Едно въпросче
Модератор: Технически модератори
			8 мнения
			 • Страница 1 от 1

- slavianko
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Караше E34 528i turbo
Едно въпросче
Колеги тая ламарина която стои точно зад задната облегалка съм и хвърлил око. Ще има ли някакъв проблем ако я изхвърля. Идният месец ще слагам roll cage и тогава няма да има проблеми гаранция ама докато го сложа ще има ли някакъв кахър според вас. Вчера гледах на Камикадзе жълтата Е36-ца и видях че той е махнал и ламарината зад облегалката и тая под прозореца и вече 2-3г къпе така и задното стъкло си му е още на мястото   

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- e30_
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E30 Turbo
- Мечтае да кара: горе посоченото
- Детайли за колата: E30 Turbo
Re: Едно въпросче
аз ходих да питам тия от  авител да ми слагат музика и ми казаха че за отзад единствения вариант е да се реже от тая ламарина казаха че и на други са резали (не ставаше въпрос за цялата, но то ако я резнат малко тя пак си губи здравостта - до колкото знам)

- Zubcho
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
По-добре я махни след като сложиш ролкейджа или изобщо не я махай. Мисля, че ако я махнеш ще компрометираш здравината на купето. Не случайно е сложена таз ламарина не само за да тежи 
Поздрави

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
		Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- kirililiev
- ентусиаст
- 

- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3

коя ламарина,тази ли?

- slavianko
- старши ентусиаст
- 

Точно за тази имах в предвидkirililiev написа:
коя ламарина,тази ли?

А защо не я одряза малко по отвътре там където е залепена фабрично. Мен ми се иска да я изрежа съвсем от дъното че да ми се открие ботуша и да мога за него да хвана подпората на roll cage-a
Ето на тея снимки се вижда как е издънена до края за да може да се хване там на ботуша самоят кейдж
http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.ph ... 46459p.jpg
Но предполагам щом ти си го издънил почти до края не вярвам да има проблем ако го избоча съвсем от дъното

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Shishmanov
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E34 520i
Махай ламарината щом искаш - няма да имаш проблем. Първо - Бмв-то не е с изцяло самоносеща конструкция, така че каросерията не се товари чак толкоз. Второ - това не е опел или жигули, та да му влияят такива дреболии и да почне да се усуква  

- kirililiev
- ентусиаст
- 

- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
slavianko написа:Точно за тази имах в предвидkirililiev написа:
коя ламарина,тази ли?

А защо не я одряза малко по отвътре там където е залепена фабрично. Мен ми се иска да я изрежа съвсем от дъното че да ми се открие ботуша и да мога за него да хвана подпората на roll cage-a
Ето на тея снимки се вижда как е издънена до края за да може да се хване там на ботуша самоят кейдж
http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.ph ... 46459p.jpg
Но предполагам щом ти си го издънил почти до края не вярвам да има проблем ако го избоча съвсем от дъното
не съм рязал по начина от снимката защото там няма да издържи обикновенно стъкло,прекалено е малка долната греда а с истинско окачване стреса върху купето е доста голям,а и 100% за да изрежат до толкова са предвидили поликарбонатно стъкло.
- slavianko
- старши ентусиаст
- 

Не, не. Нямам в предвид да режа и тая под стъклото. Само тази дето ти си изрязал зад облегалката но по настрани за да се открият ботушите. Тази отгоре не ми пречи и изобщо не мисля да я барам. Макар че и тя не е девственна вече понеже има 12 инчови дупки от колониkirililiev написа:не съм рязал по начина от снимката защото там няма да издържи обикновенно стъкло,прекалено е малка долната греда а с истинско окачване стреса върху купето е доста голям,а и 100% за да изрежат до толкова са предвидили поликарбонатно стъкло.

8 мнения
			 • Страница 1 от 1