Айде да ни е честит новия данък :(
Модератор: Общи модератори
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: Айде да ни е честит новия данък :(
martoto написа:А всъщност какво искаш да кажеш, че бат'ти Бойко не носи отговорност щото няма никаква вина за батака който в момента представлява управлението му? Не съм вярвал, че ще го кажа но в момента работата на правителството е по-зле отколкото по времето на тройната коалиция, която стана нарицателно за политически упадък и престъпно управление.kokobm написа:Баце, същите ли са дет довършиха Щатите, Исландия, Испания, Гърция, взели са на мушка и Румъния, сега и нас, а?????? Верно много крадлив тоя Бойко бе, комунистите окрадоха държавата, а той - цял свят!?!?!?!?!?!?!?
Значи викаш странно съвпадение на некомпетентни правителства по света, а?

- FaceOff
- ентусиаст
-
AGT написа:kokobm написа:Баце, същите ли са дет довършиха Щатите, Исландия, Испания, Гърция, взели са на мушка и Румъния, сега и нас, а?????? Верно много крадлив тоя Бойко бе, комунистите окрадоха държавата, а той - цял свят!?!?!?!?!?!?!?
Не знам кой какво е откраднал ама по-голямо ДРАНЕ на народа от сега не съм виждал от 1989 до сега.Във всеки случай цел номер едно се изпълнява с пълна сила -младите да ги изгоним а възрастните да умират
![]()
Всъщност аз започвам да се радвам .Иска ми се ДДС да го направят 300% (за съжаление не може ) данъците искам да ги направят x 300 ,абе всичко да е по 1000 ако може.Дано тогава народа --опсссс тоест овцете ( всички ние ) да се сетим ,че трябва да се предприемат истински мерки ама не антикризисни ами по-различни.Не случайно е казано ,че народа заслужава свойте управници.Сега всички ония дето тичаха да гласуват да тичат и да си платят по-високите данъци,такси,таксички,рекети,здравни рекети,пенсионни рекети и други правителствени узаконени рекети
![]()
![]()
Нищо лично към никой от темата ,простно не мога да кажа на бялото ,че е черно .Фактите ги вижда цяла България
Като видя някой от предишните правителства в затвора тогава ще започна да вярвам ,че някога нещо може да се подобри.До-тогава ще си седим в чужбина и така.Айде със здраве и дано някога хубавата ни страна се оправи.
Вярно е, дране има (или ще има), но 'избежно' ли е то, или неизбежно????????
И дали не е до голяма степен заради 'дрането' на предишните, дето 'драха' всичко създадено от майките и бащите ни???? Ама тогава беше лесно-банките даваха необезпечени финансово кредити на всеки, тръгнал да прави бизнес. Включително безброй потребителски кредити за какво ли не, или не си спомняте статистиката от преди Бойко, че 20-30 % от потребителските кредити отиваха за погасяване на елементарни житейски нужди на българина?? Е, сега няма кредити, или дори и да има вече, българина го е страх да взима, защото видя какво е да не могат да се връщат тия кредити. И колкото и да плюем новите данъци пак си остават най-ниските в Европа... Хубаво, стой си в чужбина, Англия, доколкото виждам, ма се чудя що ли и от там се връщат бая българи?????? Да няма някой 'Бойко' и там??????????????!!!!!!!!????????? Да не говорим за Испания и цяла Европа, абе, Бойко е навсякъде бе........

