В5 - влюбен съм!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

В5 - влюбен съм!

Мнение от Cobra » 20 Сеп 2005, 20:45

Имах по щастливо събитие в живота си :shock:

По стечение на обстоятелствата имах възможност да се насладя на БМВ В5, и то мнооооооого черно 8)

Както и да е,нямам впечатление от новата М5, а само от М5 Е39,но това което мога да кажа е: НЕЧОВЕШКИ ВЪРТЯЩ момент.да това е което ми направи впечатление - просто немога да повярвам как на 6-та от 40 до 240 прави така че коремът ми да се прибере :mhihi: (а това не е лесно) :mhihi:

Както и да е:Маршрутът с моя приятел който любезно ми даде да тествам-или да се изфука :confused: -неговата красавица, беше: От Раковска (БИАД) :mhihi: до Ихтиман и обратно към 3ам,тегло на пътниците ОКОЛО 450кила :shock: - (е единия поолекна малко на караулката,де - ама не с пари,а с малко храна и виски :mhihi: ).

Още при потеглянето установих че всичко като усещане в колата е много ... твърдо,да това е думата-стегнат волан,твърда газ-уж лека спирачка но невероятно рязка както и познатото так-так по паветата осезаемо само в мойте ръце,разбира се още с началното натискане на газта надясно по Раковски усетих че вече имам сини лампи зад мен и се наложи да намаля :mhihi: за да се разберем,последва нервно натискане пак на силата и се озовахме пред коня,от там видях позната задница на мой познат с Х5 и реших да мина по възможно най добрата траектория за да ме види и да натисне и той, на светофара на Орлов мост спряхме заедно казах му че не е моя и пожелах старт-разбира се нещата бяха предрешени-пръста ми натисна един познат бутон и след леко припомпване на педала усетих неистовата мощ на звяра пред мен,видях светлината и пуснах спирачката-просто с периферното си зрение видях как Х5-цата дръпна (според мен де :mhihi: ) ръчната а аз едвам удържах машината в пътя и към 60-това беше първата скорост която видях след това 80-140-180-210-220 - и здрав скок на безумните спирачки-момчетата до мен ахнаха а собственика се изхили в умиление :mhihi: -беше горд от своята красавица-да но аз не спрях до там-след лек слалом с около 160-170 се озовах на 7-км където от Неокатойкен се пробвам колко правя с турбо ис-а до Метро-някъде към 205-210 (от 120 на 5-та),поседва същото упражнение - 6-та и потрепване след лекия натиск на педала и после стремително ускорени от 110 до......колкото можа - страх ме беше да гледам над 220!Познато увисване на коланите и минаване на моста с около 100-да пестим здравето на ортака,айде така и на караулката където спряхме да разтовари КоцЕ и да видим какво може прословутия В5-нямаше повече изпълнение освен 250-то на излизане, а само плавно носене по завойте с скорости от 140-190-това е което ми се струваше радост тогава - да усетя как динамичния контрол почти не се намесва,а само аз уравлявам звяра молещ се за поредна дозя гориво,но уви нямаше къде у навръщане преодстъпих карането на собственика който караше като за да я погребва :mhihi:

ВЛЮБЕН СЪМ!

юзър
Аватар

Мнение от юзър » 20 Сеп 2005, 23:14

АЛПИНА рулззз

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 21 Сеп 2005, 4:00

Е ти па си намерил с к'во да се дърпаш и то с каква кола :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Х5-цата с къв двигател беше ?
Инак както каза Явор Алпина Рулзззз :twisted:

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 21 Сеп 2005, 6:46

казвай какво пие твоя човек, че ми се кара Б5 та ми плющат ушите :lol:

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 21 Сеп 2005, 6:54

Супер яко :!: И аз бих се влюбил... :mhihi:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 21 Сеп 2005, 7:36

Ооо дааа :!:
Миналата седмица като бях в София да ми регистрират колата и аз видях тази хубавица - цели 3 пъти около КАТ :bowdown: :bowdown: :driving: .
Е, там пича си караше кротко разбира се :mhihi: :mhihi: ...
Live and let Die!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 21 Сеп 2005, 10:34

Интересна историйка :) Някакви снимки на красавицата има ли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 21 Сеп 2005, 10:57

НЕЧОВЕШКИ ВЪРТЯЩ момент

в сайта на Алпина пише така:"още при 1000об. колата разполага с 300нм,а между 4250 и 5250 има 700нм"...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 21 Сеп 2005, 11:24

///M Power написа:
НЕЧОВЕШКИ ВЪРТЯЩ момент

в сайта на Алпина пише така:"още при 1000об. колата разполага с 300нм,а между 4250 и 5250 има 700нм"...

Ето защо така съм го почувствал :lol:

Не,снимки не обичам да правя-не съм на панаир или на Абажурище все пак

Назад към Страхотни истории