Айде да ни е честит новия данък :(

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Re: Айде да ни е честит новия данък :(

Мнение от Penchev » 23 Мар 2010, 9:23

AGT написа:
kokobm написа:Баце, същите ли са дет довършиха Щатите, Исландия, Испания, Гърция, взели са на мушка и Румъния, сега и нас, а?????? Верно много крадлив тоя Бойко бе, комунистите окрадоха държавата, а той - цял свят!?!?!?!?!?!?!?

Не знам кой какво е откраднал ама по-голямо ДРАНЕ на народа от сега не съм виждал от 1989 до сега :dummy: .Във всеки случай цел номер едно се изпълнява с пълна сила -младите да ги изгоним а възрастните да умират :banghead: :banghead: Всъщност аз започвам да се радвам .Иска ми се ДДС да го направят 300% (за съжаление не може ) данъците искам да ги направят x 300 ,абе всичко да е по 1000 ако може.Дано тогава народа --опсссс тоест овцете ( всички ние ) да се сетим ,че трябва да се предприемат истински мерки ама не антикризисни ами по-различни.Не случайно е казано ,че народа заслужава свойте управници.Сега всички ония дето тичаха да гласуват да тичат и да си платят по-високите данъци,такси,таксички,рекети,здравни рекети,пенсионни рекети и други правителствени узаконени рекети :banghead: :banghead: :banghead: Нищо лично към никой от темата ,простно не мога да кажа на бялото ,че е черно .Фактите ги вижда цяла България :bgflag: Като видя някой от предишните правителства в затвора тогава ще започна да вярвам ,че някога нещо може да се подобри.До-тогава ще си седим в чужбина и така.Айде със здраве и дано някога хубавата ни страна се оправи. :D

Колега , напълно съгласен съм с теб и особенно с последните 3 изречения ! В момента благородно завиждам на всички вас дето сте в чужбина и особенно в добре уредените Европейски държави :) В никакъв случай да не се връщате освен ако за да се видите роднини и близки за някой друг ден.Мен от поне 5 години всичко ме дразни наоколо е*ати ,вчера отново един джигит за малко да ме блъсне за да мине с мръсна газ на червено , народа е изпростял на максимум и никой не мисли за другия ... Аз не искам да живея в такова общество и такава държава с оправници дето дойдоха озверяли ,че няма какво да откраднат заради предишните та сега ще ни смазват от налози по какви ли не линии.Иво Скиса правилно каза ,че от тези пари събрани нито пътищата ни ще станат пътища ,нито нищо ... Онова недоразумение с цайсите - икономистчето може да е някакъв фактор на запад при едни други условия и ред ,но то там явно всеки може на "богато" :P
Слушам сутринта по радиото ,че казаха за ДДС с нова ставка евентуално от 22% :shock: Леле мале :censored:
Следващото нещо е като седят и се чудят как да ни издоят и да ни оставят без дъх да си кажат "Какъв е тоя ДДС праг 50000 лв , сваляме го от средата на годината на 20 000 лв - ще дойдат едиколко си стотин милиона" :mhihi: Ама на премиерчето всички плащания в държавата вървят през семейната банка а не през БНБ :mhihi: парички бол , онзи другия незнам дали знае и го интересува какво получава от държавата като заплата :conf: Тоя народ е тъпкан,тъпкан как не станат пак опашки от едно масово изселение да ги питам тогава

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Мар 2010, 9:55

Айде сега си припомнете тази тема и стига ривахте. Сами си избрахте тоя чеп! Тъй като гледам тая тема само аз имам право да рева. :mhihi:

viewtopic.php?f=4&t=156499&p=1722848&hilit=%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%BD#p1722848
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 23 Мар 2010, 9:57

Добре де 2500 лв да кажем че грубо се връзва данъка на М3 Е46 . Някой колега в чужбина има ли наблюдения колко е там, примерно в Англия, Германия и прочие бели държави ?
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 23 Мар 2010, 10:04

bum_bum написа:Айде сега си припомнете тази тема и стига ривахте. Сами си избрахте тоя чеп! Тъй като гледам тая тема само аз имам право да рева. :mhihi:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... D#p1722848

айде да немаш само ти право!! мръдне малко да се наместа до тебе!
днес обсъждат повишение на ДДСто на 22% ! отново честито на печелившите!
и на тези,които ще кажат :още не е прието -ще кажа: ми то като го приемат е късно! требва да се надига глава преди да го приемат!
полюцаите протестираха и им отложиха плащането на осигуровките! ние ако протестираме дали ще ни отложат нещо или отменят нещо!?!? а дали да не пробваме!?!?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 23 Мар 2010, 10:06

dimithur написа:Добре де 2500 лв да кажем че грубо се връзва данъка на М3 Е46 . Някой колега в чужбина има ли наблюдения колко е там, примерно в Англия, Германия и прочие бели държави ?