- FaceOff
- ентусиаст
-
Penchev написа:AGT написа:kokobm написа:Баце, същите ли са дет довършиха Щатите, Исландия, Испания, Гърция, взели са на мушка и Румъния, сега и нас, а?????? Верно много крадлив тоя Бойко бе, комунистите окрадоха държавата, а той - цял свят!?!?!?!?!?!?!?
Не знам кой какво е откраднал ама по-голямо ДРАНЕ на народа от сега не съм виждал от 1989 до сега.Във всеки случай цел номер едно се изпълнява с пълна сила -младите да ги изгоним а възрастните да умират
![]()
Всъщност аз започвам да се радвам .Иска ми се ДДС да го направят 300% (за съжаление не може ) данъците искам да ги направят x 300 ,абе всичко да е по 1000 ако може.Дано тогава народа --опсссс тоест овцете ( всички ние ) да се сетим ,че трябва да се предприемат истински мерки ама не антикризисни ами по-различни.Не случайно е казано ,че народа заслужава свойте управници.Сега всички ония дето тичаха да гласуват да тичат и да си платят по-високите данъци,такси,таксички,рекети,здравни рекети,пенсионни рекети и други правителствени узаконени рекети
![]()
![]()
Нищо лично към никой от темата ,простно не мога да кажа на бялото ,че е черно .Фактите ги вижда цяла България
Като видя някой от предишните правителства в затвора тогава ще започна да вярвам ,че някога нещо може да се подобри.До-тогава ще си седим в чужбина и така.Айде със здраве и дано някога хубавата ни страна се оправи.
Колега , напълно съгласен съм с теб и особенно с последните 3 изречения ! В момента благородно завиждам на всички вас дето сте в чужбина и особенно в добре уредените Европейски държавиВ никакъв случай да не се връщате освен ако за да се видите роднини и близки за някой друг ден.Мен от поне 5 години всичко ме дразни наоколо е*ати ,вчера отново един джигит за малко да ме блъсне за да мине с мръсна газ на червено , народа е изпростял на максимум и никой не мисли за другия ... Аз не искам да живея в такова общество и такава държава с оправници дето дойдоха озверяли ,че няма какво да откраднат заради предишните та сега ще ни смазват от налози по какви ли не линии.Иво Скиса правилно каза ,че от тези пари събрани нито пътищата ни ще станат пътища ,нито нищо ... Онова недоразумение с цайсите - икономистчето може да е някакъв фактор на запад при едни други условия и ред ,но то там явно всеки може на "богато"
![]()
Слушам сутринта по радиото ,че казаха за ДДС с нова ставка евентуално от 22%Леле мале
![]()
Следващото нещо е като седят и се чудят как да ни издоят и да ни оставят без дъх да си кажат "Какъв е тоя ДДС праг 50000 лв , сваляме го от средата на годината на 20 000 лв - ще дойдат едиколко си стотин милиона"Ама на премиерчето всички плащания в държавата вървят през семейната банка а не през БНБ
парички бол , онзи другия незнам дали знае и го интересува какво получава от държавата като заплата
Тоя народ е тъпкан,тъпкан как не станат пак опашки от едно масово изселение да ги питам тогава
Георги Пенчев
Пенчев, с убеждението съм, че си много интелигенто момче, но да смяташ, че всичко това се прави, защото нямало какво да се краде?????????
Знам, че си видял 'свят' и въпреки това можеш да кажеш, че им завиждаш на всички българи навън??? Аз също съм ги видял, в какви кутийки се блъскат по щатите и в какви квартали живеят, и на много други места, знам как живеят и на острова, макар, че не съм бил там. И да, масово изселение има, ама в обратна посока, щото е лесно да не си излизал от Люлин сити и да говориш колко розово е навън, а съвсем друго е наистина да си бил там, да знаеш как се бачка, как си оставаш никой, колко данъци плащаш ако си легален изобщо и т.н.
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
Относно този смешен данък наречен "лукс" - смятам че докато влезе в сила, това правителство смешно няма да е на власт вече (а дано). Съвсем друг е въпроса как ще го съберат? Но дори да стане, като гледам как вървят нещата много скоро последния ни проблем ще бъдат кочините с които се движиме, защото държавата е тръгнала стремглаво към фалит и вече сме тотално закъснели да го предотвратиме. А и като гледам и с какво се занимава правителството - със смешни ДДСари дето били източили 0.5м лв ДДС???, Капичмънт на параванката, наглите (само 2ма в ареста от 15...) - само малоумщини. Не че трябва да се оставят така - ама неможе това да е фокуса на правителството. А някой дали знае че в момента ако някоя фирма не е ГЕРБаджйска - неможе да спечели евро проект? А Евро парите са единствения и последен шанс да се закрепиме в кризата, но понеже няма кой да ги усвои поради лакомия и некадърност - финалния резултат ще бъде фалит за много фирми и в крайна сметка за държавата за съжаление. Какво като има големи данъци като няма кой да ги плати? Ще има борба за оцеляване скоро, а не да си карат хората лимузините и да ядат и пият по кръчмите - и това благодарениена Хер Флик и Тиквеника според който Държата даже по-лесно се оправлявала от Столицата ?? Само немога да разбера как има хора дето го подкрепят още... Въпреки че от 10те минути Биг Лайна които гледах снощи май започва да ми се изяснява как... Айде със здраве...
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
Е аз па само едно не разбрах, от де го измислиха това име данък "лукс" ??? По му отива данък "отново прецакани тъпанари"
В първата категория спадат всичките, които се минаха да си купят "акцизни" коли след падането на акциза - са ще ги дерат по по-малко, ама за сметка на това по на често. В другата категория спадат всички дето имат разни къщурки и вилички по селата, щото доста от тях май са над 250 кв.м (и това какво точно трябва да са, застроена площ или РЗП ? Пак никой не ти казва) . Ми дееба аз имам един хамбар 300 кв.м и той ли се води луксозен
Разбирам да го беха сложили примерно на коли с пазарна стойност над 100к лева и къщи на стойност 500к примерно. А какви са тея квадратури и киловати и конски сили. Или да си ги казват нещата как са си с истинските имена, а не само да ни лъжат ебаси писна ми 

