ел. фар проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
ел. фар проблем
Проблема е ,че идиния фар не се движи нагоре надолу. Когато го мърдам от вътре се чува ,че машинката бръмчи ,но нищо не прави. Днес го свалих но така и не открих как да стигна до машинката. Някой може ли да ми каже как да стигна до нея?
- Next
- старши ентусиаст
-
- babbilqn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i Е46 2000
Re: ел. фар проблем
аз имам същия проблем но с левия когато го подчукна здравата се оправя за един ден и пак спира да се движи ако някои има идея какво може да му е а м/д на компа ми свети 4е ми е гръмнала крушката ама като пусна фаровете спира да свети може да има не6то общо
/// BMW е КоЛаТа БлОнДиНкА е ЖеНаТа ///
- ReDDcaFFe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d '00
babbilqn написа:аз имам същия проблем но с левия когато го подчукна здравата се оправя за един ден и пак спира да се движи ако някои има идея какво може да му е а м/д на компа ми свети 4е ми е гръмнала крушката ама като пусна фаровете спира да свети може да има не6то общо
Ксенон слагал ли си?Обикновено тогава идва проблема с идндикацията за изгоряла кришка и като светне изчезва.
При отключване на ксеноновите светлини в компютъра трябва да се оправи.
because Nothing breaks necks like a Black BMW
- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
Next написа:Проблема е ,че идиния фар не се движи нагоре надолу. Когато го мърдам от вътре се чува ,че машинката бръмчи ,но нищо не прави. Днес го свалих но така и не открих как да стигна до машинката. Някой може ли да ми каже как да стигна до нея?
+1

- Next
- старши ентусиаст
-
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
Брат ми имаше подобен проблем - при него левиа фар просто не искаше да се вдига и сваля и се оказа че буксата която е за самия фар не дава добър контакт. Поразмърдахме е малко изкарахме е разглобихме я уж да видим какво и е... нищо и нямаше после като си е сложихме пак всичко си работеше както трябва 

- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 730d
+ 1 глас! На мен също не ми работи на левия фар. Иначе десния е ок. Някой компетентен по въпроса няма ли?
- ssttaannyy
-
-
- Кара: е30кабрио318@325 е46купе е60комби
- Мечтае да кара: bmw turbo
явно много сме с този проблем и на мене левия не ми работи
- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw
проверете буксите колеги или самата машинка се е повредила
- ssttaannyy
-
-
- Кара: е30кабрио318@325 е46купе е60комби
- Мечтае да кара: bmw turbo
- stefsax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
и аз имах проблем с левия фар,не се движеше.ама го оправих.беше ми счупена връзката на рефлектора с моторчето.тва е една малка бяла пластмасова като щипка,ама не знам как да вкарам снимка във форума за да ви я покажа.ама в дару продават с поръчка от германия комплект ремонтни джунджурий за 13 лв.но се научих как се разглобява фара до последно,не ми беше лесно,но много трябва да се внимава защото всичко е много трошлово там.ако някои има нужда се обаждайте да помагаме със разглобяването
- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
Да колега качи малко снимки ,да ни отвориш очите
Като пишеш -горе има бутон "Img" него натискаш за да прикачиш (има изизквания за размера и големината на файла)
!!!
Като пишеш -горе има бутон "Img" него натискаш за да прикачиш (има изизквания за размера и големината на файла)

- stefsax
- кандидат ентусиаст
-
като се прибера в софия ще я снимам тая пластмаска ,но ще ви снимам здравата,защото счупената -(побългарената,оправената)е във левия ми фар и не искам да го разглабям пак,и така комплекта със ремонтни джунджурий за 13 лв от дару сега ми остана за резерва.дано да се справя със пращането на снимката,ако не се справя ще я пратя по имеила.това ще се случи във понеделник.а ако мога да помогна на някои тел ми е 0889453013
- stefsax
- кандидат ентусиаст
-
stefsax написа:като се прибера в софия ще я снимам тая пластмаска ,но ще ви снимам здравата,защото счупената -(побългарената,оправената)е във левия ми фар и не искам да го разглабям пак,и така комплекта със ремонтни джунджурий за 13 лв от дару сега ми остана за резерва.дано да се справя със пращането на снимката,ако не се справя ще я пратя по имеила.това ще се случи във понеделник.а ако мога да помогна на някои тел ми е 0889453013
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
15 мнения
• Страница 1 от 1