Бяло табло? може ли да стане това на е46?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Re: Бяло табло? може ли да стане това на е46?
© написа:може би ползват някакъв кабел там
плафона в жабката не светва при отключване? или греша?
Да де,

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
© написа:това дали е приложимо за CCFL или само за LED става ?
Приложимо е и с CCFL, мiсля че трябва да се добави само едно реле което да подава 12V към баластите съответно или когато е включено вътрешното осветление, или когато колата е на светлини, дори има и вариант да се направят ангелските очи да светят постоянно, в смисъл да светват със запалването на колата, един вид като дневни светлини (като LED светлините на Audi).
П.П. ето една примена схема която намерих набързо:
http://forum.e46fanatics.com/showpost.p ... stcount=13
kiko™ написа:© написа:това дали е приложимо за CCFL или само за LED става ?
Приложимо е и с CCFL, мiсля че трябва да се добави само едно реле което да подава 12V към баластите съответно или когато е включено вътрешното осветление, или когато колата е на светлини, дори има и вариант да се направят ангелските очи да светят постоянно, в смисъл да светват със запалването на колата, един вид като дневни светлини (като LED светлините на Audi).
П.П. ето една примена схема която намерих набързо:
http://forum.e46fanatics.com/showpost.p ... stcount=13
Благодаря!
а това затихващо и усилващо светване и гасене няма ли да ги развали набързо ццфл ринговете?
другият вариант, който чакам и аз е този viewtopic.php?f=35&t=191572
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
© написа:а това затихващо и усилващо светване и гасене няма ли да ги развали набързо ццфл ринговете?
другият вариант, който чакам и аз е този viewtopic.php?f=35&t=191572
Темата на колегите от Е39 подфорума чак сега я виждам, но ми се струва доста сложно и рисковано с това бърникане из лайт модула, докато с решението от e46fanatics става доста елементарно - в общи линии добавя се само по едно реле към всеки габарит и се прекарва по една жица от плафоните в краката до релетата, която подава 12V когато плафоните светят, а що се отнася до това дали няма да се прецакат очичките от усилващото и затихващо светене не вярвам, дори в e46fanatics кит-овете които поставят си излизат фабрично със цялото окабеляване и релетата, трябва само да се включат, водят ги Angel eyes със remote функция.
Колеги, мога да се похваля с първото бяло табло на Е46. Оставих стрелките бели също и май така са по красиви. Само да кажа че това е съпер много играчка и много пипкава работа но спрямо крайния резултат си струва.
Като се стъмни навън ще го снимам и ще кача снимки. Ако някой иска да го види на живо 0896621166 - аз съм в центъра.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна МЗ на 04 Апр 2010, 22:47, променена общо 1 път
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
МЗ написа:Колеги, мога да се похваля с първото бяло табло на Е46. Оставих стрелките бели също и май така са по красиви. Само да кажа че това е съпер много играчка и много пипкава работа но спрямо крайния резултат си струва.Като се стъмни навън ще го снимам и ще кача снимки. Ако някой иска да го види на живо 0896621166 - аз съм в центъра.
Качи снимка да видим как се е получило.
Между другото и аз съм в центъра

Хаха, аз мислех че пишело София отстрани на профила ми..... сори, така наистина изглежда идиотско!
Ще го снимам тази вечер. Просто около тези празници не остана време...... то вместо човек да си почине ставаш разноглед от задачи и скитане.
Ако някой колега иска такова табло съм насреща с помощ!
Снимките са качени малко по нагоре. Съжалявам но е много трудно да се снима нещо светещо през нощта
На живо е доста по-добре! (Апарата нямаше батерии....което обяснява датата на снимките)

Ще го снимам тази вечер. Просто около тези празници не остана време...... то вместо човек да си почине ставаш разноглед от задачи и скитане.

Ако някой колега иска такова табло съм насреща с помощ!

Снимките са качени малко по нагоре. Съжалявам но е много трудно да се снима нещо светещо през нощта

- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
МЗ написа:Колеги, мога да се похваля с първото бяло табло на Е46. Оставих стрелките бели също и май така са по красиви. Само да кажа че това е съпер много играчка и много пипкава работа но спрямо крайния резултат си струва.Като се стъмни навън ще го снимам и ще кача снимки. Ако някой иска да го види на живо 0896621166 - аз съм в центъра.
Колега много добре изглейда на мен ми харесва. Може да направисх един DYI как се прави сигурен съм че ще влезне в полза на тези които им харесва

п.с а Борд-а оправи ли го и него да свети бяло или си седи както си е?
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
ега от форума продава такива, само, че за Е36, но сигурно може да се поръча и за е46 

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
да съживим малко темата.зарибил съм се да си направя само километража,обортомера,показанията на водата и горивото бели,а стрелките червени.без бк и тем подобни,някои знае ли какви диоди се слагат на мястото на оригиналните и колко вата са старите

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
unikalen88 написа:да съживим малко темата.зарибил съм се да си направя само километража,обортомера,показанията на водата и горивото бели,а стрелките червени.без бк и тем подобни,някои знае ли какви диоди се слагат на мястото на оригиналните и колко вата са старите
Според мен едни плазма уреди(само основата) е най-безболезнената интервенция
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
защо колега,мисля си е веднъж сменени с други диодите остават за постоянно ,все пак е диод и негори всеки ден, а плазмените не ми харесват изобщо

51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4