За форума и свободата.
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
За форума и свободата.
Уважаеми колеги. Нямам навика да пускам теми за щяло и нещяло, нито пък имам време. Не се препоръчвам с това. Поводът за тази тема, е тази тема:
viewtopic.php?f=4&t=197212&start=45
В тази тема, бях провокиран от изказването на г-на, с ник BULLI, който е модератор, в частност описаните от него действия, които той щял да извърши над човека, извършил наистина отвратителна жестокост, над едно животинче. В рамките на добрия тон, аз директно изложих в прав текст едно питане, а именно, дали г-н модератор-а, наистина би извършил описаните от него действия над този човек (ако има възможност), сред които и проява на чист канибализъм, ядене на черва, бъбреци и т.н., стори ми се доста гнусно. Писах и други неща, но това е главното. То ме провокира и да напиша, че такова поведение е инфантилно, но май друга дума трябваше да употребя. Г-на преди това беше отговорил, придружено с някаква заплаха, както аз подразбрах (а може и да греша), че не е голословен и стои зад думите си. На което аз съвсем логично си помислих, че този човек, би си хапнал дроб сърма от червата на този човек, виновник за жестокостта над животното. Ок, всеки има вкус. Не се шегувам. Обаче това мнение зачезна некъде. Питах в темата, мълчание. Ма ще питам тук, преди и тази тема да отиде в небитието. Има ли тук в този форум, човек от ръководния екип, или самия г-н BULLI, да ми каже къде ми е мнението, което си играх да пиша и беше най-безцеремонно изтрито, без никакво обяснение? Това ли е начина г-да, отговорни лица във форума? И това публичен, свободен форум ли е или масонска ложа за посветени? Къде е г-н BULLI, ербап да ме бие на събора даже, да каже канибал ли е или не и какво е имал впредвид като си е написал изложението и стои зад всяка своя дума? Има ли някой, който може да ми отговори? Благодаря.
P.S.Да уточня, това не е заяждане към ръководния екип на форума, просто си повтарям въпроса към конкретен човек в тази тема.
viewtopic.php?f=4&t=197212&start=45
В тази тема, бях провокиран от изказването на г-на, с ник BULLI, който е модератор, в частност описаните от него действия, които той щял да извърши над човека, извършил наистина отвратителна жестокост, над едно животинче. В рамките на добрия тон, аз директно изложих в прав текст едно питане, а именно, дали г-н модератор-а, наистина би извършил описаните от него действия над този човек (ако има възможност), сред които и проява на чист канибализъм, ядене на черва, бъбреци и т.н., стори ми се доста гнусно. Писах и други неща, но това е главното. То ме провокира и да напиша, че такова поведение е инфантилно, но май друга дума трябваше да употребя. Г-на преди това беше отговорил, придружено с някаква заплаха, както аз подразбрах (а може и да греша), че не е голословен и стои зад думите си. На което аз съвсем логично си помислих, че този човек, би си хапнал дроб сърма от червата на този човек, виновник за жестокостта над животното. Ок, всеки има вкус. Не се шегувам. Обаче това мнение зачезна некъде. Питах в темата, мълчание. Ма ще питам тук, преди и тази тема да отиде в небитието. Има ли тук в този форум, човек от ръководния екип, или самия г-н BULLI, да ми каже къде ми е мнението, което си играх да пиша и беше най-безцеремонно изтрито, без никакво обяснение? Това ли е начина г-да, отговорни лица във форума? И това публичен, свободен форум ли е или масонска ложа за посветени? Къде е г-н BULLI, ербап да ме бие на събора даже, да каже канибал ли е или не и какво е имал впредвид като си е написал изложението и стои зад всяка своя дума? Има ли някой, който може да ми отговори? Благодаря.
P.S.Да уточня, това не е заяждане към ръководния екип на форума, просто си повтарям въпроса към конкретен човек в тази тема.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Re: За форума и свободата.
Аз,ти прочетох поста преди да бъде изтрит,но спорет мен няма смисъл да се палиш толкова лесно,силно се съмнявам да направи което и да е от работите който е изборил BULLI 

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Абре аз понеже неразбрах, с две думи ще кажеш ли какво точно казваш, че аз до тук разбрах, че си предлагаш черния дроп за обяд на Були на събора.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
мда за съжаление и този форум вече става собственост на модераторите и за в бъдеще ще се използва май само от тях...

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
всички сме малко или много форумни герои и като прочетеме нещо често отреагирваме по инерция. и после си носиме последствията.
не задълбавай в глупости. мнението ти е било изтрито за да няма разправии.
даже сега ще заключа тая тема защото ако се замислиш- каквото и да се напише в нея няма да има печеливши.
не задълбавай в глупости. мнението ти е било изтрито за да няма разправии.
даже сега ще заключа тая тема защото ако се замислиш- каквото и да се напише в нея няма да има печеливши.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
5 мнения
• Страница 1 от 1