Новото BMW 5 - 2011
Модератор: Общи модератори
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: Новото BMW 5 - 2011
Външният й вид остава по-спорти. Просто е толкова добре изглеждаща и балансирана отвън, че има цялото спортно усещане на света. С тоя объл таван, като на купе, с разпльоканата ширина...
Имах удоволствието да покарам 535i с новото турбопълнене - двуструен турбокомпресор. Тая кола разполага с максималния си въртящ момент от 1200 об/мин. Това е луда работа. Следващото налудничево нещо е, че при движение със 160 км/ч, оборотомерът едва достига 2000 об/мин. Не мисля, че има нещо лошо, което може да се каже за тая кола. Дори и да искаш да се заядеш за нещо, шансът да успееш е доста малък.
Имах удоволствието да покарам 535i с новото турбопълнене - двуструен турбокомпресор. Тая кола разполага с максималния си въртящ момент от 1200 об/мин. Това е луда работа. Следващото налудничево нещо е, че при движение със 160 км/ч, оборотомерът едва достига 2000 об/мин. Не мисля, че има нещо лошо, което може да се каже за тая кола. Дори и да искаш да се заядеш за нещо, шансът да успееш е доста малък.

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
err0r написа:Не мисля, че има нещо лошо, което може да се каже за тая кола. Дори и да искаш да се заядеш за нещо, шансът да успееш е доста малък.
Цената...

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Аз мисля, че и цената не е лоша. Все пак е премиум марка, а не шкода или сеат...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
И аз не мисля, че цената е висока. На времето и Е60 като излезе пак беше скъпо. А и не може да се очаква тази кола да струва 30 хиляди все пак 

В Германия базовата версия на 5-цата е 39,000 евро 
Тук онзи ден като бях в хотел Хилтън бяха изложили 530d - 143,000 лв

Хорейшио написа:В Германия базовата версия на 5-цата е 39,000 евро
Правиш ли разлика между базова и вече оборудвана кола?
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
Колата е един път. Бъбреците ми се струват огромни и това много ми харесва. Жалко че все още не се предлага 520д за българския пазар. Някой има ли представа какви са цените за коли на склад, който са в наличност в момента?
Последна промяна eMotion на 29 Мар 2010, 19:12, променена общо 1 път
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
((:BuKcu:)) написа:Колата е един пътМного ми харесва, особено отпред муцуната е впечатляваща. Задницата е доста по-малка от тази на 7-ма серия, както и предницата. Вътре усещането е като в 7-ма серия като обем, само дето тавана е по-нисък и както казах предницата е по-къса.
Автомобилът наистина е много красив, но е прекалено хубав и луксозен за класа си. До сега 5-та серия беше смеска с лек лукс от 7-ма серия и спортния дух от 3-та серия, сега като че ли....е наблегнато на лукса в автомобила / вярно, че не знам как върви/. Надявам се да се оцени правилно от хората!
![]()
От всички ревюта и пробни шофирания, отзивите са, че е много луксозна, но спортният дух е напълно запазен и явно може да бъде доста брутален автомобил.

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Днес я видя пред Шератон с надпис пресс отпред.
Невероятно елегантен и в същото време прикрито-аресивен автомобил
Много ми напомня за линията на Е39, която е хем страшно елегантна, хем адски адресивна.Палци горе и много продажби!
Невероятно елегантен и в същото време прикрито-аресивен автомобил

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
в Шумен си имаме вече такава 

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
MaXimal написа:Аз мисля, че и цената не е лоша. Все пак е премиум марка, а не шкода или сеат...
Факт. Ама като ми е извън бюджета, няма как да ми хареса цената. Иначе съм убеден, че си струва всяка стотинка за напълно оборудваното 550i.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Niki__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F25 2.0d
Колата просто има уникална форма ВЛЮБЕН СЪМ.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
MCar написа:От всички ревюта и пробни шофирания, отзивите са, че е много луксозна, но спортният дух е напълно запазен и явно може да бъде доста брутален автомобил.
Това е най-забавното в тази кола. От много време не ми се бе случвало, като натисна педала на газта до долу и потегля, в огледалото да видя 20 метра черни следи. И това точно из слънчев Пловдив.

- Niki__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F25 2.0d
err0r написа:MCar написа:От всички ревюта и пробни шофирания, отзивите са, че е много луксозна, но спортният дух е напълно запазен и явно може да бъде доста брутален автомобил.
Това е най-забавното в тази кола. От много време не ми се бе случвало, като натисна педала на газта до долу и потегля, в огледалото да видя 20 метра черни следи. И това точно из слънчев Пловдив.