бензиново не иска да пали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Georgi_123
- Потребител
-
- Кара: BMW M43B16 / M47B20 E91
Re: бензиново не иска да пали
Ами относно как се откача датчика и аз не знам има си букса вярно на кофти място е ама трябва да се провери дават го като проблем при е36 а за имобилайзера и тои може да е проблема ама то от много рабои може да е пробваи дали има то на свещите, бензин има и ако има и ток трява да запали. А за въпросния датчик може да разгледаш
http://e36bg.com/revolution/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid=10
Описано е какви са слабите места и какъв може да е проблема
http://e36bg.com/revolution/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid=10
Описано е какви са слабите места и какъв може да е проблема
Много полезна информация колега, благодаря ти
Следкато прочетох инфото в сайта, съм почти убеден, че именно от там идва проблема
Сега ако се намери някой който да ми помогне с информация относно цялата работа по монтажа и демонтажа, ще съм му адски благодарен
Че иначе без предварително инфо зор ще видя, докъто откача първо буксата на датчика и евентуално ако след това запали, при демонтажа и монтажа на новатя
Мислих го като вариант да я закарам на сервиз, но без спирачки серво в тази поледица до най-близкият сервиз на който имам доверие е около 7км, а за рапатрак ми искат 40лв
А и за не чак толкова сериозен проблем, ще ми е и кеф да си го отстраня сам 

Сега ако се намери някой който да ми помогне с информация относно цялата работа по монтажа и демонтажа, ще съм му адски благодарен

Мислих го като вариант да я закарам на сервиз, но без спирачки серво в тази поледица до най-близкият сервиз на който имам доверие е около 7км, а за рапатрак ми искат 40лв

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

Никой ли не е свалял въпросният датчик досега
Хайде помагайте, че не ми се сваля колектора...100% има по-лесен начин
А и един въпрос, датчиците при различните двигатели различни ли са ? Че намерих от 320-ска и от Is-ка

А и един въпрос, датчиците при различните двигатели различни ли са ? Че намерих от 320-ска и от Is-ка

Щом стартерът върти, НЕ Е проблем с имобилайзера, освен ако нещо не е баяно на колата от хитреци.
Повреда в датчика на коляновия вал може; и е доста вероятна причина за тия мъки. НО! Откачането на буксата му с нищо няма да помогне, защото без този датичк колата няма да запали въобще. Виж, замяната му с друг, гарантирано работещ, ще покаже в него ли е белята. Една диагностика на място също вероятно ще разкрие, ако има дерт с въпросния датчик. Успех!
Повреда в датчика на коляновия вал може; и е доста вероятна причина за тия мъки. НО! Откачането на буксата му с нищо няма да помогне, защото без този датичк колата няма да запали въобще. Виж, замяната му с друг, гарантирано работещ, ще покаже в него ли е белята. Една диагностика на място също вероятно ще разкрие, ако има дерт с въпросния датчик. Успех!
Мерси за инфото колега, всичко води към датчика като симптоми и предполагам че е той
На диагностика преди ми е излизала грешка на датчика, така че....
Иначе за откачването, други колеги ми казват, че ако проблема е в него, колата ще запали
Аз обаче мислех и друго да проверя при въртене давали искра...ако не дава, пак ще разбера, че е датчика
Иначе като инфо сега ми трябва, от кои двигатели става такъв датчик, за да знам към какво да се ориентирам....

Иначе за откачването, други колеги ми казват, че ако проблема е в него, колата ще запали

Аз обаче мислех и друго да проверя при въртене давали искра...ако не дава, пак ще разбера, че е датчика

Иначе като инфо сега ми трябва, от кои двигатели става такъв датчик, за да знам към какво да се ориентирам....

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
mafia написа::roll:
Part Cross-reference:20 Pulse generator, crankshaft 1 09/1995 12141739886
RealOEM.com Home
E36: Details on E36
E36 316g Compact, Europe
E36 316i Sedan, Europe
E36 316i Coupe, Europe
E36 316i Touring, Europe
E36 316i 1.6 Compact, Europe
E36 318i Convertible, Europe
E36 318i Touring, Europe
E36 318i Sedan, Europe
Z3: Details on Z3
Z3 Z3 1.8 Roadster, Europe
Details for all
Search for another part:
Enter 11-digit or 7-digit Part Number:
USA Europe
Copyright © RealOEM.com.http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BE11&mospid=47424&btnr=11_1376&hg=11&fg=10
Мерис колега, много полезно инфо
Сега остана да измисля как да го сваля без да разглабям двигателя 

Приател има проблем с паленео и реших да не пускам нова тема. А проблема е, че като се завърти клиуча стартера не върти, но на бутане колата пали. Възможно ли е да е от имобилайзера? Двигателя е м43 с оригинална аларма и клиуюа е с копчетата.
Здравйте колеги аз съм абсолютно пресен член на клуба.От 4 дена притейавам Е36 320i но мнението което пускам не е само да се похваля(не случайно пиша в този раздел)Значи какав е проблема при мен (баси появи се на втория ден)Когато запаля автомобила за парви път през деня няма никакъв проблем както се казва още докато и покажа ключа и пали,но после да кажем след 15-20 минути трябва да запаля пак тогава вече неще или пали с огромни мъки,като въртя стартера доста и така най-много да прецакам стартера.иначе си работи напълно нормално колата нито прекъсва нито придърпва.Извинявам се ако сам се намесил във вече започнатата тема но не ми се пуска6е нова.Ще съм ви много благодарен за съвети! 

- bumer1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 316i m43 e36 323i m52
- Мечтае да кара: е36 м3 и е39м52б20
- Детайли за колата: лабава но със шпер :P
lutko_86 написа:колега за всеки случаи сипи и бензин да не е замразнал че некои пат се случва ако е зъмръзнал новия да го разтопи щото на мен ми го е правило и тзи номер
точно так аи е станалоо беше замразналл мс много
- bumer1
- кандидат ентусиаст
-
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

- bumer1
- кандидат ентусиаст
-
Да имаш право еми проблемът беше че колата е седяла с малко бензин и е замръзнала времето се стопли и проблемът е решен темата е за ключ. 

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2