Ел. стъкло проблем

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Ел. стъкло проблем

Мнение от nikkit » 30 Мар 2010, 0:57

колега сигорно е механизма и пластмаските сьздажат усилие и понеже тия коп4ета са по умни и пазат мотор4ето изклу4ат на определен ампераж товар

Потребител
Аватар
Кара: Бърз м42

Мнение от Beglecca » 31 Мар 2010, 11:27

Колега ако искаш ела със по бира ако си от софия и ще го оправиме за бързо ако не взимаш една бормашина и разпробиваш нитовете сваляш машинката и навънка я пробваи как деиства ако деиства добре си смени водачите в дарукар са по 2 и нещо и задължително като сложиш машинката на вратата слагаш само голямата букса след това вдигаш прозореца почти до горе и тогава слагаш и втората букса която е за вдигането на прозореца като затвориш вратата защото мен ми е правило проблем и със тази букса така че внимаваи
Изображение

[url=http://smayli.ru/generatonadpisey/]Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 36 M52B20 coupe
Мечтае да кара: E46 M3 Convertible

Мнение от SHEGAJIQ » 16 Авг 2011, 0:54

здравейте колеги,малко позабравена тема но и при мен се появи дерче :) значи моторчето си функционира перфектно,проблема е че "ножиците" се бяха извадили от релсите.при мен предполагам и при вас 2-та края на ножицата влизат в релсите в двата края на стъклото в един пластмасов детайл и им се слага една метална скобичка която пречи на края да излезе .от страната на механизма просто не виждам начин да се стисне тази скоба че да държи шината и да придвижва стъклото.с две думи от едната страна щракнах скобата а от другата не мога.някой има ли идей дали може да се разглоби някак си нещо или как да подходя ?
http://www.youtube.com/watch?v=JTMhcN2o0N0 За това си говорим :)

Предишна

Назад към E36