайн дето го 4акам от дилян ма да видим с кви пружини,и даже и да не ми обръща калниците,пак ще искам да ги раздуя,мисля 4е ще е и по красиво,кво ще кажете
  той си знае,за отпред е билщайн дето го 4акам от дилян ма да видим с кви пружини,и даже и да не ми обръща калниците,пак ще искам да ги раздуя,мисля 4е ще е и по красиво,кво ще кажете   

а между другото попаднах на един майстор в Симеоново който каза 4е може да го направи и най-вероятно ще е там,само 4е незнам кога щот сега ми се кара много 

пс.юзъре имам му телефона на 4ервея,а ти от де знаеш 4е се познаваме

той си знае,за отпред е билщайн дето го 4акам от дилян ма да видим с кви пружини,и даже и да не ми обръща калниците,пак ще искам да ги раздуя,мисля 4е ще е и по красиво,кво ще кажете

а между другото попаднах на един майстор в Симеоново който каза 4е може да го направи и най-вероятно ще е там,само 4е незнам кога щот сега ми се кара много

- oxam
- младши ентусиаст
- 

- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
bavareca_86 написа:баси спама,сони ве4е си има истинско ока4ване,за сега отзад само,дове4ера 4акам дилян да ми даде и за отпред ма да видим как ше е с него,отзад сега е с регулируемо кони и едни сини пружини забравих им името,предните такива са в един друг колегатой си знае,за отпред е билщайн дето го 4акам от дилян ма да видим с кви пружини,и даже и да не ми обръща калниците,пак ще искам да ги раздуя,мисля 4е ще е и по красиво,кво ще кажете

отиваш на топло място, нагрявяш боята от далеч с пистолет за топъл въздух (гледай да не я стопиш/прецакаш) и почваш леко с бухалка да ролваш......като свършиш пръскаш отвътре с антикорозионен спрей и си готов, само внимавай да не се окаже че веждите вече са правени и има кит - ще е кофти изненада;)

- small
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е34
- bavareca_86
- Ох, на баба!
- 

ми аз недаржа да олекотявам колата,ина4е не ми харесват стъклопластовите тва е,по-добре некой лев пове4е и да си е ламаринаsmall написа:е кво ти пречи като са от стъкломат неразбрах и са по леки

- zoomer
- младши ентусиаст
- 

- Кара: 328iT 88' e46 328Ci
- Мечтае да кара: e24 M635CSI
Re: раздуване на калници
малко да ъп-на темата. Ако някой вече има машинка за подвиване (раздуване) на веждите да каже. Пробвах с бухалка, но ефекта не е достатъчен 

- malkiq utd
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: е46
- Мечтае да кара: x6
- bavareca_86
- Ох, на баба!
- 

malkiq utd написа:Абе Бай Тошо няма проблем само ми се обади
се едно не се 4уваме по 5 пъти на ден

- malkiq utd
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: е46
- Мечтае да кара: x6
- ///Milen_bmw
- Drinker
- 

- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- power of bmw
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: дифа да вие...
- E30325
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: е30-та гумите да разпищява!!!
- Мечтае да кара: и някоя да го бара
zoomer написа:малко да ъп-на темата. Ако някой вече има машинка за подвиване (раздуване) на веждите да каже. Пробвах с бухалка, но ефекта не е достатъчен
имам я таз шукарийка

35 мнения
			 • Страница 2 от 3 • 1, 2, 3