Какво значение има, колко е в белите държави? ;)
Там ВСИЧКО е различно - заплати, цени, няма дупки, има работеща полиция и съдилища и т.н. :)

Аватар

Мнение от dimithur » 23 Мар 2010, 10:31

Fear написа:
dimithur написа:Добре де 2500 лв да кажем че грубо се връзва данъка на М3 Е46 . Някой колега в чужбина има ли наблюдения колко е там, примерно в Англия, Германия и прочие бели държави ?

Какво значение има, колко е в белите държави? ;)
Там ВСИЧКО е различно - заплати, цени, няма дупки, има работеща полиция и съдилища и т.н. :)

Има и работещи хора, а тука от рано рано сме заседнали по форумите :mhihi:
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Мар 2010, 10:45

Дори и идея нямаш колко НЕ работещи, тъпи, задръстени, некомпетентни хора има и в чуждите фирми. Вярвай ми, сблъсквал съм се с такива случаи в световно известни мултинационални компании, че и идея нямаш за ква тъпотия, мързел и безхаберие иде реч.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Мар 2010, 10:47

Ми то ,малко ми е елементарно мисленето,щото съм тъп,ама що докараха тоя изрод от щатите,те нали точно от такива изроди им пропадна държавицата и ся първи ги нагъзиха банкерите и финансистите с данъци,пък тея неуспели финансисчета дойдоха тук да ръчкат икономиката ни...пък Барак Обама вчера прокара закон който е толкова социален че единствено има аналог с бившите соц. страни,а именно държавата да поеме здравните осигуровки на над 45 милиона американци които не били осигурени,а тука обратното,държавата се отказва от задълженията си,от всичко което гледам че става в България,ще го кажа пак,се едно само държавата е закъсала а поданниците са супер добре и требе ние,които живеем в тая държава и в купом сме я ограбили да земем и да помогнем да се оправи,щото според ББ-държавата не е народа който живее там а е еднолична фирмичка...
Да подгони банките бре,да направи закон,както прави сега закони за данък "лукс",да направи закон за банките,да земат да плащат по-големи данъци,както направиха в щатите и англия

Аватар

Мнение от SKISA » 23 Мар 2010, 10:49

не стаа, певец! банката може да занесе едно пликче и да си излобира в парламента законче ,ма ти не можеш! занесъл ли си нещо!? не си! е ми за тва закона ще е срещу тебе ,а не срещу банката.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 23 Мар 2010, 11:19

Най ме кефи данък върху лихвата на депозит над 100К лева. :banghead:

п.п. Бе имаше некой дето викаше, че комунизма го били тръшнали 89та :mhihi:

Аватар

Мнение от dimithur » 23 Мар 2010, 11:19

SKISA написа:не стаа, певец! банката може да занесе едно пликче и да си излобира в парламента законче ,ма ти не можеш! занесъл ли си нещо!? не си! е ми за тва закона ще е срещу тебе ,а не срещу банката.

Банките и сега плащат преголеми данъци и хич не се занимават да носят пликчета под масата. Плащат ма и печелят е така от въздуха, от малоумниците дето имат вземане даване с тях :mhihi:
Н.Хайтов

Аватар

Мнение от SKISA » 23 Мар 2010, 11:25

ти недей да не носят.....!!!
а ,че е пълно с улави да се подпишат на некво листо и после да вият като линейки ,че им дигали лихвите и им променяли условията-твааа ние мноо добре го знаем!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: бавно и спокойно

Мнение от BMW_kiler » 23 Мар 2010, 11:46

Добре де те че ще го въведат този данък е ясно но аз имам един въпрос какво се случва с хората които карат точно 150 коня хваща ли ги или не ги хваща.
Тая простотия реално погледнато ще се плаща няколко години защото после тези коли ще имат по-малка пазарна стойност от данака и ще трябва да се подаряват на данъчните :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku:
http://imageshack.com/a/img922/9764/uFw3yK.jpg

