15 дни арест за превишена скорост в Сърбия
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: 15 дни арест за превишена скорост в Сърбия
GVT написа:Едно малко уточнение.В Гърция глобата от 2000 евро за радар детектор или антирадар не е само за монтиран такъв,а изобщо нямаш право да е в колата дори и в багажника.Не се успокоявайте че сте го скрили защото имат гадния навик като видат кола с български табли да тарашат за дрога и после да нема хър мър.
Правилно , питайте Гошо Бозуков от Сливен какво му се е случило за това ,че е имал антирадар в жабката

Дранголника в Серес и към 6000 ЕВРО глоба го е отсъдил съдията по бързата процедура за такава простотия

За Сърбите някак не мога да повярвам

Георги Пенчев
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Ще използвам тази тема да не пускам нова.
Имам следното питане
1. Паспорта ми изтича 2012 месец декември
2. Личната карта ми изтича 2010 месец ноември
3. Шофьорската книжка ми изтича 2013 месец януари.
Налага ми се да пътувам на 15.04.10 до Германия през Сърбия, трябва ли да подновя някои от по-горните документи с тези от
новия вид или мога да си карам с тях.
п.с. Моля да отговорят само тези които са запознати с тези нови промени.
Благодаря предварително!!!
Имам следното питане
1. Паспорта ми изтича 2012 месец декември
2. Личната карта ми изтича 2010 месец ноември
3. Шофьорската книжка ми изтича 2013 месец януари.
Налага ми се да пътувам на 15.04.10 до Германия през Сърбия, трябва ли да подновя някои от по-горните документи с тези от
новия вид или мога да си карам с тях.
п.с. Моля да отговорят само тези които са запознати с тези нови промени.
Благодаря предварително!!!

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Щом има повече от 6 месеца до изтичането на документите , няма кой за какво да ти направи проблем !
100%
Георги Пенчев
100%

Георги Пенчев
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Penchev написа:Щом има повече от 6 месеца до изтичането на документите , няма кой за какво да ти направи проблем !
100%![]()
Георги Пенчев
Значи това е срока който искат Сърбите - 6 месеца ?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Penchev написа:Георги Пенчев

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Penchev написа:Правилно , питайте Гошо Бозуков от Сливен какво му се е случило за това ,че е имал антирадар в жабката![]()
Дранголника в Серес и към 6000 ЕВРО глоба го е отсъдил съдията по бързата процедура за такава простотия
За такава сума и съдилища,няма да е бил само радара.А минеш ли през съд и наложат ли ти глоба оставаш в кафеза до плащането и.И в други подобни теми съм писал,че глобите са на половин стойност,ако се платят в 10 дневен срок.Ако ти наложат и задържане под стража за определен период(седмица,две),може да се плати(мисля около 15Е на ден) и си спестяваш неудобството от решетките.
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
dimithur написа:Требва и тука да оборудват катаджийте с такива автомобили
Бате това е най-голямата глупост която съм чувал!!! Ако стане масово в бг така,ще плачем всички.Включително и ти! Тарикат такъв. Няма такова нещо като шофьор който кара само по правилата и никога не прави нарушение. НЯМА!
dimithur написа:Doberman_vas написа:Bella написа:Тия сърбите не си играят ,не че 2000 евра са малко ,ама па 15 дни затвор некък си
Бой, секс и српска музика.![]()
Иначе балканския манталитет не може да се изкорени. Евала и на двете държави. Дано и тук някой ден стане така.
+1Съзтезателите да си карат по пистите
Офф чудя се дали това не е по-голяма глупост от това първото което го каза!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
BULL3T написа:Няма такова нещо като шофьор който кара само по правилата и никога не прави нарушение. НЯМА!
Ми като няма ще има още доста теми от сорта на "18 годишен помете Х хора на автобусна спирка", "Пиян шофьор уби Х хора" и т.н.
Как може по цял свят хората да карат по правилата, само в кирливата България всеки си кара и по-важното иска да си кара, както на него му е кеф. Хората с чисто нови Бентлита, Субарута, М-ки и пр. си карат нормално, ама видиш ли в България тарикатите с 15 годишни кенефи ще си карат така все едно пътищата са техни. Ми не 6000, даже 60 000 са малко за такива ашлаци

истината е че И в България хората с М-ки и бентлита ги карат по правилата и ли поне си ги пазят и не правят някви малоумни камикадзе-изпреварвания....черната хроника е пълна със строшени кошници под всякаква критика като техн.състояние...
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Сега е момента да затворим границата на Гърция та да им се присере. 

Няма грозни жени, има трезви мъже!
Има логика, ама чак 2 седмици в ареста...то по тая логика аз няма да излизам с месеци 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Bella написа:Тия сърбите не си играят ,не че 2000 евра са малко ,ама па 15 дни затвор некък си
По скоро си го представям като нещо аналогично на нашето задържане в поделение на МВР по УБДХ-то -нали и там срокът е до 15 денонощия

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:Bella написа:Тия сърбите не си играят ,не че 2000 евра са малко ,ама па 15 дни затвор некък си
По скоро си го представям като нещо аналогично на нашето задържане в поделение на МВР по УБДХ-то -нали и там срокът е до 15 денонощия
Е че то там е по гадно щото си в една кошара с 15 мангала . Айде честито на печелившите. И пак казвам, верно и тука така требва да стане . Интересното е, че в гърция нещо не карат много по-културно от нас

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
dimithur написа:Е че то там е по гадно щото си в една кошара с 15 мангала
Ами ти какво искаш с 15 манекенки ли да те оставят

Никой не мое ма връне на селу!
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Doberman_vas написа:Bella написа:Тия сърбите не си играят ,не че 2000 евра са малко ,ама па 15 дни затвор некък си
Бой, секс и српска музика.![]()
Май ще дам 2000 евра щото и тая алтернатива не ми харесва

saleen написа: По скоро си го представям като нещо аналогично на нашето задържане в поделение на МВР по УБДХ-то -нали и там срокът е до 15 денонощия
Както и да е все са 15 дни вързан и то в чужда държава .Нашто посолство сещай се даже няма да знаят жив ли си ,камо ли да те потърсят да ти помогнат .В общи линии - разкош

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3