слаби места по купето
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			30 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- dopestar
- ентусиаст
- 

- Кара: 316
аз пък си взех двоен 84г. и го пребоядисах единствено защото винаги го к правя като сменя колата, НО го кърпих единствено на предния калник в долния му край(малко по на ляво от съединителя) така че те гният ако не са поддържани, не е закон че всичките трябва да са гнили там и там

- SlipKnoT
- devildriver
- 

- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Малкия написа:Бате м/у твоита и моита Е30ка има разлика от небето до земята
Аре по лекинко.. се едно па твойта е да си ебе майката.. как го каза се едно е М3 Спорт Еволюшън на 20 000км..
- Малкия
- М40 Forever
- 

- Кара: M
мoже и CSL да е ти ко се мешаш в чужди коментариSlipKnoT написа:Малкия написа:Бате м/у твоита и моита Е30ка има разлика от небето до земята
Аре по лекинко.. се едно па твойта е да си ебе майката.. как го каза се едно е М3 Спорт Еволюшън на 20 000км..

може да съм имал впредвид че е много зле веднага бързате с коментарите
  може да съм имал впредвид че е много зле веднага бързате с коментарите  

- Малкия
- М40 Forever
- 

Аве са ако имаш да ми казваш нещо като се видим мое да ми го кажеш лично  Първо темата е за ламарините на Е30 ти ми пишеш че колата ми била М3 и то без въобще и да съм намеквал за това. Второ как така ше се намесваш ти в мои коментари за когото и да е било
  Първо темата е за ламарините на Е30 ти ми пишеш че колата ми била М3 и то без въобще и да съм намеквал за това. Второ как така ше се намесваш ти в мои коментари за когото и да е било  Са да си имаме уважението ма...
  Са да си имаме уважението ма... 

Първо темата е за ламарините на Е30 ти ми пишеш че колата ми била М3 и то без въобще и да съм намеквал за това. Второ как така ше се намесваш ти в мои коментари за когото и да е било
  Първо темата е за ламарините на Е30 ти ми пишеш че колата ми била М3 и то без въобще и да съм намеквал за това. Второ как така ше се намесваш ти в мои коментари за когото и да е било  Са да си имаме уважението ма...
  Са да си имаме уважението ма... 
- SlipKnoT
- devildriver
- 

Точно си изтрих мнението за да ти кажа на живо, че от страни изгжда смешно.. "моита е най хубава".. ма ти си знаеш..

- Малкия
- М40 Forever
- 

Добре бе пич някаде да съм написал че моита е наи перфектна я се стегни стига сме палнили темата с обясненияSlipKnoT написа:Точно си изтрих мнението за да ти кажа на живо, че от страни изгжда смешно.. "моита е най хубава".. ма ти си знаеш..

- SlipKnoT
- devildriver
- 

Ок.. нз.. ще се разбереме, ако някои път намина към Еко.. моля някои буден модератор да ни изтърже мненията..

- krika
- ...и то хидравличен :)
- 

- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Кой не гние бе вие луди ли сте  То по София не можеш да видиш читаво е30 сичко е гнилоч без там некви боядисани или изложбени
 То по София не можеш да видиш читаво е30 сичко е гнилоч без там некви боядисани или изложбени  
   Е верно двойнио позагнясват повечко ма то от ЕГНто
 Е верно двойнио позагнясват повечко ма то от ЕГНто  Не че се олекотяват като орлеата ма тук там им тръгва ръст
 Не че се олекотяват като орлеата ма тук там им тръгва ръст 
			 То по София не можеш да видиш читаво е30 сичко е гнилоч без там некви боядисани или изложбени
   Е верно двойнио позагнясват повечко ма то от ЕГНто
 Е верно двойнио позагнясват повечко ма то от ЕГНто  Не че се олекотяват като орлеата ма тук там им тръгва ръст
 Не че се олекотяват като орлеата ма тук там им тръгва ръст 
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA  ---- http://www.formula1.bg ----
		- niko_first
- младши ентусиаст
- 

Малкия написа:Бате м/у твоита и моита Е30ка има разлика от небето до земята
човече аз ти казвам ,че и по мойта няма гран ръжда, а изопшо не се опитвам даж праа некво сравнение м/у двете. оше повече че изопшо не съм я виждал твоита

.
.
само гасссс на ИС-ката
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
- 

- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
не видях някои да е посочил  долния ръб на предницата, точно под бронята където се захваща предния спойлер - на повечето е30ки тоя спойлер липсва, съответно няма кой да пази ламарината от вода, кал и други, и там ръждясват също  

- dopestar
- ентусиаст
- 

- Кара: 316
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
- 

- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
То на опела ако не му смениш веждите със маслото до следващата смяна на масло може да не са останали вежди за смяна  

А за моята Е30 има некви ръжди около кутията с бушоните ма то само козметично не е станало само тор
                                                                    А за моята Е30 има некви ръжди около кутията с бушоните ма то само козметично не е станало само тор 

30 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2