е46 нужда от мп3

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Re: е46 нужда от мп3

Мнение от pazokolarov » 26 Фев 2010, 15:23

pazokolarov написа:
pazokolarov написа:
Bmwswed написа:Колеги иначе аз като бях в Бг в нашия край имаше едно момче дето чейнджърите ги правеше да чете VCD то щом чете това значи и мп3 ще чете като се върна след 20 дена ще разпитам за това.Дано да може да направи и Сд то на бмв то да чете мп3 или vcd :D

:wave: Колега, хайде бе, какво стана? Намери ли въпросния човек? Че умряхме от очакване на поне една хубава новинка :lalala:

:( Май оставяме този вариант. Въпросното момче вреоятно няма да бъде издирено :dunno: ...

Все още се надявам някой да каже нещо по въпроса за модификацията на ЦД-тата до МП3-способност. :roll:
Изображение
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d 2000г.

Мнение от gocho_ » 26 Фев 2010, 15:41

И аз колега :!:
:duel:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Мнение от nikolae » 31 Мар 2010, 13:53

Dimitroff написа:
Zagy написа:@ Dimitroff - ти ако им вЕрваш на тия официалните сервизи..... :mhihi:
Виж прожила на колегата bovacar - той е от официалния сервиз на Бовакар. Може да знае нещо.

Шапка свалям на колегата Bovacar !
Не аз да го търся - колегата е прочел темата и ми е писал ЛС, в което иска VIN на колата телефон за връзка, а 15 мин. по-късно разговарях с него, след което ме прехвърли на 3то лице.
След като обясних подробно какъв е проблема ми беше отговорено, че поради късният час (беше 6 без малко) ще се заемат с проверката утре и ще ме информират за резултата. (дали може да се програмира само CD-то, без да се пипа софт-а на колата).

Похвално за колегата Bovacar и самата фимра - Бова Кар!
Жалко за Дару кар и техните приемчици...да хванат да вземат пример поне!

Здравей
понеже темата нещо утихна
докъде го докара с четеното на мп3 от business cd ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolae » 31 Мар 2010, 13:57

темата не е "умряла" нали така ?
Още един се включва с надежда цд-то да му чете мп3 :-)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gocho_ » 31 Мар 2010, 14:18

Уж не е , ама много несериозни !

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320d

Мнение от stormar » 31 Мар 2010, 15:39

аз си сложих трансмитерче... намирам честота и слагам флашката и готово. само дето иам един проблем - много шум вкарва трансмитера... може би проблема е в антената. ще го тествам на друга кола и ще пиша, иначе е по добре от касета.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmeyan » 31 Мар 2010, 19:49

Трансмитера е добре, но честотата, на която излъчва се преплита с честотата на радиостанциите и затова шуми. Не е подходящ за дълъг път, където се менят честотите на радиата, освен ако не намерите такава честота, където никой не излъчва... ама такава май няма.
Аз сложих касетка с кабелче и пъхам мп3-ка в нея - лично аз съм по-доволен отколкото с трансмитер.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw е70 x5
Детайли за колата: e70 3.0D Xdrive

Мнение от Bmwswed » 31 Мар 2010, 19:56

Колеги извинявам се много!!! бях изтрил темата от моите теми и съм забравил за нея!както и да е аз го намерих това момче но той се отказа да се занимава с такова нещо.Не искаше и да ми обеснява как става щото се бои да мъ изям хляба сигурно :no: само ми каза че подобно нещо става.Чувал съм от други че е поръчвал някакви части от Турция.Даже познавам едно момче с чейнджър направен да чете ВСД дискове не чете ДВД но щом чете ВСД значи чете и МП3 но как ще стане далаверата незнам.И аз искам много сд то ми да чете мп3 но нестава лесно!Но мисля да си купя този продукт на ДИНАВИН който е направен специално за БМВ е46 и ми харесва на мен има си всичко...ГПС,ДВД и тн...Само че чакам някой който го е пробвал да пише нещо за качеството му все пак е Китайско....И както се оправим финансово ще го купя :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolae » 31 Мар 2010, 23:58

Здравейте

Хайде сега да помоля за съвет тук /на правилното място/ :-)

GROM, DICE или X/any carlink

Чудя се кое от трите точно да купя /освен ако няма друго/ за да измисля нещо с мп3-ките.
Явно никой не може да флашне цд за да чете мп3, затова се навивам на такъв вариант.

Може би не е точно за тук ама Юли или Юни имам приятел се прибира от Америката
та от там може да купим някои от изброените по-горе.

Имам няколко въпроса дали имате представа...
Всичките ли стават за е46 или зависи от касетофона/цд или кой каквото има ?
Моето е това, ако има някакво значение -> http://get-freaky.net/tmp/BMW/tmp/mycd/

При всичките ли трябва да се създават папки CD01 CD02 CD03 и вътре да има мп3-ки ?
Има ли ограничение за броя на папките и траковете вътре ?

Има ли някъде в София, някой който би се навил да направи монтажа на подобно нещо, ако не е закупено от него ?

Благодаря !
Последна промяна nikolae на 01 Апр 2010, 10:39, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gocho_ » 01 Апр 2010, 1:58

nikolae

За кво говориш, бе човек ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolae » 01 Апр 2010, 10:39

съжалявам за грешката
малко се обърках, бях пуснал на друго място тема, после прехвърлих...
избор м/у grom dice или x/anycarlink

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolae » 02 Апр 2010, 9:42

и все пак ?

Слави
Аватар

Мнение от © » 02 Апр 2010, 10:22

аз съм с DICE - доста старо, работи само с IPod, но като цяло съм много доволен
не е правило проблеми. Имам един стар IPod 20ГБ, който ми е напълно достатъчен. Зарежда се от DICE по същия кабел и така няма проблеми с батерията (която иначе е на свършване :mhihi: )
управлението от волана бачка, заглавията на песните се изписват на дисплея с превъртане. Не си спомням да се е налагало да използвам бутоните на IPod, всичко се командва от сд-то или волана
някой беше казал като недостатък че няма Random play

другите са по-нови като разработка и плейват директно от флашки, но имаше няколко теми за проблеми със звука при някои бройки ... не знам до къде стигнаха и дали са го оправили. Може да потърсиш и в Е39 имаше доста теми за тях

сега съм много навит за Dynavin или другото устройство, което скоро ще се появи, но изчаквам поне да оправят проблема със фоновият шум при радиото ... мисля, че ако имам такова нещо ще умра от яд че съм дал 1000лв за нещо с шум

Аватар
Кара: Бързо
Мечтае да кара: М3 Е92

Мнение от ludia » 02 Апр 2010, 10:43

За СД тата които пускат мп3 диск но не го четат случаино попаднах на една тема.
1.Ако СД-то ти пуска мп3 дискове НО седи само на 1-ва песен и неможе да се смени на втора 3-та и т.н. : са с по-нов вид лазер от обикновенния но все още не могат да четат мп3 ки. И никакъв софт неможе да ги накара.
2.Ако СД-то ти пуска мп3 дискове и може да сменяте песните от 1-ва на 2-ра и т.н. това значи че СД-то ви е заключено софтлеърно и може много лесно да се отключи от вашия БМВ дилър.
Изображение
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

http://clip4e.com/play.php?id=45143

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolae » 02 Апр 2010, 18:46

Като цяло и аз съм навит на dynavin или другия китайски продукт.
Дори някак си съм склонен да поръчам /поне след месец-два/ подобно нещо, стига някой да се навие да помага с монтажа.

Днес един пич ми предложи една алтернатива.
Касетофон пайнер някакъв за 160-180лв, който има usb и sd монтира се касетофона
по рамата на колата се поръчвала някаква платка, която е към още 100-на лв. за да може да работи копчалъка от волана.

Като изключим, това че ше изглежда малко по-грозно, после прибиране на панели /която мразя да правя/
цветово я отива я не...

Затова искам да взема xcarlink или dice или grom

Кой в София би се навил да ми монтира xcarlink ?

ПредишнаСледваща

Назад към E46