Сваляне на парктроник

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 i
Мечтае да кара: Е90 пак бензин

Re: Сваляне на парктроник

Мнение от ивайло81 » 02 Апр 2010, 2:24

VRPerformance написа:за тая датчици и без диагностика може да се види кой не работи,точно за 5 секунди ми става ясно кой е ''болния'',а дали е датчик или букса няма как да се каже без да се разглобява :)

точно.много добре казано.стига с тия диагностики,пари не ви ли взимат,че всеки втори праща на диагностика :)

ентусиаст
Аватар
Кара: U.D.M.

Мнение от stilko » 02 Апр 2010, 7:35

ивайло81 написа:
VRPerformance написа:за тая датчици и без диагностика може да се види кой не работи,точно за 5 секунди ми става ясно кой е ''болния'',а дали е датчик или букса няма как да се каже без да се разглобява :)

точно.много добре казано.стига с тия диагностики,пари не ви ли взимат,че всеки втори праща на диагностика :)

Всъщност не всеки взима пари за диагностика.

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 03 Апр 2010, 3:50

stilko написа:
ивайло81 написа:

Всъщност не всеки взима пари за диагностика.

Повечето имаме и сами "центрим" нещата :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е46
Мечтае да кара: x6

Мнение от malkiq utd » 03 Апр 2010, 11:43

Да особено за такова нещо.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 15 Юни 2010, 8:35

така.....вчера и аз се същисах, като установих че парктроника ми ту работи ту не работи. почистих отвън датчиците- нищо! като включа на задна се чува едно дълго изпищяване и после спира да пищи и не бачка. как се разбира кой датчик е повреден (без диагностика) и как се свалят тези датчици от фейслифт мтех броня....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше BMW F36 420xD GC, E90 320d
Мечтае да кара: изтребител F16 но ще се задоволя с F36 (за сега)
Детайли за колата: Сега се радвам на G11 740d XDrive LCI

Мнение от tosh » 02 Юли 2010, 11:07

alexsch написа:така.....вчера и аз се същисах, като установих че парктроника ми ту работи ту не работи. почистих отвън датчиците- нищо! като включа на задна се чува едно дълго изпищяване и после спира да пищи и не бачка. как се разбира кой датчик е повреден (без диагностика) и как се свалят тези датчици от фейслифт мтех броня....

И при мен е така. Свалих и напръсках всяка букса с контактен спрей и пак не работи. Има ли бушон за парктроника и кой е той? Или къде във Варна ремонтират оригинални парктроници, че вече на 5 места ми казаха че не се занимавали с оригинални парктроници.
ИзображениеИзображениеИзображение

Предишна

Назад към E46