19 09 2005 кат
Модератори: mitaka7, Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
19 09 2005 кат
мом4ета мене ме викат в 10 стая маи ще гледаме фим4ета ако има някои да ходим заедно за компания то сее видело деба ако някои е ходил там преди мене да каже ква е далаверата 4е маиката си трака
мерси предварително

мерси предварително

Как си получил честитката? Ако никой не се е подписвал за нея и е била в пощенската кутия може спокойно да не ходиш защото не могат да докажат, че си го получил. Като имат желание да пращат да ги пращат с обратна разписка. А пък решиш да отидеш - оправяш се като с катаджии посипваш си главата с пепел даваш некой уев да се почерпат и тва е, преди минаваше. По принцип има двама батковци в стаята, които пускат филмите само с тях требе да се оправиш.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ами по пощата и е подписана от някои собственоръ4но ,ми ще отида да видя лошо няма пак аз мисля 4е нее кои знае кво нарушение и ще гледам да се оправям ако не маи ще си ходим пеш 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Снимали са те някъде с превишена скорост тея хиени за това дебнат...
Аз много се пазя и карам уж бавно и внимателно ама то си е до късмет щото 90 % от шофьорите през 70 % от пробега който въртят на ден са в нарушение и то най-често за превишена скорост
Дилян Пенчев

Аз много се пазя и карам уж бавно и внимателно ама то си е до късмет щото 90 % от шофьорите през 70 % от пробега който въртят на ден са в нарушение и то най-често за превишена скорост

Дилян Пенчев
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Спокойно и там вървят коментари $ с пълна сила. Влизаш спокойно леко разсеян и го докарваш на виновен. Снимат и за преминаване на червено и за неправилно изпреварване. Най-много да ти прочетат една лекция колко не си прав преди крилатата фраза - "И к'во ша праим са"
ти казваш "Да измислиме нещо" и леко мбръкваш в джоба.

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ми аз предлагам снимки да си слойим там и като саберем целя форм ще направим лозунг воиводи сабрахмесе

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Lucky написа:Спокойно и там вървят коментари $ с пълна сила. Влизаш спокойно леко разсеян и го докарваш на виновен..
Ще го докара, разсеян, няма проблем. Даже си мисля, че той какъвто ми е талант, с тази физономия, която ще докара, може и да го пуснат без глоба!!! Вервайте ми!

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
и полседната развръзка е , днеска ходих в кат гледах снимки и 109 километра при ограни4ение 50 ба булевяард брюкцел кофти работа има нема маи ще ми земат 16 то4ки и в тало4ето ми става офффффф
еми сега ще милсим как да си ги вастановява ме полека лека

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
dizelboy написа:и полседната развръзка е , днеска ходих в кат гледах снимки и 109 километра при ограни4ение 50 ба булевяард брюкцел кофти работа има нема маи ще ми земат 16 то4ки и в тало4ето ми става офффффф

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
BMWgirl_Z8 написа:dizelboy написа:и полседната развръзка е , днеска ходих в кат гледах снимки и 109 километра при ограни4ение 50 ба булевяард брюкцел кофти работа има нема маи ще ми земат 16 то4ки и в тало4ето ми става офффффф
![]()
![]()
Не така !
смисал ????????????

42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3