"Стана един гаф .... купувам си по каталог тампони за стабилизиращата щанга дето се захваща за носачите (с един болт и две гумички по една отгоре и отдолу от всяка страна). Лягам отдолу и .... чудо нямам такива, ти мани тампоните ами и щанга стабилизираща нямам 'бат ти сеира!" "HONDA forum"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 23 Мар 2010, 11:54

alx написа:за начина на употреба на данъците- в родината е грешен. трябва събраните пари да се използват за обучение на западни съдии на български и българско законодателство. и въпросните съдии да съдят в родните съдилища на случаен принцип и по скайп от ... отдалече... и без картина и незнайно откъде. и всичко ще си дойде на мястото ;)

Подобно мнение съм споделял няколко пъти пред хора, доста навътре с големите пари и политика, с които съм работил, а отговорите винаги са били в стил "Не, че е възможно, но ако стане, държавата ще спре напълно да функционира, защото трябва да я движат студентите от университета" :mhihi:
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 23 Мар 2010, 12:43

BULL3T написа:
kokobm написа:
xpl0d написа:Тъкмо ще се оттренира подобаващо упражнението M40–>S50.

Аз се чудя кви са тия опашки от М40-ейски, а то еМки ша стават......... :mhihi: :mhihi:
Тамън бяха събрали за по една регистрирана разбираш ли, и те ги порезха :mhihi: :mhihi: ( е как да не я използваш тая тъпа емотиконка?)

AGT написа:Аз от много време разправям ,че "тези" ще я довършат така наречената държава ама никой не ми вярва :mhihi: Работата отива като при 97_ма а може и по-зле да стане :banghead: Събраните пари за хемодиализа да си ги харчат дано.

:paranoid:
Баце, същите ли са дет довършиха Щатите, Исландия, Испания, Гърция, взели са на мушка и Румъния, сега и нас, а?????? Верно много крадлив тоя Бойко бе, комунистите окрадоха държавата, а той - цял свят!?!?!?!?!?!?!?

Бате не знам колко е крадлив Бойко,ама щом направи кабинет сам, без да прави коалиция,значи бая тъпанари са гласували за него! Ама така е,искахте популист,е на ви го са.Аз лично не виждам какво се оправи в тая държава. Пъдпъдъкова не прави ямите в софия,бойко не прави течовете на пари от държавата. Кажете ми сега като гласувахте за него и обяснявахте колко е велик,с какво ние нормалните хора се облагодетелствахме? С нищо бе братя,пак ония дето гушите са им пълни,пак те са на кяр,само дето тоя път най-големия мафиот бойко им пълни гушите - легално! Станишев ни бил проблема,Костов ни бил проблема,Царя ни бил проблема,Бойко ни бил проблема. НЕ бе хора,ние сме си проблема,че сме прости и не може да излезе един честен човек от народа и да управлява тая държава,ми то като гледам вече трябва да внасяме от някъде? Ама сигурно бойко ще сложи и мито или данък на вноса на читави хора? А?

Не знам оправяйте се вие,аз ще си плащам квото ми кажат,ще си карам 6 - така,ще си живея в кирливата българия,ще давам рушевети на куки и ще псувам дупките по улиците.Защото като се замисля така е по-добре ,от колкото да отида в някоя друга кирлива държавица и да им свиквам с техните проблеми. Съжалявам хора ама дали в бг или на 3000 км от тука, на българина все ще му е криво и нещо няма да му е наред.

Еми явно знаеш, щом казваш, че 'тези' ще я довършат държавата..Вярно, те умните гласуваха за Станишев и сие, ма как не бяха повече, сега всичко щеше да е по мед и масло :banghead: :banghead:
'Пъдпъдъкова' не правила ямите в София??? Що да не ги прави, откак се оправи времето ги прави, все едно всяка пролет не е така???? И това не е в следствие на години занемаряване, а на последната зима, може би?? Сега ще кажеш, че Бойко не ги правел докат беше кмет,... ми то всичко с пари става, ако с плюнки се пълнеха тия дупки, сигурно пътищата ни щяха да са като в Германия!? Големите 'течове' кой ги направи, Бойко ли? Че приватизира печеливши държавни предприятия за жълти стотинки????? Че парите от печалбата им сега се изнасят в чужбина а не са тук????? Или Мургина точеше ДДС-то за Бойко??

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата