Проблем с мигачи, аварийни и осветлението на таблото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с мигачи, аварийни и осветлението на таблото
Здарвейте колеги. Имам проблем и се нуждая от помощ.
Първо искам да кажа, че в живея на един остров в Гърция, където влажноста на въздуха през зимата е почти 100%.
Когато преди няколко месеца купих колата всичко беше ок, докато не дойдох тук. Отначало показваше индикация за проблем с фаровете(по късно единият изгоря), после отказаха мигачите, аварийните и светлините на таблото (в това число и индикациите за грешка). Задните светлини обаче работят поне засега.
Тук майсторите в сервизите са самоуки и не искам да ми чоплят колата, а най-близкия сервиз на бмв е на 100тина километра. Не е проблем да я закарам до там, но как да пътувам без мигачи или поне аварийни.
От форума разбрах къде са бушоните и как се отварят (тези в жабката) - проверих ги няма изгорели. Незнам къде и какво друго да проверя (не разбирам почти нищо от коли).
Моля ви помогнете ми, незнам какво да правя.
Първо искам да кажа, че в живея на един остров в Гърция, където влажноста на въздуха през зимата е почти 100%.
Когато преди няколко месеца купих колата всичко беше ок, докато не дойдох тук. Отначало показваше индикация за проблем с фаровете(по късно единият изгоря), после отказаха мигачите, аварийните и светлините на таблото (в това число и индикациите за грешка). Задните светлини обаче работят поне засега.
Тук майсторите в сервизите са самоуки и не искам да ми чоплят колата, а най-близкия сервиз на бмв е на 100тина километра. Не е проблем да я закарам до там, но как да пътувам без мигачи или поне аварийни.
От форума разбрах къде са бушоните и как се отварят (тези в жабката) - проверих ги няма изгорели. Незнам къде и какво друго да проверя (не разбирам почти нищо от коли).
Моля ви помогнете ми, незнам какво да правя.

Последна промяна Evan на 04 Яну 2010, 17:35, променена общо 1 път
Re: Проблем с мигачи, аварийни и осветлението на таблото
Проблема се реши
. Смених копчето за фаровете и платка зад него (платката беше поизгоряла) и всичко се оправи.

- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
Re: Проблем с мигачи, аварийни и осветлението на таблото
Браво колега ,явно никой досега не е имал като твоя проблем !

3 мнения
• Страница 1 от 1