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Колега kokobm, държавата ни е за радикални промени,пътищата не са за кърпене,те са за основен ремонт,трябва да се полага изцяло на ново асфалт,а не да се реже и кърпи. Верно е не може да се затвори половин София ама все си има начини.
Пъдпъдъкова няма да я коментирам,тя прави каквото бойко и каже. Бойко като беше кмет,правеше само популиски номера и се показваше когато можеше по телевизията. И то как се показваше,с пуловерче и дънки и говореше просто,за да ми кажат после половина тъпанари че той бил ЧОВЕК ОТ НАРОДА,ОБИКНОВЕН ЧОВЕК разбираш ли?! А Станишев въобще не ми го фали,де*а и гадния пе**рас, мед и масло щяло да бъде всичко! Да бе. Аз ви казвам няма да се оправи скоро тая държава,ще потъва и потъва,докато не стигне дъното! Тогава простия бг народ ще се усети и ще направи нещо,я да влезе в парламента като преди около 15 год. я нещо друго! Ама не до тогава ще седиме и ще дремем. Аз лично съм 1000% за протест за тоя тъп данък лукс,ама файда като се отиде на протест,кой ще ни киризи и ще каже я вижте какво става!
Пъдпъдъкова няма да я коментирам,тя прави каквото бойко и каже. Бойко като беше кмет,правеше само популиски номера и се показваше когато можеше по телевизията. И то как се показваше,с пуловерче и дънки и говореше просто,за да ми кажат после половина тъпанари че той бил ЧОВЕК ОТ НАРОДА,ОБИКНОВЕН ЧОВЕК разбираш ли?! А Станишев въобще не ми го фали,де*а и гадния пе**рас, мед и масло щяло да бъде всичко! Да бе. Аз ви казвам няма да се оправи скоро тая държава,ще потъва и потъва,докато не стигне дъното! Тогава простия бг народ ще се усети и ще направи нещо,я да влезе в парламента като преди около 15 год. я нещо друго! Ама не до тогава ще седиме и ще дремем. Аз лично съм 1000% за протест за тоя тъп данък лукс,ама файда като се отиде на протест,кой ще ни киризи и ще каже я вижте какво става!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- FaceOff
- ентусиаст
-
BULL3T написа:Колега kokobm, държавата ни е за радикални промени,пътищата не са за кърпене,те са за основен ремонт,трябва да се полага изцяло на ново асфалт,а не да се реже и кърпи. Верно е не може да се затвори половин София ама все си има начини.
Абсолютно вярно, за радикални промени е, и пътищата са за цялостно преасфалтиране, май Бойко поиска вече пари за това от ЕС??
Относно Станишев - ти от ирония не разбираш ли?

Абсолютно правилно, никакъв данък 'лукс' , ми то можеш ли да облагаш с данък ОТКРАДНАТИ пари????? Откраднати от теб и мен за да карат ламбота и бентлита, да живеят в скромни къщурки като Масларова, Арсенова, Доган и кой ли не?? Данък лукс за яхти - тия нормални ли са бе??

- BULL3T
- ентусиаст
-
kokobm написа:BULL3T написа:Колега kokobm, държавата ни е за радикални промени,пътищата не са за кърпене,те са за основен ремонт,трябва да се полага изцяло на ново асфалт,а не да се реже и кърпи. Верно е не може да се затвори половин София ама все си има начини.
Абсолютно вярно, за радикални промени е, и пътищата са за цялостно преасфалтиране, май Бойко поиска вече пари за това от ЕС??
Относно Станишев - ти от ирония не разбираш ли?![]()
Абсолютно правилно, никакъв данък 'лукс' , ми то можеш ли да облагаш с данък ОТКРАДНАТИ пари????? Откраднати от теб и мен за да карат ламбота и бентлита, да живеят в скромни къщурки като Масларова, Арсенова, Доган и кой ли не?? Данък лукс за яхти - тия нормални ли са бе??аз едва събирам 50 лева за данъка на мойта яхта, те па ше ми го дигат??? НЕ на данък 'лукс'!!??!?!
![]()
А така ти точно си го казал бойко е пойскал пари от Европата,а дали тия пари които ще му дадът няма пак да свършат и да се каже че са малко? Щото разбираш ли всеки път така дайте ни пари да си оправим това онова,а после еми те се оказаха малко! Еми малко ще се окажат,като половината пари са отишли в тоя който ги е пойскал! А другата половина ЗА ТОВА КОЕТО ГИ Е ПОЙСКАЛ! Интересно ми е бойко до къде ще го докара,каква ли ще е следващата изненада поднесена ни от ЧОВЕКА ОТ НАРОДА,ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК,ЕДИН ОТ НАС!
п.п. Извинявай не съм те разбрал за станишев.

