1-ви кръг "Тайм Атак" - 2010 г.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: 1-ви кръг "Тайм Атак" - 2010 г.
колега,още ги няма,и аз чакам да ги качат в Дрифт клуб,ама ги няма. Вапреки това,на Калояново на място ги казваха,записваха и всеки можвшв да ги види. Моито лично време беше за 3 те финални обиколки 1,15 ,докато на колегата с голфа беше 1,16 и нещо. Не искам нито да се хваля,нито да обиждам някои,но това прехвалване на този голф..................... 

Баце незнам с това време 1.15 дето си дал............
Виж на стр2 съм качил времената от свободнат на квалификацията слезнахме с по още1 сек .
Вижте преди да се излагате .............
Виж на стр2 съм качил времената от свободнат на квалификацията слезнахме с по още1 сек .
Вижте преди да се излагате .............
Напълно те подкрепям, прекалено е. важното е че си му затворил устата на тоя голфаджия. А и явно имаш талант
+ това тоя с голфа май беше с някакви много рошави гуми.

колега gogokol,извинявам се,грешката е моя,времето ми е 3,15,и то говорим за 3 те финални обиколки, с старта от място,както видя. Само за инфо,аз сам Виктор,с осмото време. Иначе ще се радвам ако имаш от някаде и финалните времена
. Относно колегата с голфа,не искам по никакав начин да умаловажавам качествата му като шофиор,но колата му беше с чисто нови гуми семи слик и е супер подготвена,и вапреки това........

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Хаха, колега, ти за времето 1.05 ли говореше? Щом си с Е36ца в S2, би трябвало да е с мотор над 2 литра, може би 2,5 или дори 2,8? Не знам, но аз миналата година с компакт, 1,6литра, 105к.с., с който за първи път се качвам на пистата, със сток китайски гуми за една единствена обиколка, без опознаване на колата имам 1.04, с възможност за малко по-добро време от няколко обиколки след привикване с колата... Така че недей да съдиш останалите, без нито да знаеш техниката с която разполагат, нито да знаеш с какви способности разполагат... Също така един неподходящ слик може повече да провали представянето на един пилот, отколкото да го подобри спрямо стандартните гуми... Не че съм фен на голфа, но колата се представя адски убедително за това което е... Редно е да се признават успехите на хората и техниката с която разполагат, независимо че не са от нашата любима марка... Боли като паднеш от евтина малка кола, но се случва често, особено със стандартните BMWта, с различно от M означение на багажника...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Колега DrivinGGoD,писах отговор в темата през деня ,но не го виждам и ще пиша пак. Далеч съм от мисълта да сравнявам шофьорските си способности с твоите,нито да умаловажавам резултатите на които и да било. Просто моята кола е на 16 години и карам с гуми от боклука,а голфа е в пъти по скъп от нея,но..... По добре да не досаждаме повече на колегите с тази дискусия
. Просто на следващото състезание ще го бия и това е .Само като инфо,влезнах във финала с 1,04, а там имам и по бързи обиколки
Успех на всички ентусиясти и дано някои не се е обидил 

- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
lastika написа:Колега DrivinGGoD,писах отговор в темата през деня ,но не го виждам и ще пиша пак. Далеч съм от мисълта да сравнявам шофьорските си способности с твоите,нито да умаловажавам резултатите на които и да било. Просто моята кола е на 16 години и карам с гуми от боклука,а голфа е в пъти по скъп от нея,но..... По добре да не досаждаме повече на колегите с тази дискусия. Просто на следващото състезание ще го бия и това е .Само като инфо,влезнах във финала с 1,04, а там имам и по бързи обиколки
Успех на всички ентусиясти и дано някои не се е обидил
само да попитам ако това е синята е36 дето ни испревари по магистралата на път за там , не е ли М3 защото никаде не си писал
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL

Стига сте спорили, за глупости. И аз преди време с Е36 318 М43 мотор, дадох време 1:07, ама немога да се сравнявам нито с Голф-а, нито с която и да е М-ка. Макар че говорим за 2-3 секунди. Това не е Драг, че да гледаме коя кола каква е.
I drift not because it is a quicker way around a corner,
but the most exciting way.
-Keiichi Tsuchiya
but the most exciting way.
-Keiichi Tsuchiya
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
колеги да спрем със споровете до тук.
следват много други подобни мероприятия,
където тепърва участниците ще се доказват на пистата,
а не тук с писания и недоразбирания.
следват много други подобни мероприятия,
където тепърва участниците ще се доказват на пистата,
а не тук с писания и недоразбирания.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3