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Пичове решението е лесно ве нема ги плащаме данъците и готово, аз последните 2 год откакто си взех 5цита и данъка и е 200лв ей така просто 'забравих' да я пререгистрирам в данъчното и кат пак ей така 'забравям' да си платя къвто и да е данък за колата, друг е въпроса че колата се води на името на починал отдавна човек та и да търсят данъци ще хванат тръбата.
- FaceOff
- ентусиаст
-
BULL3T написа:kokobm написа:BULL3T написа:
А така ти точно си го казал бойко е пойскал пари от Европата,а дали тия пари които ще му дадът няма пак да свършат и да се каже че са малко? Щото разбираш ли всеки път така дайте ни пари да си оправим това онова,а после еми те се оказаха малко! Еми малко ще се окажат,като половината пари са отишли в тоя който ги е пойскал! А другата половина ЗА ТОВА КОЕТО ГИ Е ПОЙСКАЛ! Интересно ми е бойко до къде ще го докара,каква ли ще е следващата изненада поднесена ни от ЧОВЕКА ОТ НАРОДА,ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК,ЕДИН ОТ НАС!
п.п. Извинявай не съм те разбрал за станишев.
Колега, айде да говориме за това, когато е факт!!?!
dbanchev написа:Пичове решението е лесно ве нема ги плащаме данъците и готово, аз последните 2 год откакто си взех 5цита и данъка и е 200лв ей така просто 'забравих' да я пререгистрирам в данъчното и кат пак ей така 'забравям' да си платя къвто и да е данък за колата, друг е въпроса че колата се води на името на починал отдавна човек та и да търсят данъци ще хванат тръбата.

Последна промяна FaceOff на 23 Мар 2010, 14:36, променена общо 1 път
dbanchev написа:Пичове решението е лесно ве нема ги плащаме данъците и готово, аз последните 2 год откакто си взех 5цита и данъка и е 200лв ей така просто 'забравих' да я пререгистрирам в данъчното и кат пак ей така 'забравям' да си платя къвто и да е данък за колата, друг е въпроса че колата се води на името на починал отдавна човек та и да търсят данъци ще хванат тръбата.
Хахах аз въобще не се съмнявам, че бай ганя ще успее да намери отново начин да мине тънко

- BULL3T
- ентусиаст
-
kokobm написа:BULL3T написа:kokobm написа:BULL3T написа:
Колега, айде да говориме за това, когато е факт!!?!
Айде!

kokobm написа:Чудя се само с какво право си недоволен ТИ??? щом не си плащаш данъците??? Немое да разберете, че 'държавата' това сме ние - аз, ти, Бойко, Мойко и т.н.
Просто на колегата му е дошло до гуша и е решил, че това е неговият начин за протест.
Аз да питам, след като толкова години подред плащам, а насреща получавам едно голямо НИЩО какво правим?
Не съм ли в правото си да прекратя едностранно тези "договорни отношения" когато е очевАдно, че едната страна не спазва клаузите?

Според мен, точно това прави колегата и въобще не мога да го виня, не знам как вие можете.

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Fear написа:kokobm написа:Чудя се само с какво право си недоволен ТИ??? щом не си плащаш данъците??? Немое да разберете, че 'държавата' това сме ние - аз, ти, Бойко, Мойко и т.н.
Просто на колегата му е дошло до гуша и е решил, че това е неговият начин за протест.
Аз да питам, след като толкова години подред плащам, а насреща получавам едно голямо НИЩО какво правим?
Не съм ли в правото си да прекратя едностранно тези "договорни отношения" когато е очевАдно, че едната страна не спазва клаузите?
Според мен, точно това прави колегата и въобще не мога да го виня, не знам как вие можете.
Така е колега и аз точно това казвам, апък и не съм казал че съм недоволен, карам си 5цата по дупките и с парите спестени от данък предназначен за джоба на някой управник си плащам ремонтите по колата, щото почти всяка пролет се вадя с не малко пари за окачване и ниокой не го *бе за това.
- FaceOff
- ентусиаст
-
Fear написа:kokobm написа:Чудя се само с какво право си недоволен ТИ??? щом не си плащаш данъците??? Немое да разберете, че 'държавата' това сме ние - аз, ти, Бойко, Мойко и т.н.
'начинът' който колегата е избрал е незаконен и подлежи на разследване от съответните органи! Да, ти плащаш, аз плащам, но хиляди НЕ! Всяка по-голяма фирма е с двойно счетоводство, и защо е така, и какво се случваше с тези, които ги хванаха? Аз ще ти кажа, познавам лично човек дал подкуп от 1 000 000 на царя за да не отиде в затвора заради няколко пъти по толкова укрити данъци!!!! Ето това е проблема на държавицата ни - К О Р У П Ц И Я